Stiri cariera

Caut Angajator
Fara scurtaturi, dar cu beneficii si grija pentru angajati: Kaufland Romania ne arata ca se poate

Avand-o pe Cristina Neagu ca ambasador, campania integrata vizeaza o suita de canale traditionale si digitale prin care compania le transmite angajatilor sai actuali si potentiali un mesaj pe cat de concis, pe atat de puternic: la Kaufland, fiecare om si fiecare job este esential.

Bosch dezvoltă programe educaționale dedicate studenților și elevilor pasionați de tehnologie

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, dezvoltă constant inițiative care susțin relația dintre educație și mediul de afaceri în România.

Esti in cautarea unui job nou? Cum faci fata caruselului emotional

Mai devreme sau mai tarziu, indiferent care sunt motivele, fiecare dintre noi va fi in cautarea unui job nou. In timp ce poate fi o oportunitate pentru noi planuri si sperante, poate fi si un motiv de stres, deoarece procesul de cautare nu este deloc unor usor.

Care sunt zilele libere in 2020? Descopera calendarul aici

Cate zile libere vor fi in 2020, cate zile lucratoare sunt in 2020 sau care vor fi zilele libere de Paste in 2020?

Fa primul pas in banking alaturi de BRD

Viitorul tau ca profesionist in banking incepe aici! In mod oficial, pe cartea ta de vizita va scrie Administrator Operatiuni Curente. Va fi primul tau pas in BRD. Ce stii tu deja sa faci se potriveste cu ce cautam noi. Iar ce nu stii, invatam impreuna.

De ce munceste generatia Millennial?

Generatia Millenial deja a schimbat piata fortei de munca, iar motivatia din spatele venirii la job este total diferita de cea a parintilor si bunicilor lor.

Angajatii si nevoia de afirmare. Cum ii manageriezi?

Coordonarea unei echipe nu este un lucru usor, iar asta pentru simplul motiv ca fiecare angajat are personalitatea sa. Insa unii dintre ei au nevoie de mai multa atentie, de aici si dorinta lor de afirmare. Esti manager sau team leader si te confrunti cu o astfel de situatie? Descopera mai jos cum poti sa actionezi.

De < code > IT by EESTEC Bucharest

Join our advanced skilled workshop de IT to challenge your programming skills and to experience an event organised by EESTEC LC Bucharest. We will turn your passion into a future career!

De ce pleaca angajatii din companii? Greseli facute de manageri

Retentia oamenilor in companii este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta managerii. Ce greseli fac angajatorii?

Microsoft is waiting for you at Technology Breakfast with Women

Technology Breakfast with Women @Microsoft is the event that puts you face to face with the great opportunity to listen to the best speakers talking about the world of technology and the challenges that helped them move forward, to ask questions and find out the answers to your questions about this area! It's time to start your tech career with Microsoft!