Stiri cariera

Caut Angajator
Pleaca in vacanta mult visata! Unde? Oriunde vrei tu #freedom

Vrei sa pleci gratuit in vacanta vara asta sau vrei sa obtii certificari recunoscute international? Te invitam sa completezi chestionarul studiului „Cei mai doriti angajatori” si poti castiga voucher-ul eMAG de 1.000 de LEI, acces gratuit timp de 1 an de zile pe Lynda sau unul dintre cele 2 bilete gratuite la orice zbor Blue Air in valoare de 100 Euro.

Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs

Creează-ţi experienţa de #CampionAlCafelei alături de noi! Visul tău începe cu Internshipul în Jacobs Douwe Egberts... Suntem mândri #CampioniAiCafelei, călăuziţi zilnic de 5 valori în misiunea noastră. Haide să ne descoperi. Acum putem scrie o poveste împreună!

PR&Ad Fair 2017. What’s the next PR&Ad Fair station?

PRIME Romania organizeaza pe 10-11 mai, la Silver Church, incepand cu ora 12:00, PR&Ad Fair, a noua editie a singurului targ de joburi si internshipuri in domeniul Relatiilor Publice si al Publicitatii din Romania. Evenimentul reuneste 20 de agentii de Comunicare si organizatii care au pozitii entry-level deschise cu peste 1000 de studenti dornici de a incepe o cariera.

Achiziții Trainee – programul care îți arată lumea din spatele produselor și promoțiilor Lidl

Echipa Lidl, recent desemnata Top Employer România 2017, da startul inscrierilor in programul de Achizitii Trainee prin care cauta oameni carora sa le încredinteze o misiune foarte importanta: să aduca produse noi in rafturile magazinelor.

Dam startul unei noi editii Advertising Week BUCHAREST - o saptamana dedicata advertisingului si marketingului de top

Editia a doua a Advertising Week, evenimentul care ii aduce in fata audientei pe curajosii industriei, proiect organizat de Advice Students, va avea loc intre 3 si 8 mai sub conceptul The Brave and The Bold. Dam startul inscrierilor la seria de conferinte si ateliere, formularele de inscriere la evenimente fiind disponibile pe advertisingweek.ro.

Ce se intampla la YouthSpeak Forum?

YouthSpeak Forum este un eveniment AIESEC global, care are loc pentru a patra oara in Romania, Bucuresti, pe 11 mai, incepand cu 9:30. Este dedicat tuturor studentilor si tinerilor pasionati de probleme globale, dezvoltare personala si dornici sa se implice in mod activ in dezvoltarea societatii.

Castigatorul concursul organizat de Trade.com in cadrul targului Angajatori de Top Bucuresti

Vezi detalii despre tragerea la sorti si castigatorul concursului.

Akademics, start your mind blowing career! by ASER Cluj

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) da startul pe data de 5 mai primei editii a proiectului Akademics. Studentii clujeni vor avea, astfel, oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri si vizite in companii, cu scopul de a se autocunoaste si de a constientiza ce cariera li se potriveste.