Stiri cariera

Caut Angajator
DevTalks revine în perioada 8-10 iunie: Acum te poți preînregistra gratuit pentru a avea acces la conferințele online

Ești pregătit(ă) pentru 15 conferințe, organizate într-o agendă de 3 zile, care explorează tehnologiile emergente în cadrul celei mai așteptate conferințe IT&C din România?  

MEET ALLIANZ SERVICES RECRUITERS

Meet Allianz Recruiters and find out what they love the most about their roles in Allianz Services Romania.

Afla care sunt cei mai doriti angajatori din Romania sau din orasul tau in 2021

Afla care sunt cei mai doriti angajatori din Romania sau din orasul tau in 2021. In plus, citeste cele mai interesante articole despre care sunt joburile viitorului si cum sa incepi o cariera potrivita tie. Descarca acum ghidul gratuit

„Great Place to Work”, certificat acordat companiei Societe Generale Global Solution Centre

Veste buna pentru Societe Generale Global Solution Centre, de acum, compania se bucura de certificarea „Great Place to Work”! Un lucru este cert, compania nu a stat in loc, si a obtinut certificarea datorita culturii organizationale, dar si prin intermediul mediului de munca.

Studiaza in Olanda 2021

Student Consulting pune in legatura directa elevii de liceu cu universitatile de top din Olanda, printr-un eveniment online interactiv. Intre 8 si 11 decembrie 2021, firma de consultanta educationala organizeaza a doua editie a evenimentului Studiaza in Olanda. Sute de liceeni interesati sa studieze la facultate in strainatate vor avea sansa sa discute LIVE cu reprezentanti ai universitatilor olandeze.  

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI. Ediția XI. THE CULTURE OF TRUST & AGILITY

Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în zilele de 24-25 NOIEMBRIE 2021, între orele 14:00-17:00, ediția a XI-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CULTURE OF TRUST & AGILITY.

LSEG va recruta 100 noi specialisti in Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunta marirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialisti intr-o varietate de tehnologii si servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets si Post Trade.

S-a încheiat DevCon Live 2021 - cea mai influentă conferință online dedicată profesioniștilor IT

Anul acesta, DevCon Live 2021 s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, online, în format virtual. În perioada 3-4 Noiembrie, peste 5000 de participanți au luat parte la 57 de sesiuni tehnice susținute în cadrul a 9 conferințe dedicate cu focus pe tehnologiile momentului: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, Women in Tech. Alături de 18 companii partenere, peste 60 de speakeri...

ESTI CURIOS CE OPORTUNITATI DE JOBURI TE ASTEAPTA ANUL ACESTA LA TOP TALENTS?

Asteptarea aproape a luat sfarsit iar numaratoarea inversa a inceput! Mai sunt doar cateva zile pana la cel mai mare eveniment online al toamnei, Top Talents Romania Connected!   Speram ca te-ai inscris pentru ca noi suntem nerabdatori sa te cunoastem, chiar daca vom fi in mediul online, ne vom afla cu totii sub acelasi acoperis virtual asigurat de platforma MyConnector.

TARA Interactive recruteaza tinerii absolventi

TARA Interactive ofera anul acesta celor absolventi 30 de oportunitati de angajare! Acestia vor putea lucra la sediile din Bucuresti si Chisinau, loc unde vor putea lua parte la procesul de dezvoltare de software personalizat si aplicatii mobile pentru populatia din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest si Romania.