Juniorii IT-isti obtin burse la OMV Petrom


Tinerii care au varsta cuprinsa intre 15-24 de ani, sunt extrem de norocosi in perioada urmatoare! De ce? OMV Petrom ofera 120 de burse in domeniul IT&C tinerilor interesati de universul tehnologic.

Daca esti domiciliat in Bucuresti sau Pitesti, norocul este sigur de partea ta! Ai sansa sa studiezi 4 luni alaturi de OMV Petrom, perioada in care poti deprinde abilitatile si cunostintele necesare in domeniul tehnologiei.

Dupa finalizarea celor 4 luni in care tinerii vor invata despre competentele digitale si dezvoltarea web, acestia vor avea parte de sprijin in cariera, avand ocazii EXCELENTE sa fie angajati la companii locale de IT&C pe pozitii de angajati full-time sau internship.



Inceputul unei cariere este cu siguranta dificil, insa impreuna cu OMV Petrom poti pasi in siguranta catre o cariera in IT&C.

Succesul pe care l-am avut in ultimii ani ne demonstreaza cat de mare este nevoia tinerilor romani de a dobandi competente digitale si de a beneficia de ajutor la angajare. Scopul nostru este sa derulam acest program an de an, pentru tot mai multe orase din Romania, si sa oferim pietei muncii tineri profesionisti competenti, care sa-si gaseasca locul potrivit in companii autohtone sau care sa se dezvolte ca antreprenori”, spune Paul Apostol, fondator Digital Nation.

Esti pregatit? Urmeaza-ti visul cu ajutorul bursei OMV Petrom.

Citeste si:

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania