GroupM Romania ofera tinerilor oportunitati de munca in media


Incepand cu 11 iunie juniorii care isi propun sa aiba un job in media vor fi pregatiti timp de 6 luni la Campus Media Academy pentru a-si incepe cariera in roluri precum: Performance Planner, Campaign Optimisation Specialist, Engagement Executive, Data & Analitics Specialist, Strategic Media Planner, Account Management, Finance, la GroupM Romania, parte din grupul international WPP.
 

Ce presupune Trainee-ul?

Programul de studiu care este complet GRATUIT si full-time ofera tinerilor oportunitatea de a invata cum sa creeze eficient o campanie Meta, Youtube sau Google Ads, precum si pasii implicati in realizarea unui plan de media. Mai mult, juniorii pot sa acumuleze informatii valoroase despre noile instrumente de research. Cei zece studenti sau absolventi  care vor fi alesi pentru trainee vor beneficia de salariu, dar si de toate drepturile si avantajele pe care toti angajatii le au.

Ai ocazia sa experimentezi, de la un capat la altul, ce inseamna activitatea unei agentii de media. Adica inveti despre digital media planning, dar si despre implementare, inveti despre offline media planning, despre OOH, radio, print, new business, despre research si special projects, astfel incat la final ajungi macar la primul nivel necesar: intelegi cum functioneaza aceasta industrie”, afirma Nineta Ceaus, director HR GroupM Romania.

Inscrie-te la Campus Media Academy Trainee aici
 

Cum se va desfasura?

Campus Media Academy Trainee se va organiza in format hibrid. Ce inseamna acest lucru? Programul implica sesiuni online de self-learning, invatare asistată de un trainer si practica. Intalnirile fata in fata au loc la Bucuresti la sediul GroupM Romania – The Podium WPP Campus.


 

Citeste si:

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI