Stiri cariera

Caut Angajator
Cariera de top in Finante-Contabilitate? Afla sfaturi practice de la Catalin Iorgulescu – General Manager Samsung SSCE intr-un seminar online gratuit

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate si cum sa va atingeti obiectivele profesionale.

Ericsson is hiring about 100 new colleagues by March 2018
Stiri cariera

The opening of the Finance Hub in Bucharest, Romania is an exciting milestone for the Ericsson Finance Group Functions. We aim to hire about 100 new colleagues by March 2018, specialized in Company Controlling, General Ledger and Collection activities. We are looking to build diverse teams in terms of expertise, knowledge and foreign languages spoken.

Tineri din peste 100 de tari vin în Romania.

Tineri din peste 100 de tari vin in Bucuresti in luna februarie 2018 in cadrul unei conferinte internationale AIESEC. Intalnirea anuala a presedintilor din intreaga lume este gazduita in acest an de filiala AIESEC din Romania, care pregateste conferinta inca din luna august a anului precedent, aceasta editie fiind organizata sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. AIESEC International Presidents Meeting, asa cum este...

ASER Bucuresti si Cluj au dat startul campaniei 10 pentru sesiune!

Pentru ca anul acesta ASER implineste 20 de ani de cand ofera studentilor experiente de dezvoltare personala si profesionala, a pregatit o Editie Gold a campaniei 10 pentru Sesiune. Asadar, ASERistii, au aruncat o privire in trecutul celorlalte campanii si au facut un top 5 al celor mai atractive sloganuri despre sesiune.

Calendar Zile Libere 2018

Vrei sa afli care sunt zilele libere in 2018? Planuiesti un concediu in mai, dar nu stii cand vor fi Rusaliile? Care zile vor fi libere de Paste in 2018? Afla despre zilele libere legale in 2018!

OK Center - primul centru din Romania dedicat educatiei financiare

OK Center este primul centru din Romania dedicat educatiei financiare, atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti.

6 atribute ce te vor aduce fata in fata cu jobul mult visat

Vrei sa stii care sunt atributele ce iti pot aduce jobul dorit? Care sunt cele la care ar trebui sa lucrezi cat mai mult pentru a le pune in valoare la momentul potrivit? Citeste articolul si descopera ce te poate aduce fata in fata cu jobul mult visat.

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

Te intrebi cine suntem noi, #TeamCatalyst si ce facem? Te invitam sa descoperi lucruri mai putin stiute despre noi, pentru a ne cunoste mai bine echipa si activitatile pe care le face fiecare dintre noi, zi de zi. Daca vrei sa ne cunosti si personal, sa stii ca avem mai multe pozitii deschise in prezent si abia asteptam sa te cunoastem mai bine.

Cum redactam un CV pentru a face o prima impresie cat mai buna

Vrei sa faci o impresie buna fata de un angajator? Iata cateva dintre cele mai utile sfaturi de redactare a CV-ului.

Este bine sau nu ca tinerii sa lucreze din timpul facultatii?

Care sunt motivele principalele care ii determina pe tineri sa lucreze inca din timpul facultatii?