Stiri cariera

Caut Angajator
Povesti de la a doua editie Summer’s Cool

Cea de-a doua editie a scolii de vara SUMMER’S COOL, organizata de Nestlé, Chep, FM Logistics, G7, Hipo și Nielsen in cadrul Alliance for Youth, a avut loc anul acesta in perioada 25 iunie - 6 iulie 2018, la Impact Hub, Bucuresti. Au fost doua saptamani pline de entuziasm, determinare si multa energie. In urma evenimentului, atat companiile, cat si participantii au ramas cu amintiri „cool”. Citeste...

De vorba cu Molson Coors - Sfaturi pentru studenti

Cu o istorie care a inceput in 1786, Molson Coors este astazi cea mai mare companie producatoare de bere detinuta de o familie. Molson Coors Global Business Center (GBS) a luat fiinta in 2017 si are misiunea de a oferi servicii centralizate unitatilor de business din cadrul Grupului Molson Coors, simplificand si standardizand procesele interne ale companiei.

Incepe cariera cu Discover – programul global creat de Vodafone!

Discover consta intr-o succesiune de rotatii in diferite departamente, pe parcursul carora te familiarizezi cu activitatea acestora, primesti responsabilitati si rezolvi sarcini, fiind integrat in echipele respective.

Cariera de top in finante-contabilitate? Descopera sfaturi practice de la Directori Financiari intr-o serie de seminarii online gratuite pe 12 si 14 septembrie 2018

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la Directori Financiari din industria de outsourcing si domeniul medical.

GWiT lanseaza Code Diversity, primul program care sustine accesul femeilor la meserii din domeniul STEM (stiintelor exacte)

Global Women in Tech (GWiT) lanseaza programul Code Diversity, un proiect care isi propune sa inspire si sa faciliteze accesul tinerelor de anul I la profesiile din domeniul tehnologic. Code Diversity se adreseaza studentelor aflate in primul an de studiu la facultatile din Bucuresti cu specializare in matematica, informatica, cibernetica sau inginerie, si cuprinde doua etape,...

BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou in Romania, la Iasi

Firma de consultanta in management si tehnologie isi extinde si mai mult capacitatile de servicii profesionale in Romania.

Cum e sa lucrezi la Harman, compania Samsung care transforma industria auto prin tehnologii conectate de ultima generatie
Stiri cariera

Harman a devenit o companie Samsung in luna martie a anului trecut si a inaugurat sediul "verde" din Bucuresti, in care peste 300 de angajati isi pun amprenta pe viitorul industriei auto si colaboreaza cu branduri mari precum Toyota, BMW, Daimler, Audi si altii. Compania dezvolta tehnologii conectate pentru piete variate, de la producatori auto importanti, la clienti casnici si companii internationale.

Your future is exciting! Ready to kick-start your career in IT&C? Join Vodafone Group!

If you have recently graduated or you are preparing for this moment, you are probably thinking about how will your career look like, what is the most suitable job for you and how can you best prepare to land your dream job. Group Technology Discover programme is a one-year programme helping you explore different opportunities within the technology field and working with key technologies of the future in both Network &...

Crosul Companiilor B2Run Bucuresti
Stiri cariera

Pe 14 iunie, in cea mai fun joi din an, are loc cel mai mare after work teambuilding pentru tine si colegii tai. Mai intai alergam 6 km la Crosul Companiilor B2Run Bucuresti – Parcul Herastrau, apoi socializam si te invitam la party-ul de dupa cursa – zona de eveniment la Roaba de Cultura.

10 pentru sesiune by ASER! Fii in forma sesiunea asta si traieste-ti vara din plin!
Stiri cariera

Noua campanie „10 pentru Sesiune” desfasurata de ASER regandeste sesiunea si o transforma intr-un festival al formelor estivale pe care doar un anotimp ca vara le poate avea. Intre 4 si 24 iunie ASERistii aduc vara mai aproape pe canalele lor de comunicare, cu cele mai fresh idei, cu vizualuri care mai de care mai sugestive si cu o multime de rime faine pentru o sesiune mai usoara.