Stiri cariera

Caut Angajator
Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna decembrie

Finalul de an ne găsește cu planuri de viitor pentru carieră și noi oportunități pe care le-am pregătit pentru tine. În prag de an nou, pregătește-ți lista de rezoluții și nu uita să treci pe ea și un program cool de internship pe care să-l urmezi pentru a pune bazele carierei tale.

CGS Romania deschide un nou centru in Constanta si cauta 600 de angajati

Computer Generated Solutions (CGS) Romania, liderul pietei locale de business process outsourcing, anunta extinderea cu un nou centru in orasul Constanta, in urma unei investitii importante.

Cum sa iti gasesti un job dupa ce termini facultatea?

Afla cele mai noi insight-uri din piata si super sfaturi pentru crearea CV-ului ideal! Informeaza-te despre unde, cum si cand poti aplica la job-ul potrivit profilului tau si ce isi doresc angajatorii de top ai anului 2019 conform studiilor Catalyst Solutions.

Topul judetelor cu cei mai multi angajati din Romania

Cifrele oficiale arata ca in ultimul an, in Romania, a avut loc o crestere a numarului de salariati cu contract individual de munca.

Malex - Explorand printre industrii

Alexandra Stancu sau Malex cum ii zic prietenii – Talent Attraction & Employer Branding Coordinator – a ales sa combine Marketing-ul cu HR-ul, iar acum ne poveste despre ce inseamna sa faci Employer Branding, cum sa te remarci in acest domeniu, dar si despre parcursul ei de la un student care explora fiecare oportunitate ce aparea pana la coordonarea unei diviziei de Employer Branding in cadrul Catalyst...

Miruna - La pas prin lumea Marketingului

Lumea Marketingului este plina de provocari, iar cand vorbim despre Event Marketing deja vorbim despre una dintre cele mai imprevizibile parti ale acestui domeniu. Miruna Neagu, Event Marketing Specialist, ne povesteste despre elementele care au avut roluri definitorii in parcursul sau profesional, dar si despre importanta unei atitudini potrivite pentru a reusi in acest domeniu.

Ionut - Zambind in fata provocarilor

Ionut Vasile ne povesteste despre experienta lui cu succesul si cum a ajuns sa fie Project Managerul celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti, cateva sfaturi pentru cei ce cred ca este obligatoriu sa te nasti special pentru a avea succes, dar ne si povesteste cum sa imbini joburile in vanzari cu organizarea de evenimente.

25 de ani de Bosch în România: evoluție, inovație, recunoștință
Stiri cariera

Cei 8000 de angajați sunt principalii ambasadori ai Bosch. Fie că ne sunt alături de 25, 9, 3 ani sau o zi, oamenii din Bosch sunt parte din succesul companiei și suntem mândri să-i avem alături.

HARMAN Romania extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din Bucuresti si recruteaza 20 de programatori in echipa de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto.

Care sunt principalele tari care investesc in companiile din Romania?

Cu o pozitie geografica privilegiata, resurse naturale bogate si o piata de dimensiuni mari, la care se adauga si o forta de munca competenta si cu costuri scazute, Romania detine multe avantaje strategice pentru a atrage investitii straine.