Ubisoft Romania ofera oportunitati de angajare tinerilor pasionati de jocuri video



Tinerii pasionati de jocuri video isi pot gasi un loc de munca in perioada urmatoare in cadrul editiei East European Comic Con. Cei doritori sa aiba jobul de Video Game Tester sunt sfatuiti sa profite de oportunitatea uimitoare si sa mearga la standul  studioului de gaming organizat de Ubisoft Romania intre 26 si 28 august.

Care este procesul?

Cei care vor sa obtina rolul de Video Game Tester trebuie sa parcurga două probe-fulger. Astfel, in prima faza cei curiosi vor lua parte la un scurt interviu cu doi reprezentanti ai companiei. Ulterior, tinerilor le va fi testata atentia la detalii si a vitezei de reactie prin identificarea si monitorizarea problemelor din jocurile video in cauza.

Odata trecuti de probe si acceptati de specialisti, candidatii vor fi confirmati drept angajati chiar la sfarsitul zilei.

Mai mult, aceia care vin la eveniment vor avea parte de o serie de activitati interactive specifice activitatii precum faptul ca acestia isi pot intalni actorii preferati, pot participa la un concurs regional de gaming si pot testa cele mai noi jocuri.

 

Citește și: 
 

     








 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI