HCLTech angajeaza anul acesta 1000 de candidati



Pe masura ce piata IT continua sa evolueze, nevoia de recrutare a specialistilor in domeniul IT a cunoscut o crestere accelerata in ultimii ani. Companiile IT au ajuns astfel sa scoata in piata numeroase locuri de munca de profil din dorinta de a contura echipe cat mai valoroase, inovative si competente, fiind vizata in mod special atragerea candidatilor aflati la inceput de cariera. Daca si tu esti in cautarea unui job IT fara experienta, citeste in continuare pentru a afla care este una dintre cele mai mari firme IT pentru care poti lucra ca incepator! 




Vezi AICI toate joburile vacante la HCLTech >>



Cine este HCLTech?
 
HCLTech este recunoscut ca fiind un Angajator de Top la Nivel Global in anul 2023 și este certificat ca fiind Angajatorul Numărul Unu din România de către Institutul Top Employers. Compania IT, prezenta in peste 60 de tari si cu 220.000 de angajati la nivel global, recruteaza activ si ti-a pregatit o varietate de locuri de munca in IT pe care nu le poti rata! Afla care sunt acestea AICI.

HCLTech este specializata in oferirea serviciilor de consultanta IT in zona de ingierie, digital, software, manufacturing, health care si telco pentru clienti din domenii precum cel financiar, IT, retail, industrial, medical, IT, telecom, media sau cel de servicii publice. Solutiile oferite de catre compania IT se axeaza pe sustinerea clientilor aflati in momentul unor transformari digitale, fiind puse la dispozitie servicii de dezvoltare, testare si integrare. Toate aceste elemente diverse fac din HCLTech locul ideal in care iti poti incepe si dezvolta o cariera de succes in domeniul IT.



De ce sa aplici la HCLTech la inceput de cariera?


Intrarea pe piata din Romania, in urma cu 5 ani, a condus la dezvoltarea unei echipe de peste 1000 de specialisti in Bucuresti, Iasi si Brasov, fiind vizata dublarea acestui numar in anul ce urmeaza.
HCLTech doreste ca peste o treime din viitoarele pozitii ce vor fi deschise in piata sa fie ocupate de catre absolventii facultatilor de profil si sustine aceasta initiativa prin intermediu parteneriatelor pe care acestia le dezvolta activ alaturi de universitatile de renume din Romania. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care joburile lansate in piata de catre marele jucator IT reprezinta oportunitati de cariera ideale pentru cei fara experienta in domeniu.



Ce oportunitati de asteapta la HCLTech?


HCLTech pune la dispozitia studentilor si absolventilor pasionati de IT numeroase programe dinamice de internship, dar si o serie de oportunitati cu tehnologii dintre cele mai variate, printre acestea numarandu-se pozitii deschise activ in cadrul companiei, precum cele de developeri de software backend si frontend, QA engineers, system engineers, network engineers, project managers sau delivery managers


De ce sa alegi HCLTech?


HCLTech s-a remarcat pana in prezent pe piata angajatorilor din Romania prin abordarea flexibila, inovatoare si agila, “Supercharging progress” devenind astfel motto-ul activitatii sale. Compania IT se diferentiaza de competitorii din domeniu prin serviciile personalizate pe care echipa le creeaza in colaborarile cu clientii si partenerii proprii, fiind astfel realizate solutii cat mai utile pentru nevoile de business ale acestora.

Printre aspectele cu ajutorul carora marele competitor IT se face remarcat in randul candidatilor se numara atat cultura internationala diversa, cat si experientele complexe si dinamice care fac parte din activitatea de zi cu zi a acestora, fiind astfel mediul de lucru ideal in care pasionatii de IT isi pot exersa abilitatile,  competentele si gandirea analitica si isi pot testa ideile inovative!



Dezvolta-ti cariera in IT alaturi de HCLTech accesand lista lista pozitiilor vacante oferite de catre acestia si aplica chiar acum! Te asteapta oportunitati precum:

 Internship Technical Support Specialist with French

Java Developer

Frontend Developer

Automation Tester



Vezi toate oportunitatile de la HCLTech AICI >>


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI