Stiri cariera

Caut Angajator
Achiziții Trainee – programul care îți arată lumea din spatele produselor și promoțiilor Lidl

Echipa Lidl, recent desemnata Top Employer România 2017, da startul inscrierilor in programul de Achizitii Trainee prin care cauta oameni carora sa le încredinteze o misiune foarte importanta: să aduca produse noi in rafturile magazinelor.

Dam startul unei noi editii Advertising Week BUCHAREST - o saptamana dedicata advertisingului si marketingului de top

Editia a doua a Advertising Week, evenimentul care ii aduce in fata audientei pe curajosii industriei, proiect organizat de Advice Students, va avea loc intre 3 si 8 mai sub conceptul The Brave and The Bold. Dam startul inscrierilor la seria de conferinte si ateliere, formularele de inscriere la evenimente fiind disponibile pe advertisingweek.ro.

Ce se intampla la YouthSpeak Forum?

YouthSpeak Forum este un eveniment AIESEC global, care are loc pentru a patra oara in Romania, Bucuresti, pe 11 mai, incepand cu 9:30. Este dedicat tuturor studentilor si tinerilor pasionati de probleme globale, dezvoltare personala si dornici sa se implice in mod activ in dezvoltarea societatii.

Castigatorul concursul organizat de Trade.com in cadrul targului Angajatori de Top Bucuresti

Vezi detalii despre tragerea la sorti si castigatorul concursului.

Akademics, start your mind blowing career! by ASER Cluj

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) da startul pe data de 5 mai primei editii a proiectului Akademics. Studentii clujeni vor avea, astfel, oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri si vizite in companii, cu scopul de a se autocunoaste si de a constientiza ce cariera li se potriveste.

Cum te poti pregati pentru o cariera in IT in Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti?

Scoala Informala de IT este un program de educatie alternativa si reconversie profesionala axat pe mentorat si pe aplicabilitatea practica a cunostintelor necesare dezvoltarii unei cariere in IT.

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 15 mai 2017

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

ISIC - Legitimatia special creata pentru studenti

Cu legitimatia ISIC iti este recunoscut statutul de student. De ce este important? Pentru ca, astfel, vei avea acces la reducerile destinate studentilor din tara respectiva. Legitimatia ISIC iti este de ajutor oriunde doresti sa calatoresti, inclusiv tara in care studiezi.

Se anunta un nou eveniment marca EESTEC Bucharest!

Esti interesat de tot ce e nou si una din activitatile preferate este dezvoltarea personala? Iti place programarea si vrei sa inveti cat mai multe? Avem un eveniment exact pe gustul tau!

Pregateste-te sa visezi in culori!

The Color Run Dream Tour 2017 ii aduce pe Color Runneri intr-o lume in care totul este posibil si ii inspira sa-si transforme visurile in realitate pe parcursul celor 5 km magici. In premiera, participantii vor lua startul printr-un tunel, cu mai multa muzica decat nicioadata. Alergatorii vor simti ca plutesc de fericire in Cloud Zone.