TARA Interactive recruteaza tinerii absolventi


TARA Interactive ofera anul acesta celor absolventi 30 de oportunitati de angajare! Acestia vor putea lucra la sediile din Bucuresti si Chisinau, loc unde vor putea lua parte la procesul de dezvoltare de software personalizat si aplicatii mobile pentru populatia din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest si Romania.

Pentru sediile din Bucuresti, Tara Interactive isi doreste sa recruteze 20 de tineri absolventi pasionati de domeniul informatic, restul posturilor disponibile, mai exact cele 10, vor fi oferite celor care vor sa lucreze la sediul din Chisinau.

Activam intr-o piata fara granite, cu un nivel concurential foarte ridicat, dar si cu cerere peste oferta curenta din ariile geografice – SUA si vestul Europei. Avem toate premisele ca in 2022 sa ne creştem considerabil prezenta in aceste piete si mizam pe dezvoltari de aplicatii cu valoare mai mare. Deşi oportunitatile de dezvoltare sunt mari, ne propunem o crestere treptata a numarului de angajati pentru a reusi sa ne mentinem o echipa agila, determinata si performanta, iar asta se realizeaza dupa o perioada de inductie si mentorat in care noii colegi se integreaza si devin confortabili sa isi aduca in mod real contributia”, a spus Vlad Lepadatu, managing partner la TARA Interactive.

Cine poate lucra in cadrul companiei TARA Interactive?

Cei 30 de membrii care se vor alatura echipei din Bucuresti, cat si din Chisinau, trebuie sa aiba o experienta de minim 3 ani. De asemenea, interesul acestora pentru tehnologii noi este un MUST. Tinerii care vor face parte din echipa Tara Interactive vor avea in vedere faptul ca vor lucra pe tehnologiile VueJS, React, NodeJS, Computer Vision si retele neurale.

Ce ofera TARA Interactive?

Biroul TARA Interactive din Bucuresti este un spatiu modern, adaptat noului normal, in care destinatia fiecarui loc este data de activitatea desfasurata, oferindu-i dinamism si agilitate. Noul sediu din Bucuresti poate acomoda 50 de angajati. Le oferim angajatilor posibilitatea de a alege sistemul de lucru potrivit pentru fiecare, fiind agreate trei scenarii de lucru: hibrid, remote si de la birou. a spus Vlad Lepadatu, managing partner la TARA Interactive.



Citeste si:

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”