Fii un #Frontrunner la Programmers’ Week in luna septembrie



Daca esti pasionat de programare si vrei sa afli despre cele mai noi tendinte tehnologice,
recomandam cu caldura cea de-a opta editie a celui mai mare eveniment anual organizat de Cognizant Softvision: Programmers’ Week.


Anul acesta, Cognizant Softvision duce Programmers’ Week si mai departe decat ati fost obisnuiti. Tema aceste editii este “Frontrunner”.


Programmers’ Week sarbatoreste Ziua Internationala a Programatorilor, care are loc in a 256-a zi a anului. Aceasta editie, dedicata programatorilor din intreaga lume si pasionatilor de tot ce inseamna tech, va avea loc in intervalul 5-30 septembrie. 


Programmers’ Week 2022 are in centrul atentiei conferinta #Frontrunner, care are loc in 21 septembrie, gandita ca o experienta digitala unica, exclusiv online, cu durata de doua ore si care include speakers precum:

  • Sebastian Vettel, pilot emblematic de curse de Formula 1
  • Jaron Lanier, “un geniu al tehnologiei”
  • David Kirkpatrick, fondatorul Techonomy
  • Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision
  • Si multe alte nume mari! Vezi toti speakerii Frontrunner Conference.


Cu peste 50 de tech talks globale, discutii si panels, atat online, cat si offline, angajatii companiei din toate studiourile globale vor impartasi cunostintele despre tehnologie, tendintele emergente ale industriei si noile strategii pentru clienti, precum si prezentari de leadership, oferind in acelasi timp participantilor surse de inspiratie si motivatie pentru o experienta completa.


Conferinta Frontrunner si tech talk-urile incluse in Programmers’ Week pot fi accesate gratuit de toata lumea, la nivel global. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pentru a va inscrie la conferinta si la talk-urile care vi se potrivesc cel mai bine, accesand site-ul: www.programmersweek.com!

 

Citește și: 
 

     
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania