Stiri cariera

Caut Angajator
Este bine sau nu ca tinerii sa lucreze din timpul facultatii?

Care sunt motivele principalele care ii determina pe tineri sa lucreze inca din timpul facultatii?

Termini facultatea si nu stii incotro?

Termini facultatea si nu stii incotro? Stai linistit. Nu esti singurul. Demontam mitul ca suntem facuti pentru "o cariera" iar daca nu o gasim ratam sansa de a ne bucura de vorba lui Confucius "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." ​​​​​​

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

Ghid practic pentru viitori participanti Top Talents Romania

Vrei sa afli ce asteptari au companiile de la participantii Top Talents Romania! Afla cateva tips & tricks de la companiile de top prezente la eveniment!

Teambuilding-urile ONG-ului tau merita premiul oferit de Top Talents Romania!

Este bine stiut faptul ca ONG-urile studentesti din Romania aduna, in fiecare an, oameni minunati si cu dorinta de autodepasire. Tocmai de aceea, echipa Top Talents Romania vine cu o provocare pentru membrii ONG-urilor studentesti din tara. Afla despre ce este vorba!

Ai 10 motive sa participi la cea de-a 10-a editie Top Talents Romania

Descopera care ar fi principalele motive pentru care nu trebuie sa ratezi evenimentul de cariera Top Talents Romania. Citeste, inscrie-te si fii pe faza! Iti pregatim o editie remarcabila!

BNR a lansat Brain Regain - Programul de selectare a specialistilor romani din strainatate

Banca Nationala Romana pune la dispozitie posturi de inalta competenta pentru specialistii romani in economie care lucreaza in strainatate.

Top 5 activitati in care sa te implici in timpul studentiei

Vrei sa stii ce activitati ar trebui sa adaugi pe lista de "to do" din timpul studentiei? Citeste articolul si descopera topul activitatilor in care trebuie sa te implici cat esti inca student.

Intalneste universitati de top si scoli de business la targul QS pe 12 octombrie 2017

Daca esti interesat sa iti dezvolti cariera si te gandesti la un masterat care sa iti ofere cele mai bune oportunitati de cariera, atunci Targul QS World Grad School Tour in Bucuresti este locul ideal pentru tine.