Stiri cariera

Caut Angajator
Join TRADEcho Team within LSEG Romania

Diana Dumitran, Development & QA Service Manager LSEG Romania shares knowledge about new job openings, what kind of colleagues she’s looking for and why you should join the TRADEcho team.

S-a dublat numărul de joburi postate de angajatori față de anul trecut

Dacă anul 2020 a fost foarte dificil pentru juniorii care și-au căutat un job,  anul 2021 aduce vești bune pentru aceștia deoarece volumul programelor pentru studenți/absolvenți a crescut cu 30%. Conform studiului Hipo.ro, 85% dintre angajatori își propun să recruteze în 2021 candidați entry-level, cu experiență sub 3 ani. Ca urmare, tinerii pot găsi la Angajatori de TOP 5 100 programe de internship...

METRO.digital – centrul strategiei de dezvoltare pentru METRO

In era digitala, provocarea in wholesale este de a oferi clientului o experienta cat mai personalizata, mai umana, de a-i lasa impresia ca interactioneaza cu o persoana care intuieste exact ce isi doreste, deci nu cu un simplu robot. Aceasta este provocarea si pentru METRO.digital, nou infiintata companie de tech a grupului METRO AG.

Future Skills Development: Workforce Upskilling - 18 martie

Revista HR Manager impreuna cu Humanistic, partener al evenimentului, organizeaza joi, 18 martie, intre orele 14:00-16:30, evenimentul online cu tema Future Skills Development: Workforce Upskilling – prima editie din 2021 care continua seria Fast Forward inceputa anul trecut.

Iesi din anonimat si fa-te remarcat prin intermediul soft skillurilor
Stiri cariera

ASER da startul celei de-a XVI-a editii a proiectului Akademics, in mediul online!

BearingPoint Romania is looking for talents

Our Romanian team members are trusted advisers on operational excellence, technology innovation, and customer experience strategies. We are present in Romania since 2007, with more than 550 employees in Bucharest, Sibiu, Timișoara, and Iași. If you are enthusiastic too about a rewarding career path in consulting or software development, your place is at BearingPoint Romania! Check out the available positions.

Cognizant Softvision are peste 200 de joburi disponibile la nivel național și anunță noul concept de Hubs

Cognizant Softvision, lider în ingineria produselor software, recrutează la nivel național, permițându-le angajaților să lucreze la alegere de oriunde din România. Modelul de muncă de acasă are în centru flexibilitatea și permite angajaților și viitorilor angajați să lucreze inclusiv la distanță de casă, de oriunde se simt cel mai confortabil, sau în unul din cele cinci studiouri...

Ghid de utilizare a platformei MyConnector la evenimentul Finance Recruitment Day

Finance Recruitment Day duce traditia mai departe an de an, atat printre tinerii participanti, cat si printre companiile de top din Romania ce sunt dornice sa ii cunoasca pe cei din urma la fiecare noua editie.

Vești bune pentru persoanele interesate să se angajeze la început de an

Cel mai mare târg de carierâ din România va avea startul în luna martie Află cu ce noutăți întâmpină Angajatori de TOP candidații

Nu rata inscriere la LSEG Open Day 2021

Primavara aceasta incepe cu LSEG Open Day! Daca vrei sa fii parte dintr-o noua comunitate IT si doresti si incepi o cariera in Fintech, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania  te invita la Open Day pe 4 Martie, in intervalul 16:00 – 18:30.