Stiri cariera

Caut Angajator
Cea mai FRESH colaborare Bosch Cluj si Orange

Cine nu apreciaza o colaborare futurista care sa usureze viata de zi cu zi? Bosch Cluj impreuna cu Orange pun in miscare un proiect care implica testarea de solutii personalizate realizate pentru acele vehicule automatizate. De altfel, acest lucru nu ar putea fi dus la bun sfarsit fara infrastructura comerciala pe care o va asigura Orange Business Services.

What Does It Mean and What Does It Take to Be a Tech Support Staff Member at Veeam?

The skills of a technical customer support engineer can be grouped into three areas: technical, linguistic, and communication skills. At Veeam, we're looking for a combination of all three skill areas in one person.

DevHacks - Cum vrei să arate viitorul? 3 hackathoane despre diversitate, schimbările climatice și educația în domeniile tehnice

În luna Noiemebrie, tinerii profesioniști IT și pasionații de tehnologie sunt invitați să participe online la DevHacks - o serie de 3 hackathoane care se concentrează pe intersecția dintre tehnologie și nevoile actuale ale societății.

Are loc cel mai asteptat hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor

Pe 3 și 4 Noiembrie, peste 5000 de programatori, pasionați de tehnologie, profesioniști IT, manageri și nume importante din mediul IT românesc vor lua parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente IT&C din România. DevCon Live 2021

Webcast CIO Talks – Cyber Resilience tools for critical infrastructures

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 3 noiembrie, între orele 14.00-17.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Cyber Resilience tools for critical infrastructures.

Kaufland lanseaza campania de brand de angajator E TIMPUL PENTRU CEVA NOU

Kaufland Romania a lansat o noua campanie de brand de angajator, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”, care aduce in prim-plan o parte dintre angajatii companiei, selectionati de campioana Cristina Neagu, prin intermediul careia toti cei interesati de o cariera in retail pot intra in culisele Kaufland.

GHID DE UTILIZARE A PLATFORMEI MYCONNECTOR LA EVENIMENTUL TOP TALENTS ROAMANIA CONNECTED

Pentru al 14-lea an consecutiv, ducem traditia Top Talents mai departe. Daca si tu este unul dintre tinerii romani cu potential, ta asteptam alaturi de companiile participante sa descoperi ce tip de mindset ti se potriveste, sa descoperi super oportunitati de cariera dar si sa ai parte de multa distractie. Evenimentul se va desfasura in totalitate online, pe 19-20 noiembrie, prin intermediul platformei MyConnector. Pentru...

Participă la evenimentul virtual Fast Forward – Human Centric Design

Acum mai mult ca niciodată construim organizația în jurul oamenilor și a siguranței lor. Colectăm date din ce în ce mai valoroase pe care, în organizațiile mari, le putem combina cu concepte din marketing precum “Persona”, le putem prelucra și modela pentru a lua decizii, putem folosi tehnologia pentru a automatiza, pentru a ne ușura munca și pentru a gestiona complexitatea.

Top 100 Cei Mai Doriti Angajatori in viziunea Generatiei Z

Anual, rezultatele studiului "Cei mai doriti angajatori", realizat de Catalyst Solutions, dezvaluie asteptarile si perceptia respondentilor in ceea ce priveste cele mai dorite companii din Romania la care acestia vor sa lucreze.  

Cegeka preia DAS Solutions în Moldova
Stiri cariera

Cegeka, furnizor de top de soluții IT&C, a încheiat un parteneriat cu DAS Solutions în Chișinău, Moldova. Prin așa-numitul ‘asset deal’, Cegeka preia 25 de angajați și 12 contracte cu clienți la nivel internațional. Cele două companii nu dezvăluie detaliile financiare ale achiziției.