Stiri cariera

Caut Angajator
EESTEC a dat startul inscrierilor pentru Soft Skills Academy
Stiri cariera

Am dat startul inscrierilor pentru evenimentul Soft Skills Academy! In acest an, training session-urile se axeaza atat pe dezvoltarea personala, cat si pe cea profesionala.

Design your future career at Top Talents Romania Connected

Pe 18 si 19 noiembrie vei avea sansa de a discuta cu speakeri internationali, manageri de la companii de top din Romania, reprezentanti ai acestor companii, precum si cu alti tineri talentati care se afla in cautare de job-uri entry-level, internship-uri sau programe de management-trainee.

KMG International (Rompetrol) continua programul de internship „Pregatit pentru Cariera”

KMG International (Rompetrol) a lansat a XX-a editie a programului de internship „Pregatit pentru Cariera”, destinat tinerilor care doresc sa urmeze o cariera in industria de petrol si gaze. In acest an, 55 de studenti si proaspat absolventi au fost selectati pentru a participa la o editie speciala a programului de pregatire.

Marcela Sumanariu, Bosch Service Solutions Timișoara: proactivitatea ne-a ajutat să ne adaptăm cu agilitate noii realități

Bosch Service Solutions Timișoara oferă oportunități de carieră în diverse domenii de activitate: Accountants (Acounts Payable, Accounts Receivable, General Ledger) cu diverse limbi străine, Controllers, Commercial Customer Specialists for Automotive, IT Tech Support, Security Systems Specialists, Purchasing Analysts, Reporting Expert, Auditor etc.

Topul Celor Mai Doriti Angajatori in 2020

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori 2020, desfasurat in perioada februarie-mai a acestui an, pe un esantion de 19.281 respondenti.

“Discussing every challenge with my team and facing uncomfortable questions and issues head on has helped me to keep everyone together and working successfully”, Marian Anastasie, Technical Delivery Manager at Visteon Romania

Discussing the context of joining Visteon, Marian talks about the challenges he has had to face as part of a management team contending with a global pandemic with Romania in lockdown.

WEBINAR: Veeam Talks - World Class Tech Support: License to Solve

Join us and take a closer look at our world-class Technical Support Team. David Domask and Denis Churaev will be sharing their expertise first-hand and explaining how our teams help to manage the world. It’s a great opportunity to broaden your horizons and learn more about life as a Veeamer.

JACOBS Traineeship Program

Jacobs iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-una dintre cele mai de succes echipe prin Traineeship Program, programul care timp de 12 luni te ajuta sa faci primii pasi spre cariera ta de succes.

Top 100 cei mai doriti angajatori in 2020

Topul Celor Mai Doriți Angajatori este realizat la nivel național, pe baza a 19.281 de răspunsuri libere, neasistate ale respondenților întrebați care sunt top 5 companii din România pentru care și-ar dori să lucreze.

S-au deschis inscrierile la programele Digital Nation de specializare in digital si programare: 4 luni de formare online pentru un job in IT

Digital Nation lanseaza o noua serie de programe de specializare si supra-specializare in IT, pentru incepatori de toate varstele si pentru profesionisti cu experienta.