Stiri cariera

Caut Angajator
Kaufland Romania decide majorarea venitului minim in companie

Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori privati de pe piata romaneasca, anunta majorarea venitului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut si actualizeaza pachetul de beneficii pentru angajati.

Inscrie-te la EESTEC Olympics!

Esti tanar student? Iubesti sa programezi si iti place provocarea? Atunci fii pregatit pentru ca EESTEC Olympics se intoarce in aceasta primavara cu cea de-a noua editie, pastrandu-si aceleasi atribute: concursul national cu cele mai mari premii din UPB!

Internship la Guvern 2019 - cum sa te pregatesti?

Vara aceasta te poti inscrie la Programul oficial de Interhsip al Guvernului. Afla cum te poti pregati si cum arata procesul de aplicare.

Care sunt cele mai cautate skill-uri in 2019?

Iti doresti un nou inceput in 2019 sau pur si simplu vrei sa te dezvolti continuu? Afla care vor fi cele mai cautate skill-uri in 2019, potrivit LinkedIn.

Studiu Noua Zeelanda - 4 zile de munca pe saptamana reduc nivelul de stres si cresc productivitatea

O firma din Noua Zeelanda care a testat conceptul saptamanii de lucru de 4 zile a descoperit ca angajatii erau mai fericiti la job si le-a crescut nivelul de productivitate cu 20%.

Hop on the EY Express

EY Express is a 5-days career accelerator with groundbreaking design. It provides the context and the tools required to dive into a new type of learning experience. Innovative learning strategies meet practical business insights from top-notch business professionals.

Bucuresti - centru al industriei high tech

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70.000 de angajati

Meet Molson Coors Global Business Services

The Molson Coors GBS team will keep growing in 2019 with an ambition to reach more than 800 employees. Beer brings us together and our differences make us stronger.

Peste 240 de programe de Internship&Trainee in luna februarie pe Hipo.ro

Internship&Trainee Marathon, primul proiect national care isi propune sa promoveze programele de internship si trainee catre studentii si absolventii din toate centrele universitare din Romania, revine cu o noua editie in perioada februarie – mai 2019. In prezent, pe site-ul de cariera Hipo.ro sunt active 240 programe de internship, trainee, graduates si stagii de practica special gandite pentru studentii,...

Ce companii recruteaza in Februarie 2019?

Afla ce planuri de recrutare au companiile in luna februarie a anului 2019.