Afla cum scrii un personal statement de succes de la consilierii Student Consulting si experti in recrutare




Multe universitati in strainatate, fie ca vorbim de Europa sau SUA, acorda importanta deosebita scrisorii de motivatie sau ”personal statement-ului”. Notele din liceu, de la BAC sau de la alte teste indica nivelul cunostintelor si abilitatile intr-un anumit context, la un moment dat. Ceea ce intereseaza, insa, foarte mult pe cei de la o facultate in strainatate, este personalitatea viitorului student si in ce masura pasiunile si aspiratiile sale se potrivesc cu abordarea sistemului lor educational. Iar aceste indicii ei le cauta in acel Personal Statement.


Asa ca vino pe 6 iunie 2022 la o intalnire online de la ora 18:00 sa afli ce contine o scrisoare de motivatie cu care sa fii admis la universitati de top din Europa si SUA. Vei primi inside tips direct de la consilierii educationali ai Student Consulting, de la studenti romani in strainatate si un International Recruitment Officer de la Esade Business School.


Vei afla mai multe despre:


1. Structura unei scrisori de motivatie: cum sa asezi ideile ca sa sune clar si coerent, sa faca pe cititor curios si sa vrea sa citeasca pana la final.

2. DO’s and DONT’s despre personal statement: invitatii vor spune, din experienta lor, ce au invatat ca functioneaza si care sunt greselile frecvente pe care sa le eviti.

3. Cate si ce tip de activitati extrascolare apreciaza comisia de admitere: la eveniment vei afla ce activitati extrascolare pot fi relevante si cate e recomandat sa bifezi.

4. Ce au inclus in dosarul lor studentii romani admisi deja la universitati din strainatate: tineri consiliati de Student Consulting, care studiaza deja la facultate in strainatate iti vor spune cum au gandit scrisoarea de motivatie si ce avantaje a avut dosarul lor.


Student Consulting premiaza participantii la eveniment


Dupa multi ani de lucru cu elevii de liceu, consilierii Student Consulting stiu bine cat de pretios este timpul tau. De aceea, pentru cei care aleg pe 6 iunie sa dedice cateva ore pentru educatia lor viitoare, Student Consulting rasplateste participantii cu:


• 3 sedinte gratuite cu un consilier expert in Creative Writing pentru redactarea Personal Statement (printr-un concurs din timpul webinarului);

• 3 sugestii de activitati extrascolare pe care le poti face vara asta (pentru fiecare participant la intalnirea online);

• reduceri la pachetele Student Consulting de consiliere si la cursuri de dezvoltare personala


De scrisoarea de motivatie te poti apuca si daca esti intr-a 9-a, a 10-a sau a 11-a. Cu cat afli mai devreme ce ar trebui sa contina, cu atat ai mai mult timp sa iti asezi gandurile si sa-ti imbogatesti experienta. 


Nu e deloc tarziu nici intr-a 11-a, important este sa iti stii motivatiile, pasiunile si punctele forte. La evenimentul online afli cum alegi si structurezi argumentele care sa convinga un Internatioanl Recruitment Officer ca esti studentul potrivit pentru ei.


Inscrie-te pe www.studentconsulting.ro/eseu ca sa participi la evenimentul online de pe  6 iunie, de la ora 18:00.


Student Consulting este o firma de consultanta educationala care de mai bine de 11 ani, ajuta elevii romani sa fie admisi la cele mai prestigioase universitati din Europa si SUA. 


Consilierii experti ofera suport educational de calitate aplicantilor, maximizand potentialul uman si profesional al studentului, prin focusarea pe competentele innascute, talente, personalitate, inteligenta emotionala si relationala.


Pe langa documentatia si activitatile extrascolare recomandate prin prisma parteneriatelor dezvoltate de-a lungul anilor, expertii educationali din cadrul Student Consulting iti vor oferi informatii complete si actualizate despre sistemul de finantare al studiilor in Olanda, despre cultura acestei tari, despre bursele de studii si despre diversele oportunitati de evolutie profesionala.


Inscrie-te pentru o intalnire gratuita cu un consilier expert in admiterea la facultate in strainatate.



Viziteaza site-ul www.studentconsulting.ro

Instagram: www.instagram.com/studentconsultingro

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI