Stiri cariera

Caut Angajator
DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G si ingineriei

Primavara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua editie virtuala a celei mai mari expo-conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT din Romania.

Gitte Mønsted Hansen - Senior Manager, People Attraction at Systematic - We are a modern company with a Danish foundation and a global mindset

Systematic is an international software development company from Denmark. The Romanian development center was opened in January 2017 and at the moment has over 120 employees working on projects in the field of education, health and defence.

Webinar How to adapt to changes in the online world for your career - Top Talents event
Stiri cariera

Este acea perioada a anului cand comunitatea Top Talents se reuneste pentru o noua dezbatere pe teme de interes pentru tinerii talentati din intreaga tara!

Programul de cariera GROW@HILTI

Hilti este compania care vine cu o solutie pentru tine: programul de cariera GROW@HILTI! Programul se va desfasura pe o perioada de 2 ani, timp in care vei trece prin diferite roluri din diferite departamente, pentru a descoperi drumul care ti se potriveste (marketing, finante, inginerie, vanzari, logistica sau resurse umane).

ASER| Noua ta experienta digitala
Stiri cariera

Anul acesta, ASER revine cu cea de-a opta editie a proiectului Ingenius, in mediul online! In perioada 14-30 aprilie, fa primii tai pasi in lumea Digital Marketingului si invata cum sa construiesti de la zero o campanie de promovare online.  

Tehnologia – campioana locurilor de muncă în România și în 2021

Industria tehnologiei s-a aflat în plină ascensiune în ultimii ani în România. Conform Institutului Național de Statistică, domeniul IT&C a avut o creștere economica de 2,4% în 2020 iar contribuţia acestui sector la formarea PIB a fost de 7%. Sectorul IT&C are un potential de dezvoltare foarte bun în România, în condițiile în care perioada pandemiei a precipitat...

LSEG anunta finalizarea cu succes a achizitiei Refinitiv

London Stock Exchange Group (LSEG) si Refinitiv si-au unit fortele pentru a deveni un furnizor mondial de infrastructura si date pe piata financiara.

Tinerii studenti sunt invitati la un Program de Shadowing in Parlamentul Romaniei

Diana Buzoianu, deputat in Parlamentul Romaniei, te invita la un Program de Shadowing in care vei descoperi procesul legislativ! Daca esti student, nu mai sta pe ganduri si aplica chiar acum la aceasta experienta inedita.

BCR ofera stagii de practica tinerilor IT-isti

Specialistii din departamentele de IT din cadrul BCR se ofera sa te ajute sa pui in practica ceea ce ai invatat pe parcursul facultatii! BCR este banca nr.1 din Romania, asa ca nu sta pe ganduri in ceea ce priveste seriozitatea acestora.