Stiri cariera

Caut Angajator
Dare to Speak te invita sa-ti faci vocea auzita si anul acesta
Stiri cariera

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) aduce in prim plan cea de-a IV-a editie a proiectului Dare to Speak. Prin acest proiect, SiSC incureajeaza studentii sa se autodepaseasca si sa treaca peste teama de a vorbi in public.

Vara asta poti deveni urmatorul lider in P&G

Cum iti incepi cariera conteaza! Esti pregatit pentru cea mai mare provocare din viata ta? Hai sa incepem! Din momentul in care pui piciorul in sediul P&G vei fii introdus intr-o cultura bazata pe leadership si dezvoltare de noi skill-uri de succes. Hai sa aflam mai multe despre ce inseamna sa lucrezi in P&G.

Coca-Cola Management Trainee Rise Program

Programul Rise urmareste selectarea tinerilor cu valori si atitudine de invingatori, cu ambitii profesionale, care isi doresc sa faca parte dintr-o familie extinsa si sa isi construiasca o cariera in cea mai mare companie din industria bauturilor din Romania.

ADP Romania lanseaza primul program de internship

Anul acesta lansam primul program de Internship al ADP Romania, asadar nu avem un precedent. Obiectivul nostru este sa cream o experienta cat mai veritabila studentilor care vor face parte din programul de internship al ADP Romania.

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 9 mai 2019

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

JTI Global Internship Challenge

Are you a student in the 3rd or 4th year of study? Would you like to live for six months in other countries, working in one of our country offices, at the headquarters in Geneva and helping local communities in South America and Africa? Then the International Make It Bright Internship is for you!

UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM 2019

UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master, absolventilor de cel mult 2 ani si doresc sa se dezvolte catre o pozitie de management.

JACOBS cauta tineri indrazneti cu idei stralucite pentru programul de Traineeship

Jacobs Douwe Egberts este in cautarea acelor tineri care sunt #MadeToStandOut, asa cum esi cafeaua Jacobs. Acei tineri inteligenti, care au idei stralucite si sunt destul de indrazneti sa le puna in practica. Pentru ei am pregatit programul JACOBS Traineeship, care este o oportunitate profesionala pentru proaspta absolventi si studentii in ultimii ani de studiu, vorbitori fluenti de limba engleza, care au spirit antreprenorial...

Ce companii recruteaza in Aprilie 2019?

Afla ce companii au joburi disponibile in aprilie 2019.

ANIS ofera burse de 5,000 euro pentru profesorii care propun metode de predare inovatoare

ANIS a lansat programul Bursele ANIS pentru stimularea abilitatilor de predare ale cadrelor didactice tinere din mediul universitar prin recompensarea eforturilor de a aduce in atentia studentilor cele mai noi tendinte in materie de tech.