Stiri cariera

Caut Angajator
Who are the people behind #JoinHarmanBucharest campaign?

Have you seen the #JoinHarmanBucharest campaign? Have you ever wondered who are the people behind the campaign? We would like to introduce you a part of the Harman's team who share the same passion - working in automotive and being the ones representing the image behind the visual ads from the #JoinHarmanBucharest campaign. 

Companiile de top recruteaza urmatoarea generatie de trainee la Top Talents

Evenimentul Top Talents se apropie cu pasi repezi, iar noi vrem ca tu sa fii cat mai pregatit pentru acesta! De ce sa te pregatesti pentru un eveniment la care participi ca sa inveti? Pentru ca, un obiectiv fara un plan este doar un vis, iar noi vrem ca visele tale sa devina realitate! Cum? Simplu, noi iti oferim cateva informatii despre posibila ta viitoare cariera, iar tu doar trebuie sa arunci un ochi peste ele si sa vii la eveniment...

Specialisti de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google si GoPro vin sa intalneasca urmatoarea generatie de profesionisti IT din Romania la DevTalksJunior - 22 noiembrie

Pe 22 noiembrie, pasionatii de tehnologie cu pana la 5 ani experinta sunt asteptati la o noua editie DevTalksJunior, cel mai mare eveniment international IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, in AFI Palace Cotroceni.

Peste 10 000 de candidați în căutarea unui loc de muncă

Pe 26-27 octombrie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de TOP București. Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit peste 10 000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6000 de joburi și 34 de workshopuri și conferințe.

Legitimatia pentru studenti, ISIC ofera reduceri

ISIC este legitimatia pe care orice student trebuie sa o aiba in portofel. Este singura recunoscuta la nivel global si in baza careia studentii au peste 130.000 de reduceri in 136 de tari, inclusiv in Romania.

Explore the story of 5 Lands with KPMG at Top Talents

Join us on 23 November at Top Talents Romania event to discover the new set of competencies through the story of the 5 Lands and let’s start a new development journey together!

Best. Summer. Ever. @ 100 days of HR powered by Temps

Cum a fost la scoala ALTFEL pentru HR powered by Temps HR?

Experti din Romania si UK, la cel mai important eveniment de content marketing local

WeContent, va avea loc pe 1 noiembrie 2018 la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Mall si va reuni invitati de prestigiu de la noi din tara si din UK.

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 27 nov 2018

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

Este Inteligenta Emotionala legata de succesul in cariera?

Inteligenta Emotionala este extrem de importanta pentru toate relatiile pe care le avem, atat cele personale, cat si cele profesionale, plecand strict de la relatia cu noi insine. Este legata de skill-uri sociale, necesare oricarui domeniu de activitate.