Stiri cariera

Caut Angajator
Bosch Cluj - Furnizam tehnologia din spatele tehnologiei

Bosch vine in intampinarea celor care sunt interesati sa afle mai multe despre activitatea companiei din fabrica Bosch din Jucu printr-un eveniment este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor. In cadrul Descopera Bosch Cluj vei avea ocazia sa interactionezi cu reprezentantii companiei in una din cele 2 zile specifice, in functie de interesul tau.

Inscrie-te in proiectul Leadershape organizat de V.I.P.
Stiri cariera

Organizatia studenteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte" organizeaza in cadrul comunitatii Leadership Development un proiect dedicat studentilor cu tema leadership-ului care va avea loc intre 21 si 28 aprilie. Proiectul Leadershape se adreseaza studentilor si masteranzilor cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani. Proiectul a pornit cu viziunea ca intregul care poate duce spre performanta este alcatuit din:...

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca – Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a pus piatra de temelie pentru clădirea ce va găzdui Centrul de Inginerie din Cluj-Napoca.

Join Product Supply Challenge at P&G

Are you looking for an opportunity to start a great career? We’ve got good news for you! PS (Product Supply) Challenge is the first P&G technical competition in which each team has the chance to use their business knowledge and the creativity to solve the case study and to prove they are the best!

If employees are happy, we are happy - Interviu cu Oana Grosu, Manager Resurse Umane Team Extension

Team Extension a inceput cu o idee simpla - cererea de talente calificate in zona de dezvoltare de software este mai mare decat oferta, ceea ce creeaza un deficit imens pe piata. Misiunea noastra este simpla: sa cautam, angajam si sa pastram talente.

5 sfaturi pentru cresterea productivitatii

Indiferent in ce domeniu lucrezi, productivitatea este principalul factor determinant pentru reusitele tale! Dar cum iti poti creste nivelul de productivitate? Afla aici.

Serile Teatrului Studentesc celebreaza aniversarea a 20 de ani!
Stiri cariera

  Serile Teatrului Studentesc revine si in acest an in atentia spectatorilor pasionati de teatru si cultura. Pastrand o traditie de aproape doua decenii, festivalul a modelat parcursul profesional al actorilor, a creat emotii in sufletele spectatorilor si a schimbat destinele persoanelor implicate, tot mai mult in fiecare an.

Afla cele 5 lucruri esentiale despre cultura Microsoft Romania

Te invitam in culisele echipei Microsoft Romania pentru a ne cunoaste mai bine si a descoperi insight-uri despre cultura resimtita in randul angajatilor si beneficiile diverse pe care le oferim. In urma unor discutii avute cu colegi de-ai nostri, fosti trainee si actuali angajati, am extras cateva idei centrale despre ce inseamna sa lucrezi in echipa Microsoft Romania si care este profilul pe care il cautam la viitorii...

Investment School, singura școala gratuită de investiții din România
Stiri cariera

Investment School este singura scoala gratuita de investitii din Romania care se adreseaza studentilor pasionati de pietele financiare si investitii. Proiectul le ofera tinerilor un context practic in care sa isi aprofundeze cunostintele necesare pentru a deveni viitori investitori sau profesionisti. Astfel , activitatea sa consta in conferinte sustinute de personalitati de elita din domeniul investitional si in elemente...

Responsabilitatile de self-leadership ale fiecarui angajat

Satisfactiile si reusitele profesionale sunt determinate de modul in care angajatii isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele pe care le urmaresc si pentru imbunatatirea continua a relatiei de lucru cu managerul lor direct. Afla care sunt principalele activitati si procese de self-leadership care nu trebuie sa lipseasca niciunui angajat.