Stiri cariera

Caut Angajator
Internship la Guvern in 2017 - Cum te pregatesti

Guvernul Romaniei deruleaza cea de-a 5-a editie a Programului de Internship la Guvern in perioada 17 iulie - 18 septembrie si asteapta toti tinerii performanti, pregatiti sa dobandeasca cunostinte practice in domeniu sa se inscrie. Afla care sunt pasii si ce surprize iti pregateste editia din acest an.

Rulla un nou motor de cautare de job-uri

Piata muncii din Romania este mereu in crestere, Rulla este un motor nou nascut care functioneaza ca un agregator cu joburi din toata lumea.

Primii pasi in decizia de relocare a profesionistilor IT in Romania

Care sunt avantajele pe care un profesionist IT le are in Romania? Ai un job in domeniul IT si ai lucrat sau lucrezi in strainatate? Spune-ne ce este important pentru tine, iar noi iti oferim motivele sa te intorci acasa. Parerea ta despre relocarea profesionistilor in Romania va contribui la formarea unei noi viziuni in crearea locului de munca ideal.   

IAA Young Professionals Romania recruteaza noi membri

IAA Young Professionals invita tinerii profesionisti din industria de marcom si studentii din anii terminali de studiu ai facultatilor de marketing, comunicare si jurnalism, sa se alature comunitatii Young Professionals din Romania.

Esti gata sa contribui la masina anului 2030? Valeo iti pune creativitatea la incercare!

Valeo Innovation Challenge este o competiție internațională ajunsă la cea de-a patra ediție. Aceasta presupune formarea unor echipe de 2 - 5 studenți si marele premiu de 100.000 €!

Angajatii au fost mai rentabili în 2016, dar numărul demisiilor a crescut

Angajatii companiilor private din Romania au devenit mai profitabili cu 12,5 % in 2016, fata de anul precedent, arata un studiu publicat de PwC Romania. Totodata, numarul de demisii a crescut semnificativ, pe fondul cresterii oportunitatilor de angajare din Romania.

Topul celor mai bune companii in care sa lucrezi in 2017: Pe ce loc se afla Facebook, Google, Microsoft si Apple

Un raport anual, publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc., ne arata care sunt cele mai bune companii in care sa lucrezi anul viitor. Locul intai a fost ocupat de o companie de consultanta in management care s-a clasat in top cinci in ultimii sapte ani si a ocupat de trei ori primul loc.

Unlock your passion. Find your career!

Daca esti o persoana dornica de dezvoltare si de autodepasire, dar mai ales interesata de orientare in cariera si deschisa sa iti formezi o imagine mai ampla asupra viitorului tau, atunci Akademics este locul perfect pentru tine

Corpul European de Solidaritate ofera tinerilor oportunitati de voluntariat si de angajare in UE

Tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 30 de ani se pot inscrie in Corpul European de Solidaritate, o noua initiativa lansata la nivelul Uniunii Europene, care le ofera sansa de a participa la anumite proiecte ca voluntari sau de a-si gasi locuri de munca in statele UE  pentru o perioada cuprinsa intre doua si 12 luni.

Internship in organizare de evenimente la EUROPAfest 2017: Afla secretele din spatele unui festival international de muzica

JmEvents, organizator al festivalului international EUROPAfest si al altor evenimente de prestigiu, lanseaza Internship in organizare de evenimente, program bazat pe principiul „inveti facand”, organizat pentru al 5-lea an consecutiv in Romania.