Stiri cariera

Caut Angajator
27 oportunitati interesante in care te poti implica incepand cu primavara aceasta
Stiri cariera

Primavara incepe cu tine alegand cel mai bun drum pentru viitorul tau. Noi credem ca cel mai bun mod pentru a-ti incepe cariera, este printr-un program de internship, management trainee sau graduate trainee. Prin programele lansate de companiile de top anul acesta, ai ocazia sa experiementezi domeniul tau de interes, practic, si sa iti formezi experienta ceruta de angajatori. Haide sa trecem in revista 27 oportunitati...

Egalitatea de gen la locul de munca incurajeaza inovarea - Studiu Accenture

Un nou studiu realizat de Accenture releva ca PIB-ul global ar putea creste cu pana la 8 trilioane de dolari in decurs de 10 ani, daca mentalitatea de inovare ar creste in toate tarile cu 10%.

If employees are happy, we are happy - Interviu cu Oana Grosu, Manager Resurse Umane Team Extension

Team Extension a inceput cu o idee simpla - cererea de talente calificate in zona de dezvoltare de software este mai mare decat oferta, ceea ce creeaza un deficit imens pe piata. Misiunea noastra este simpla: sa cautam, angajam si sa pastram talente.

Women in Technology event hosted by LSEG Romania

The event " Women in Technology " was the first informal networking event dedicated to the Romanian developers’ community, and was held at our local office.

Scade importanta experientei profesionale pentru companii de top din lume, precum Tesla

Cum arata viitorul recrutarii si ce fel de mecanisme de recrutare folosesc branduri de renume precum Tesla, LinkedIn sau Accenture?

Diana si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

Tinerii recrutati anul trecut in programul GROW@HILTI impartasesc din experienta lor. Am stat de vorba cu acestia si am aflat pareri cu privire la procesul de selectie, dar si la activitatea din cadrul programului alaturi de echipa Hilti. Citeste mai multe...

Summer Technology Internship Programme - LSEG Romania

LSEG is launching a technology summer internship in Bucharest. The Programme is eight-weeks long and is aimed at penultimate-year university students.

Ursus Graduate Trainee Program 2019

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Asa cum alegem cu grija ingredientele din berea noastra, la fel de multa pasiune punem si in dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri. Spirit de echipa, caracter intreprinzator, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – aceste sunt doar cateva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru de la Ursus Breweries.

EY lanseaza platforma GigNow in Romania si ofera freelancerilor locali oportunitati de angajare in proiecte globale

EY anunta lansarea platformei sale de angajare GigNow in Romania. Incepand de astazi, platforma asigura freelancerilor romani si resursei de talente independente locale oportunitatea de a beneficia de colaborari in cadrul unor proiecte globale ale EY sau ale clientilor sai.

GraduatE.ON - descopera-ti vocatia in 4 stagii platite - experimenteaza fara griji timp de 24 de luni

GraduatE.ON este super-puterea noastră prin care formăm tineri de mai bine de 13 ani. Peste 130 de trainees și-au început așa cariera, mai mult de 80% dintre ei au ales să continue alături de noi și să ocupe poziții cheie în companie. Pentru că acesta este scopul programului nostru: să creștem oameni valoroși, care să profite la maxim de beneficiile programului și să le transforme în...