Stiri cariera

Caut Angajator
Join Product Supply Challenge at P&G

Are you looking for an opportunity to start a great career? We’ve got good news for you! PS (Product Supply) Challenge is the first P&G technical competition in which each team has the chance to use their business knowledge and the creativity to solve the case study and to prove they are the best!

If employees are happy, we are happy - Interviu cu Oana Grosu, Manager Resurse Umane Team Extension

Team Extension a inceput cu o idee simpla - cererea de talente calificate in zona de dezvoltare de software este mai mare decat oferta, ceea ce creeaza un deficit imens pe piata. Misiunea noastra este simpla: sa cautam, angajam si sa pastram talente.

5 sfaturi pentru cresterea productivitatii

Indiferent in ce domeniu lucrezi, productivitatea este principalul factor determinant pentru reusitele tale! Dar cum iti poti creste nivelul de productivitate? Afla aici.

Serile Teatrului Studentesc celebreaza aniversarea a 20 de ani!
Stiri cariera

  Serile Teatrului Studentesc revine si in acest an in atentia spectatorilor pasionati de teatru si cultura. Pastrand o traditie de aproape doua decenii, festivalul a modelat parcursul profesional al actorilor, a creat emotii in sufletele spectatorilor si a schimbat destinele persoanelor implicate, tot mai mult in fiecare an.

Afla cele 5 lucruri esentiale despre cultura Microsoft Romania

Te invitam in culisele echipei Microsoft Romania pentru a ne cunoaste mai bine si a descoperi insight-uri despre cultura resimtita in randul angajatilor si beneficiile diverse pe care le oferim. In urma unor discutii avute cu colegi de-ai nostri, fosti trainee si actuali angajati, am extras cateva idei centrale despre ce inseamna sa lucrezi in echipa Microsoft Romania si care este profilul pe care il cautam la viitorii...

Investment School, singura școala gratuită de investiții din România
Stiri cariera

Investment School este singura scoala gratuita de investitii din Romania care se adreseaza studentilor pasionati de pietele financiare si investitii. Proiectul le ofera tinerilor un context practic in care sa isi aprofundeze cunostintele necesare pentru a deveni viitori investitori sau profesionisti. Astfel , activitatea sa consta in conferinte sustinute de personalitati de elita din domeniul investitional si in elemente...

Responsabilitatile de self-leadership ale fiecarui angajat

Satisfactiile si reusitele profesionale sunt determinate de modul in care angajatii isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele pe care le urmaresc si pentru imbunatatirea continua a relatiei de lucru cu managerul lor direct. Afla care sunt principalele activitati si procese de self-leadership care nu trebuie sa lipseasca niciunui angajat.

Companiile din Big Four recomanda Finance Boot Camp

Afla cat de important este sa participi la evenimente de cariera in timpul studentiei si cum sa te pregatesti pentru un astfel de eveniment. Reprezentantii companiilor prezente anul trecut la Finance Boot Camp iti vor raspunde catorva intrebari care, cu siguranta, te vor ajuta in viitoarea cariera in domeniul Financiar.

Intra in atmosfera Finance Boot Camp 2018

Afla cum a fost editia de anul trecut a Finance Boot Camp! Tot aici poti gasi sfaturi de la reprezentantii companiilor de top prezente la eveniment. In plus, avem o veste buna! Finance Boot Camp se intoarce pe 14 si 15 martie cu oportunitati pentru tinerii pasionati de unul dintre domeniile: Finante, Contabilitate, Audit sau Taxe.

Jumatate din angajatii din Romania au foarte rar sau aproape niciodata intalniri directe cu managerii lor pentru a-si discuta progresul profesional

Aproape 50% din angajatii romani au rar, foarte rar sau aproape niciodata intalniri unu la unu frecvente cu managerul lor pentru a discuta progresul pe obiectivele lor, potrivit sondajului “Perceptiile despre self-leadership ale angajatilor romani” realizat de Human Invest si Hipo.ro cu scopul de a de a oferi perspective actualizate asupra relatiei manager – subordonat in companiile din Romania.