PepsiCo propune studentilor un program de internship



Compania globala PepsiCo lanseaza o invitatie studentilor, proaspetilor absolventi si tinerilor cu experienta entry-level la o competitie online unde isi pot exploata abilitatile antreprenoriale si sa profite de cele mai tari tendinte din Industria Bunurilor de Larg Consum.

In aceasta editie participantii trebuie sa ajute bussines-ul PepsiCo prin realizarea unui proiect despre sustenabilitate care sa aiba un impact major si sa il prezinte liderilor PepsiCo. Candidatii au sansa sa obtina un loc in programul de intership din Europa daca trec de etapa interviului, iar cei din Romania concureaza pentru doua locuri in departamentele Insights si eCommerce pentru un stagiu de doi ani.

Programul va fi disponibil în opt țări: România, Spania, Marea Britanie, Polonia, Serbia, Belgia, Olanda și Turcia. Absolvenții vor avea sansa sa lucreze in echipe cu colegi din întreaga lume, pentru unele dintre cele mai mari branduri din Industria Bunurilor de Larg Consum.

Programul “Dare to do More” se desfasoara astfel:

Etapa de inscriere:

Potentialilor concurenti li se prezinta virtual compania PepsiCo,agenda si obiectivele sale, apoi trebuie sa trimita proiectul care sa atraga un parteneriat de success cu PepsiCo.

A doua etapa:

Reprezentatii PepsiCo HR le vor oferi sfaturi din interior si ii vor stimula cu ajutorul unor provocari.

A treia etapa:

Concurentii vor deveni ambasadori PepsiCo si vor primi sprijin,indrumare si responsabilitate.

Ultima etapa:

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania