O ZI ÎN CADRUL LSEG ROMÂNIABună! Numele meu este Răzvan Simionescu și sunt Infrastructure Manager în cadrul LSEG România.

Sunt absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București din anul 2004, dar profesez în domeniul IT încă din timpul facultății. Mi-am început cariera ca programator, trecând treptat către zona de management. Prin prisma meseriei, am interacționat cu domenii ca financiar-bancar, telecom, automotive, turism etc.

M-am alăturat echipei LSEG România încă din primul an în care a fost deschis biroul din București. Echipa de infrastructură cred că avea la momentul respectiv 15 oameni, iar acum suntem peste 80 cu o activitate extrem de diversificată, care aduce, din punctul meu de vedere, și oportunități de dezvoltare profesională (fie că discutăm de tehnologii noi, fie că discutăm de roluri noi), dar și personală.

Citește interviul pe larg în Ghidul Studentului.

În prezent, sunt Infrastructure Support Manager și conduc divizia de Infastructură din cadrul LSEG România, formată din mai multe echipe, cum ar fi Network, Storage, Deliveru, Platform, Automation, Cloud, Collaboration etc.

Tehnologia nu evoluează singură, noi, oamenii tehnici, suntem cei care o dezvoltă, o transformă, o adaptează.

Descoperă care sunt recomandările și sfaturile lui Răzvan în interviul pe larg, la pagina 14. 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP: the platform that amplyfies your Employer Branding and Talent Attraction efforts this fall!

ULTIMELE JOBURI