Stiri cariera

Caut Angajator
20 de programe de Internship si Trainee la HeidelbergCement Romania

In cei 20 ani de cand este prezenta in Romania, compania HeidelbergCement s-a implicat activ in educatia tinerilor, printr-o serie de programe de formare. Multi dintre cei care s-au alaturat programelor de internship si trainee au devenit angajati in cadrul companiei.

London Stock Exchange Group (LSEG) deschide un Centru de Servicii pentru Afaceri in Bucuresti

London Stock Exchange Group (LSEG) a anuntat ca va deschide un nou centru de servicii pentru afaceri in Bucuresti.

100 days of HR powered by Temps - o ALTFEL de scoala pentru pasionatii de resurse umane

Te intrebi care ar putea fi valoarea ta adaugata in viitorul tau job? Inscrie-te la o ALTFEL de scoala in care vei intelege evolutia procesului de recrutare si transpunerea lui in dinamica companiei, implicit a pietei muncii. Vei invata despre transferul de cunostiinte, despre construirea si dezvoltarea competentelor, despre motivatie si multe altele.

Horia Brenciu in dialog cu studenti din sase centre universitare din tara

Horia Brenciu se va intalni cu tinerii din sase centre universitare din tara, in cadrul celei de-a 3 editii a evenimentului "Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine".

Beneficiaza de bursa OMV Petrom si studiaza la una dintre cele mai bune universitati

Stiai ca poti urma Masterul la Universitatea Montan din Leoben, Austria? OMV Petrom iti ofera o bursa a studia la una dintre cele mai bune universitati in petrol si gaze. Descopera mai multe despre program din experientele traite de Antonia si Cosmin. Aplica si tu aici pana la data de 27 Aprilie 2018.  

Vara aceasta inscrie-te la Programul de Internship la Guvern 2018

Guvernul Romaniei deruleaza cea de-a 6-a editie a Programului de Internship la Guvern in aceasta vara si asteapta toti tinerii motivati,care isi doresc sa dobandeasca cunostinte practice in domeniu sa se inscrie. Afla care sunt pasii si ce surprize iti pregateste editia din acest an.

Traieste o experienta de neuitat

Participa la studiul "Cei mai doriti angajatori" si intra in cursa pentru premiile concursului: voucher eMAG de 1000 RON, voucher activitati-cadou.ro de 1500 RON, 2 travelgiftcards de 100 EURO fiecare, sesiune de coaching in cariera cu un specialist Catalyst Solutions.

Iti oferim acces la o cariera la Kellogg!

De la un singur fulg de porumb, mostenirea noastra reflecta ca am devenit lideri globali in productia de cereale, pastrand traditia inceputurilor noastre simple. La Kellogg, mancam ceea ce ne place si facem ceea ce iubim!

Unbottle your potential @Coca-Cola HBC: RISE Management Trainee Program isi cauta aplicanti!

RISE Management Trainee Program este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.

6 intrebari si raspunsuri de la cel mai dorit angajator IT&C din Romania

Microsoft este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie si servicii la nivel global, dar si printre pionierii unora dintre cele mai dinamice zone din sfera tehnologiei – Cloud, AI, Machine Learning, Cognitive Services etc. Mai mult, se numara printre principalii poli de cercetare si dezvoltare in domeniul digital si cele conexe lui, prin centrele Microsoft Research si printr-o retea globala de colaborari...