Stiri cariera

Caut Angajator
Prima editie de NextGen Academy este sustinuta de BCR

BCR sustine 5 sesiuni live in perioada 17 Septembrie – 11 Noiembrie 2020 pe teme diverse si atractive precum: educatia financiara, brandingul personal, cariere in IT Banking sau management de proiect.

ASER | Maratonul de experiente din studentia ta
Stiri cariera

Asociatia Studentilor Economisti din Romania da startul inscrierilor in comunitatea unde studentia e la ea acasa. In perioada 28 septembrie - 11 octombrie, ia-ti abonamentul pentru maratonul momentelor de neuitat ce iti vor transforma anii de facultate intr-un serial in care tu esti personajul principal.  

Caterina si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

Tinerii recrutati anul trecut in programul GROW@HILTI impartasesc din experienta lor. Am stat de vorba cu acestia si am aflat pareri cu privire la procesul de selectie, dar si la activitatea din cadrul programului alaturi de echipa Hilti. Citeste mai multe...

Ce efecte pot avea perioadele lungi de lucru de acasa?

Munca de acasa prelungita poate avea efecte negative asupra productivitatii si starii psihice a angajatilor.

Take a glance at how it felt to be the first Management Trainees in L’Oreal Romania

The Management Trainee Program is an individually-tailored program dedicated to young talent and freshly graduates.  

TotalSoft continua sa scrie povestile de maine prin intermediul programelor de internship

TotalSoft a decis ca anul acesta programele de internship se vor organiza in mod traditional: la sediul companiei.  

Devino ambasador Top Talents Romania

Anul acesta la Top Talents Romania Connected este anul surprizelor! Desi ne-am mutat in mediul online, dorim sa facem experienta Top Talents una cat mai placuta si mai interactiva pentru participantii nostri, astfel ca apelam si noi  la unul dintre skill-urile viitorului, creativitatea, si lansam o noua provocare: Devino ambasador Top Talents & join the gang!

Generatia Z: Care sunt domeniile preferate ale tinerilor

Luna septembrie debuteaza cu numeroase oportunitati de cariera pentru studenti si proaspat absolventi din Romania care isi doresc sa faca primii pasi spre viitoarea lor cariera. Internship&Trainee Marathon aduce in atentia tinerilor din toate centrele universitare din tara cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practica si joburi entry-level. In perioada septembrie-decembrie, evenimentul...

Ce s-ar putea schimba in Codul Muncii?

Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus pot aduce schimbari in Codul Muncii, la propunerea patronatelor si sindicatelor.  

“Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” - A 8-a Editie a Conferintei Nationale a Asociatiei CIO Council Romania

CIO COUNCIL si Revista CARIERE organizeaza in zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, intre orele 14.00 - 17.00, a 8-a editie a Conferintei Anuale a Asociatiei CIO Council Romania pe tema ”Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).