Evalueserve deschide un birou în Cluj-Napoca



Vineri, 2 septembrie 2022Evalueserve inaugurează noul sediu din Cluj-Napoca. Mai mult, compania globală specializată în servicii de cercetare și analiză de date inaugurează va organiza în această zi și o activitate în cadrul căruia se vor aborda subiecte legate de economia României.

În plus, vor discutate și aspecte tematice care țin de domeniul tehnologic, financiar și cel al serviciilor profesionale. Aceste panel-uri vor fi prezentate de reprezentanții autorităților locale și ale mediului academic: Dan Tarcea, viceprimar al orașului Cluj-Napoca, Răzvan Valentin Mustață, decan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la Universitatea Babeș-Bolyai. 

“Noul birou din Cluj reprezintă un simbol al extinderii noastre în Europa, care a determinat implicit dezvoltarea operațiunilor noastre din România. Cu ajutorul echipei locale, ne întărim perspectivele de dezvoltare prin serviciile și produsele de calitate pe care le oferim”, declară Nand Gangwani, COO Evalueserve. “Deschiderea acestui birou nou reprezintă un pas important în dezvoltarea operațiunilor noastre din România, ceea ce ne stimulează să atragem și mai multe talente de top, de acum încolo”, prezintă Dorin Badea, managerul centrelor de cercetare din România.


 

Citește și: 
 

      
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania