LSEG va recruta 100 noi specialisti in Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti



LSEG (London Stock Exchange Group) Romania
anunta marirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialisti intr-o varietate de tehnologii si servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets si Post Trade.

Anuntul vine in contextul in care echipa LSEG Romania se apropie de 400 de colegi care acopera o gama larga de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare si functii corporate in Bucuresti. Toate rolurile sustin cultura Grupului de a crea oportunitati, de a conecta profesionisti si de a oferi excelenta.

Noii specialisti care se vor alatura echipei in urmatorul trimestru vor fi direct implicati in dezvoltarea de platforme de ultima generatie pentru pietele globale. LSEG Romania cauta ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps si QA. Toate oportunitatile de cariera in cadrul LSEG pot fi consultate aici.

Prin intermediul suitei extinse de servicii de incredere in infrastructura pietei financiare – si a modelului Open Access – LSEG ofera flexibilitatea, stabilitatea si increderea care permit clientilor sai sa isi urmareasca proiectele cu incredere si claritate.

Andreea Stanescu, Director General LSEG Romania:Suntem bucurosi ca ni se vor alatura 100 de colegi in centrul de tehnologie din Bucuresti. Credem cu tarie ca impactul hub-ului local asupra pietelor financiare globale este o oportunitate excelenta pentru profesionistii din industria tehnologiei. Odata cu cresterea accelerata a centrului din Bucuresti, le vom oferi colegilor nostri oportunitati semnificative de dezvoltare a carierei si crestere profesionala”.

Citeste si 

     
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”