5 beneficii ale utilizării soluțiilor oferite de VIVA Telecom

 

În era digitală în care trăim, conectivitatea a devenit esențială. De la a rămâne în contact cu cei dragi până la gestionarea afacerii tale, o conexiune la Internet rapidă și de încredere este cheia succesului indiferent de domeniul de activitate.

Suntem lideri în furnizarea de servicii de conectivitate de înaltă calitate pentru a-ți satisface nevoile de comunicare și de business. Iată 5 beneficii pentru care să alegi VIVA Telecom pentru a răspunde tuturor necesităților tale de business.

· Viteze Ultra-rapide

 

Cu Viva Telecom, vei experimenta viteze de internet uluitoare, care vor transforma modul în care navighezi pe web, descarci fișiere sau te bucuri de conținut media online. Beneficiezi de o conexiune super rapidă asigurată atât de capacitatea de transport dedicată de 10Gbps cât și de serverele dedicate echipate cu cele mai noi și performate procesoare. Jitter, packete pierdute la cel mai mic nivel. Acești parametrii sunt critici pentru aplicațiile de streaming, comerț electronic, accesul la anumite aplicații sau conținut. O conexiune rapidă înseamnă că vei economisi timp prețios și vei fi mereu conectat la lumea digitală.

· Acoperire Extinsă

Indiferent unde te afli, Viva Telecom îți oferă o acoperire extinsă. Ai mai mult de 1000 rute directe cu cei mai importanți provideri de telecomunicații și conținut. Poți să te bucuri de conectivitate la înaltă viteză oriunde, în oraș sau în zonele mai îndepărtate.

· Pachete Personalizate

Avem specialiști experimentați în alegerea celor mai bune soluții de colocare și conectivitate, astfel încât să înțelegem că fiecare client are nevoi diferite. De aceea, oferim pachete personalizate pentru a se potrivi cu cerințele tale specifice. De la servicii de conectivitate, hosting dedicat, IT security, control acces, telefonie fixă la IT Manager, Supraveghere video, Digital Signage și Wi-Fi Business. Avem totul acoperit pentru a satisface nevoile afacerii tale.

 

· Suport Excelent

 

Echipa noastră de ingineri este mereu gata să te ajute. Fie că ai nevoie de asistență tehnică sau de consultanță în legătură cu serviciile noastre, suntem aici pentru tine. Vrem să ne asigurăm că serviciile furnizate de noi nu au întreruperi.

 

· Siguranță și Confidențialitate

 

În lumea digitală, siguranța și confidențialitatea sunt de o importanță crucială. Cu Viva Telecom, poți fi sigur că datele tale sunt protejate și că beneficiezi de cele mai bune practici de securitate cibernetică.

 

 

Alege Viva Telecom pentru a-ți îmbunătăți experiența de conectivitate și pentru a te bucura de o lume digitală fără griji. Suntem alături de tine la fiecare BIT!

Intră în legătură cu noi

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI