Stiri cariera

Caut Angajator
Cariera in finante-contabilitate? Afla sfaturi practice de la Florina Voevod - CFO pentru Grey Worldwide Romania si Geometry Global in seminarul online gratuit de pe 28 martie 2017

Arfla cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la un un Director Financiar dintr-o companie de top.

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obtine o bursă oferita de OMV Petrom pentru a studia in cadrul programului de Master in Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben ofera un program modern de master in Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, in limba engleza, care combina teoria si practica in proiecte interdisciplinare.

Bancpost invita tinerii IT-isti romani la Beyond Hackathon

Beyond Hackathon este o competitie FinTech dedicata tinerilor specialisti din domeniul IT: software developer, designer, marketer, business developer. Cea de-a doua editie a evenimentului are ca scop promovarea ideilor si proiectelor inovative care pot face diferenta in domeniul serviciilor si produselor financiare si pot ajunge sa modeleze viitorul banking-ului. De asemenea, noutatea de anul acesta consta in faptul...

Advertising up to date! by ASER

Daca esti o persoana creativa, careia ii place advertising-ul, sa lucreze in echipa si care este la curent cu toate informatiile din domeniu, atunci ai gasit locul potrivit pentru dezvoltarea ta profesionala si personala. Proiectul Ingenius este dedicat persoanelor ca tine.  

Let’s focus on BANKING! by ASER

Daca esti o persoana curioasa, dornica de a te provoca si autodepasi constant, dar mai ales interesata de complexitatea domeniului bancar, atunci Bank to Basics este proiectul perfect pentru tine.

Liderii de Maine te invita la #TeamUp4Change, conferinta si Hackaton

Poate si tu te-ai saturat de cursuri in care inveti doar teorie si stagii de practica in care nu inveti nimic.Te invitam la #TeamUp4Change, sa construiesti alaturi de alti studenti platforma online care-i va ajuta pe studenti sa gaseasca stagiul de practica potrivit pentru jobul dorit.

Devii cine iti doresti sa fii cu EY Express #GetFutureReady

Cu siguranta ai o viziune despre unde vrei sa ajungi, cine vrei sa devii. Poate nu vezi o imagine clara a viitorului tau, dar ai o voce care iti spune ca ai un potential care asteapta sa fie scos “din cutie”.

Oportunitate de bursa (1800 Euro) prin programul NEPI Academics

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investitii listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). In aceasta toamna compania doreste sa lanseze programul pilot NEPI Academics, prin care sustine si investeste in educatia studentilor si masteranzilor, printr-un program de burse in valoare totala de 24.000 Euro....

Angajatii romani spun nu unui bonus mare si unui salariu mic releva o cercetare realizata de Undelucram

Propunerile financiare facute de anumiti angajatori, care sunt formate dintr-o componenta salariala mica si una de bonus potential foarte mare, sunt in general privite cu scepticism de angajatii romani.

Targul de Joburi IT&C 2017

Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare organizeaza in perioada 11-12 martie cea de-a zecea editie a Targului de Job-uri IT&C, in holul EC al Facultatii de Automatica si Calculatoare, avand ca partener oficial Avira.