Stiri cariera

Caut Angajator
ASER Cluj te indeamna sa te inscrii in ONG pana pe 13 octombrie
Stiri cariera

ASER Cluj da startul campaniei de recrutare si indeamna tinerii interesati de dezvoltarea lor sa aplice pana pe 13 octombrie pentru o studentie care sa merite. Pentru noi, sa merite inseamna sa-ti pui in aplicare propriile idei, sa interactionezi cu persoane din mediul de business, sa legi prietenii si sa ai parte de momente pentru care ti-ai dori sa opresti timpul. Este perioada de care sa te bucuri din plin, iar ASER...

ASER Bucuresti da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable

ASER, Asociatia Studentilor Economisti din Romania, da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable. Asociatia se adreseaza studentilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucuresti si altele. Campania de recrutare se desfasoara intre 29 septembrie si 15 octombrie, perioada in care promovam posibilitatea de inscriere in asociatie atat in mediul online, cat si in cel offline prin standuri...

Gala LSRS 2018 – Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an!

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”. Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie a.c., iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va avea va avea loc pe 4 ianuarie 2018 in Bucuresti, marcand 9 ani de existenta a LSRS. Obiectivul principal al Galei...

Perceptiile despre self-leadership ale angajatilor romani
Stiri cariera

Reusesti sa ai conversatii relevante si productive cu managerul tau? Ii ceri mai multa claritate atunci cand obiectivele nu sunt specifice? Diferenta dintre un job bun si unul extraordinar este data de relatia cu managerul direct. Tu cum stai la acest capitol? Te invitam sa participi la studiu.

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

Wipro Limited, una dintre companiile de top la nivel global in domeniul tehnologiei informatiei, consultantei si a serviciilor de outsourcing, a anuntat astazi deschiderea unui Centru de Excelenta in Automotive, in Bucuresti si Timisoara.

15 reasons why an IT professional should relocate to Romania

This year, DB Global Technology in partnership with HIPO launched a Relocation Program for the IT professionals working abroad. The project was a wider movement, willing to fully support the process of relocation, and included a set of actions presenting the evolution of the local tech scene and the opportunities for the IT professionals in Romania.  

Un pas de succes catre angajare

Poate ca te-ai intrebat de cateva ori in viata ta incotro sa iti indrepti cariera? Ce sa faci ca sa iti placa? Cum descoperi ce iti place sa faci? Ei bine, nu om fi noi expertii care stiu sa iti dea un raspuns perfect, dar niste sfaturi care nu dau gres sigur avem. :)  Descopera in acest articol cativa pasi de succes.

Descopera experienta unei editii Top Talents in poze si insight-uri utile de cariera

Ai auzit de Top Talents, dar nu stii exact ce presupune acest event? Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit o lista de articole in care iti povestim exact ce s-a intamplat la editia Top Talents 2016, iar mai jos ai un sum-up din fiecare sesiune si link catre fiecare articol in parte. Noi te sfatuim sa treci prin ele, pentru ca ai de “furat” niste informatii chiar utile, iar, la final, te invitam sa te inscrii...

Castiga 4000 euro cu o super idee!

Penny Market premiaza studentii cu idei inovatoare si ii provoaca sa vina cu cele mai creative metode de loializare a consumatorilor.

Start înscrieri la programele de studii de licență la Facultatea de Științe Economice, UOC!

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța organizează admiterea la programele de studii de licență în perioada 10-25 iulie 2017.