Stiri cariera

Caut Angajator
O colectare gratuita de materiale reciclabile, de la firmele din Bucuresti

Firmele din centrul Bucurestiului si din sectoarele 1, 2 si 3 pot beneficia de o colectare gratuita a materialelor reciclabile, de pana la 150 de kilograme si 1mc. Materialele vor fi ridicate, in cel mai ecologic mod posibil, cu cargo-triciclete sau cu o masina electrica.

Oportunități din partea celor mai dorite companii în 2020

În urma Studiul comportamentului Generaţiei Z pe piaţa muncii în 2020, realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie - martie 2020, am realizat Topul companiilor în care Generaţia Z şi-ar dori cel mai mult să urmeze o astfel de oportunitate. Topul îl puteţi regăsi în acest Career Guide, la paginile 18-19.

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

Luna mai iti pune la dispozitie aproximativ 1000 de programe de internship, trainee, stagii de practica si joburi entry – level la nivel national, din care iti poti alege oportunitatea ce ti se potriveste cel mai bine. Nu mai sta pe ganduri, fa-ti curaj si aplica la programele din cadrul companiilor carora iti doresti sa te alaturi si sa-ti dezvolti o cariera de succes.

Cei mai activi angajatori ai lunii mai
Stiri cariera

Pentru acestia dintre noi care ne temem de nesiguranta locului nostru de munca marii jucatori din piata romaneasca vin cu solutii. Si nu putine.

METRO SYSTEMS Romania este prima companie autohtona care adopta pe termen nedefinit lucrul de acasa

METRO SYSTEMS Romania, parte a grupului METRO, a fost printre primele companii care au avut initiativa de a lucra de la distanta pentru a limita efectele COVID-19: cei peste 800 de angajatii au fost anuntati ca pot sa lucreze de acasa inca din 11 martie, cu cinci zile inainte de declararea starii de urgenta in Romania. Acum, compania isi propune sa prelungeasca acest stil de lucru pe perioada nedeterminata, pentru a oferi...

Care sunt skill-urile ce iti cresc angajabilitatea in anul 2020?

Abilitățile pe care le ai te pot propulsa în ochii angajatorilor, iar CV-ul tău se poate număra printre cele finaliste. Toate astea pentru că peste 88% dintre angajatori sunt de părere că un tânăr poate aduce numeroase beneficii companiei.

Al patrulea webinar din seria “Bright Talks in Difficult Times” organizat de Revista CARIERE si EY Romania Vineri 8 mai, intre 11:30-12:30

Revista CARIERE impreuna cu EY Romania organizeaza vineri 8 mai, intre orele 11:30-12:30, cel de-al patrulea webinar din seria “Bright Talks in DifficultTimes”, in cadrul caruia se va discuta despre Oamenii organizatiei in timpul pandemiei.

Kaufland anunta peste 250 locuri de munca disponibile in intreaga tara

Pentru a-i sprijini pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca stabil in aceasta perioada, Kaufland Romania anunta peste 250 de posturi disponibile.

Esti student sau masterand la o facultate cu profil economic? Participa la competitia ACCA si castiga premii.

Inscrie-te pana pe 20 mai 2020 si testeaza-ti cunostintele de finante-conta.

281 programe de internship, trainee si joburi entry-level in domeniul IT Software si Hardware

Visul oricarui profesionist din lumea moderna a fost la un moment dat sa isi dea demisia de la jobul clasic, de la 9 la 18 si sa isi realizeze munca de acasa. Fara timpul pierdut pe drumul spre job si inapoi, fara hainele office si colegii galagiosi. De o luna si jumatate multi dintre noi ne bucuram de acest lux de a lucra remote si tot mai mute companii ofera acest beneficiu viitorilor angajati. Si cum domeniul...