Kaufland ofera un centru de joaca si ingrijire dedicat copiilor angajatilor

 


Acest nou concept in Romania de a exista un centru de joaca si ingrijire dedicat copiilor, ajuta angajatii companiei Kaufland Romania sa aiba un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Pe toata perioada in care angajatii companiei din Timisoara sunt la serviciu, acestia isi pot lasa copiii in grija centrului.

Centrul destinat copiilor se afla in magazinul Kaufland de pe Strada Kogălniceanu din Timisoara, centrul fiind un beneficiu pentru angajatii cu norma partiala sau celor care isi intretin singuri familia. Printre avantajele proiectului se regasesc serviciile gratuite de educatie non-formala pentru copiii acestora de varsta mica sau prescolara. In limita locurilor disponibile, beneficiul poate fi accesat inclusiv de angajatii  care lucreaza cu norma intreaga.

“Familia este o prioritate si o responsabilitate pentru fiecare dintre noi. Ne dorim ca fiecare membru al echipei sa simta ca este apreciat si ca la Kaufland se bucura de toata sustinerea necesara pentru a performa in viata profesionala si in cea personala. Adaptam an de an pachetul de beneficii, ca sa ramana relevant pentru colegii nostri si familiile lor. Pe viitor, ne propunem sa extindem conceptul Kaufland Day Care si in alte orase unde suntem prezenti”, afirma Marco Hößl, director general Kaufland Romania.

La Kaufland Day Care pot veni maximum 17 copii in grupa/ zi, iar centrul asigura servicii și pentru copiii cu nevoi speciale. Programul ofera, de asemenea, mese si gustari: masa de pranz si gustarea de dimineata sau seara, stabilit dupa intervalul orar pe care il au angajatii.


 

Citeste si:

 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania