Stiri cariera

Caut Angajator
Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine și descoperă mai multe informații

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI. Ediția a IX-a: This is the (New) Reality: The New Leadership

Revista HR Manager, cu sprijinul Humanistic, organizează în zilele de 2-3 iunie, între orele 14:00-17:00, ediția a IX-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema This is the (New) Reality: The New Leadership.

TOP 100 Cei Mai Doriți Angajatori din România 2021

Primele rezultate ale studiului Cei Mai Doriți Angajatori 2021 au fost anunțate. Top 100 Cei Mai Doriți Angajatori este realizat la nivel național, pe baza a 14.347 de răspunsuri libere, neasistate ale respondenților întrebați care sunt top 5 angajatori din România pentru care și-ar dori să lucreze.

Holcim, lider mondial în producția de materiale de construcții, lanseaza programul de internship

Ca si beneficiar al programului de internship, vei avea oportunitatea de a da startul unei cariere tehnice, vei dobandi competente si abilitati necesare dezvoltarii tale si nu in ultimul rand vei avea acces la situatii reale si vei putea sa folosesti cunostintele teoretice dobandite in anii de studiu.

Ursus Breweries revine si in 2021 cu cel mai cunoscut program de graduate trainee pentru tinerele talente!

Povestea programului Graduate Trainee Ursus Breweries a început acum 4 ani, odată cu prima generație care a spus „DA” provocării de a se alătura echipei Ursus Breweries. De atunci, am continuat să investim în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați studenți și absolvenți.

Societe Generale Global Solution Centre@NextGen Academy - Building Fundamental Cloud Computing Skills - 27 Mai

Dacă ești pasionat de domeniul IT și vrei să descoperi care sunt abilitățile necesare pentru un viitor bazat pe Cloud Computing, avem oportunitatea ideală pentru tine. Apasă AICI pentru a te înregistra la sesiunea webinar din data de 27 mai.

Tips & tricks for a successful interview experience

Pe 25 mai, incepand cu ora 16:00 si timp de o ora si jumtate, vei avea ocazia sa interactionezi online cu reprezentantii uneia dintre cele mai mari companii din Romania, dornici sa impartaseasca cu tine secretele unui interviu de success!

Fabrica de Branding și E-ecommerce

ASER te invita sa iei parte la cea de-a treia editie a evenimentului TrendIn! Te asteptam in mediul online, pe 19-20 mai sa afli despre branding, cat si despre e-commerce direct de la specialisti in domeniu, care sunt pregatti sa iti vorbeasca despre experieta personala.

Curajul incepe la Dare to Speak!

Dare to Speak revine in acest an cu cea de-a VI-a editie, de data aceasta in mediul online. Acesta este un proiect marca SiSC, care se axeaza pe dezvoltarea personala a studentilor prin introducerea lor in arta vorbitului in public.