Stiri cariera

Caut Angajator
METRO SYSTEMS Romania extends its Management Board

METRO SYSTEMS Romania, serving as a leading tech unit for METRO’s global business, extends its Management Board with Mihai Dan Nadăș, who joins as Managing Director starting 1st of July 2020. In his role, he will further strengthen the leading position of METRO SYSTEMS on the Romanian IT market.

Peste 6000 de participanți la cel mai complex eveniment IT virtual, DevTalks Reimagined

DevTalks România a lansat săptămâna trecută prima ediție în format online, DevTalks Reimagined. În perioada 10-12 iunie, peste 6000 de participanți au luat parte la 100 de sesiuni live de prezentări tehnice susținute de speakeri din întreaga lume, dar și la concursuri și zone de interacțiune organizate împreună cu peste 20 de companii IT de top din România și 26 de start-up-uri,...

5 abilitati esentiale pt o cariera in Finante-Conta in 2020 - seminar online gratuit

Abilitatile necesare pentru a lucra in finante-contabilitate se vor schimba in urmatorii ani si este util sa le cunosti din timp.

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna iunie

Inceputul verii vine cu o multime de programe de internship, trainee, stagii de practica sau joburi entry-level dedicate studentilor si proaspat absolventilor in cautare de noi provocari! Daca iti doresti ca vara ta sa fie diferita, alege un program care sa-ti schimbe viitorul si care sa-ti transforme profesia intr-o cariera de succes. Nu mai sta pe ganduri si alege oportunitatea care ti se potriveste. Fa din pasiune,...

5 programe pentru elevi, studenti si absolventi oferite de Bosch Romania

Esti student si te gandesti ce ai putea face pe parcursul verii? Ai absolvit facultatea si evaluezi oportunitatile din piata? Esti absolvent de clasa a 8-a si nu stii incotro sa te indrepti?

O colectare gratuita de materiale reciclabile, de la firmele din Bucuresti

Firmele din centrul Bucurestiului si din sectoarele 1, 2 si 3 pot beneficia de o colectare gratuita a materialelor reciclabile, de pana la 150 de kilograme si 1mc. Materialele vor fi ridicate, in cel mai ecologic mod posibil, cu cargo-triciclete sau cu o masina electrica.

Oportunități din partea celor mai dorite companii în 2020

În urma Studiul comportamentului Generaţiei Z pe piaţa muncii în 2020, realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie - martie 2020, am realizat Topul companiilor în care Generaţia Z şi-ar dori cel mai mult să urmeze o astfel de oportunitate. Topul îl puteţi regăsi în acest Career Guide, la paginile 18-19.

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

Luna mai iti pune la dispozitie aproximativ 1000 de programe de internship, trainee, stagii de practica si joburi entry – level la nivel national, din care iti poti alege oportunitatea ce ti se potriveste cel mai bine. Nu mai sta pe ganduri, fa-ti curaj si aplica la programele din cadrul companiilor carora iti doresti sa te alaturi si sa-ti dezvolti o cariera de succes.

Cei mai activi angajatori ai lunii mai
Stiri cariera

Pentru acestia dintre noi care ne temem de nesiguranta locului nostru de munca marii jucatori din piata romaneasca vin cu solutii. Si nu putine.

METRO SYSTEMS Romania este prima companie autohtona care adopta pe termen nedefinit lucrul de acasa

METRO SYSTEMS Romania, parte a grupului METRO, a fost printre primele companii care au avut initiativa de a lucra de la distanta pentru a limita efectele COVID-19: cei peste 800 de angajatii au fost anuntati ca pot sa lucreze de acasa inca din 11 martie, cu cinci zile inainte de declararea starii de urgenta in Romania. Acum, compania isi propune sa prelungeasca acest stil de lucru pe perioada nedeterminata, pentru a oferi...