Cei mai multi ascultatori de radio din orasele Romaniei se trezesc cu Morning ZU

 

Peste 1 milion de ascultatori de radio se trezesc in fiecare dimineata cu Morning ZU.


Conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienta Radio*, Morning ZU, matinalul de radio realizat de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Stefan si Vlad Dragulin, este cea mai ascultata emisiune de radio de dimineata, la orase.

 
In urban, Morning ZU este lider cu 715.300 ascultatori unici. Morning ZU a atras cu +6% mai multi ascultatori unici fata de primavara 2022. La nivelul publicului comercial din urban, Morning ZU este lider cu o cota de piata de 16.6%. La nivel national, in acest val, Morning ZU a atras un numar de 1.096.900 ascultatori unici avand o crestere de +3% fata de valul similar din 2022.

 
Morning ZU este, in continuare, cel mai ascultat matinal din Bucuresti! Aici, matinalul atrage cel mai mare numar de ascultatori unici, 116.500 si o cota de piata de 12.2%. La nivelul publicului comercial, Morning ZU este lider de audienta cu 684.000 de ascultatori unici si o cota de piata de 15.3%.”, conform celui mai recent Studiu de Audienta Radio.

 
Voi sunteti Forza ZU, peste un milion de ascultatori se trezesc in fiecare dimineata cu Radio ZU. Tocmai de aceea si in aceasta vara ne urcam in Autorulota si ajungem la voi in oras ca sa va multumim pentru ca simtiti si traiti ZU.”, le-a transmis in aceasta dimineata Mihai Morar ascultatorilor, in semn de multumire pentru prezenta si consecventa.

 
Pentru a le multumi tuturor celor care-l asculta zi de zi, Radio ZU se va plimba si vara aceasta de-a lungul si de-a latul Romaniei pentru ca ZUper echipa pregateste Radioaventura 3 si abia asteapta sa isi intalneasca ascultatorii. Stai cu urechile pe ZU! Curand vor fi anuntate toate informatiile oficiale. Nu pierde ocazia sa te alaturi in ZUper aventura care a devenit deja o traditie vara de vara.

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania