Stiri cariera

Caut Angajator
Ubisoft Romania ofera oportunitati de angajare tinerilor pasionati de jocuri video

Tinerii pasionati de jocuri video isi pot gasi un loc de munca in perioada urmatoare in cadrul editiei East European Comic Con...

Proiect de testare a săptămânii de lucru de 4 zile în Europa

Dacă până acum nu era concretizat planul de lucru de 4 zile pe săptămână, acum începe să se testeze acest lucru. De la data de 30 ianuarie 2022 și până la sfârșitul lunii iulie 2023, se va derula un proiect pilot de testare a sâptămânii de lucru mai scurte.

Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index

Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc la nivel global, a anuntat recent clasarea pe locul al doilea in All-Index, care este un clasament independent de evaluare a diversitatii, echitatii si incluziunii pentru industria de specialitate, auditat de All-In Diversity. 

Sănătatea prin miscare, o necesitate

Miscarea si adoptarea unui stil de viată sănătos sunt o necesitate. Lipsa miscării poate aduce cu sine afectiuni si probleme care te pot afecta pe plan personal, cat si profesional.  Ti-am pregătit un articol care te va ajuta să descoperi ce beneficii aduce sportul atunci cand lucrezi mult de la birou si cum iti poti creste performanta.

Cum sa-ti gasesti un job entry-level vara aceasta?

Vesnica poveste – nu ai experienta, pentru ca nu ai mai avut niciun job. Nu iti gasesti un job, pentru ca nu ai mai avut experienta. Este bucla din care ne dorim sa evadam cat mai repede. Daca simti ca lipsa de experienta te-a tinut pe loc pana acum, vara aceasta ai sansa sa-ti gasesti un job de junior si nu oriunde, ci la unele dintre cele mai mari companii din Romania.

Angajații din UE vor dispune de condiții de muncă transparente

De la 1 August angajații din statele UE obțin condiții de muncă transparente și previzibile.

Bosch Service Solutions aniversează 15 ani de activitate în România

Bosch Service Solutions aniversează 15 ani de activitate în România. A ajuns la 1.800 de angajați și recrutează încă 550, în 2022

Wipro Romania a castigat Software Outsourcing Project al anului 2022

Wipro Technologies, entitate romana a grupului Wipro Ltd, a obtinut premiul Software Outsourcing Project al anului. In decursul celei de-a 8-a editie ANIS Gala din data de 31 martie 2022, proiectul VDCM Software realizat de Wipro Technologies a fost premiat. Proiectul este un rezultat al parteneriatului dintre Wipro Ltd. si Marelli, unul dintre liderii globali de furnizori in sectorul automotiv. Multumita parteneriatului,...

Mihaela Gaman on Her Unconventional Path to Data Science

Three years ago, Mihaela Gaman was searching for a job as a data scientist. The only problem? She had no formal experience in the field. But with a little persistence and some creative thinking, she eventually landed her dream job at CrowdStrike.

The secrets behind the Finance

Nowadays companies must juggle huge amounts of financial data each day and to achieve high performance and navigate an industry that is more and more complex, in an always-on environment, they need to transform the way they work.