Stiri cariera

Caut Angajator
Brew Your Future with Ursus Breweries

Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Asa ca suntem in cautare de colegi dornici sa ni se alature. Afla cum si unde ne putem intalni in aceasta primavara.

Lidl recrutează vorbitori de limba germană care își doresc mai mult decât un job

Cum ar fi să lucrezi pentru o companie de top de pe piața de retail alimentar din Europa care face posibilă bucuria, în fiecare zi? Lidl Romania te încurajează să te alături echipei și să dai mai departe bucuria produselor de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț!

Finance Recruitment Day se muta online!

Ti-ar placea sa participi la o conversatie interesanta cu reprezentanti ai unor mari companii din domeniul finance, precum KPMG, Allianz Technology si Deloitte Romania? Vrei o cariera in acest domeniu, dar nu stii de unde sa pornesti? Ai emotii la interviul de angajare si nu stii cum sa te pregatesti mai bine pentru a impresiona angajatorul?

Veeam Sales Internship: April 2 - May 29

Veeam is looking for some cool colleagues to join their Sales Team in Bucharest. If you are interested to start your career journey, check it out and apply until 23th of March.

Actuarial Learning Centre

All around the globe, employees in Allianz have been working hard to secure people’s lives and to give courage to our customers for what’s ahead.

Profesia de actuar – adevarul din spatele cifrelor

Pe masura ce lumea va trece in era progresului tehnologic sau a schimbarilor climatice, cererea de asigurare si protectie va creste, deoarece societatea va fi expusa la noi riscuri. Aici, actuarii joaca un rol important, deoarece principala lor responsabilitate este gestionarea si atenuarea riscurilor.

CGS Romania: 90 la suta dintre angajatii cu functii de senior, middle sau top management promoveaza din intern

90% dintre angajatii ce ocupa functii de senior, middle sau top management in cadrul Computer Generated Solutions (CGS) Romania, liderul pietei locale de Business Process Outsourcing (BPO), au promovat din interiorul organizatiei.

EESTEC Olympics 10

Esti gata de o noua provocare? Anul 2020 aduce o data cu primavara si hackathonul cu cele mai mari premii din UPB: EESTEC Olympics 10.  Maratonul de 24 de ore de programare intensa, sub forma unui Main Challenge realizat impreuna cu Bitdefender si Google este cheia provocarii noastre.

Microsoft invites female students at Do IT Girls

Microsoft opens its doors and invites young female students, passionate about technology, to take part to the event that will bring them face to face with Microsoft employees.

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in the video game industry

The Ubisoft Graduate Program: Kickstart your career in one of the most dynamic industries in the world – the video game industry!  A two-year international program for fresh Graduates who expect a career accelerator into this industry. Over two years, you will have the opportunity to work in two different studios in different countries. You will benefit from an individual development plan and follow-up in order...