Stiri cariera

Caut Angajator
De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din Romania devine Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la infiintarea companiei in Romania. “European Business Services” a insemnat mai mult decat un nume, a fost o declaratie a pozitionarii companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale in operatiunile sale europene, precum si un vot de incredere acordat expertizei si potentialului...

Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intra in Romania cu Birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca

MassMutual, companie listata in FORTUNE 500® intra in Romania si cauta profesionisti IT de top pentru a dezvolta doua centre de servicii globale

Dam startul evenimentelor marca Hipo!

Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Kickstart your career in the video game industry!

Do you love games and want to be involved in a life-changing experience? This international program will offer you the chance to actively work on developing a video game along with a talented and friendly team. Find out more

Roluri disponibile in Senat pentru consilieri parlamentari

Vrei sa fii consilier alaturi de echipa USR PLUS din Senat?  

Career Guide - cele mai noi oportunitati si inspiratii de cariera

Piata joburilor se afla intr-o continua schimbare, asa ca cel mai important lucru este sa invatam sa ne adaptam si sa vedem directiile catre care se indreapta. Nu e simplu, nu e usor, dar nici imposibil. Iar acum, pentru a usura acest drum, venim cu o noua editie a Career Guide!

Peste 100 de tineri s-au bucurat de experiența NextGen Academy oferită de Huawei

Academia oferită de Huawei Romania noii generații de studenți și absolvenți a atins subiecte ce se bucură de un mare interes din partea generației Z. Aflate sub umbrela Understand Digitalization, cele trei webinarii live au atins subiectele: 5G - The pipe from inside, Cloud and AI – Technical Fashion și Real Life but digital Environment. Urmărește academia aici.

Cognizant Softvision Romania ajunge la 2.000 de angajati

  Cognizant Softvision a anuntat astazi ca a ajuns la 2.000 de angajati in Romania, fiind astfel unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din tara.  

London Stock Exchange Group ajunge la 300 angajati in Romania

London Stock Exchange Group (LSEG) a anuntat ca centrul sau de tehnologie si operatiuni din Bucuresti, Romania are acum 300 de angajati care furnizeaza servicii IT, servicii procesare date, functiuni corporate pentru entitatile globale ale grupului.

Site Leaders Discuss Development of Visteon Technology Center in Timisoara

Expanding its Europe-based software development capabilities, Visteon opened its latest state-of-the-art technology center in Timisoara, Romania at the start of 2019.