Wipro Romania a castigat Software Outsourcing Project al anului 2022

Wipro Technologies, entitate romana a grupului Wipro Ltd, a obtinut premiul Software Outsourcing Project al anului. In decursul celei de-a 8-a editie ANIS Gala din data de 31 martie 2022, proiectul VDCM Software realizat de Wipro Technologies a fost premiat. Proiectul este un rezultat al partenriatului dintre Wipro Ltd. si Marelli, unul dintre liderii globali de furnizori in sectorul automotiv. Multumita parteneriatului, Wipro Romania a avut o oportunitate remarcanta de a lucra la VDCM Software (Vechicle Domain Controller Management) alaturi de Marelli. 


VDCM gestioneaza sustensia dinamica sistemului de suspensie a vehiculului ti este implementat in doua tipuri diferite de versiuni: una dedicata motoarelor cu ardere interna , iar cealalta pentru vehicule electrice (atat hibride, cat si complet electrice). 


„Proiectul VDCM a fost de la bun inceput unul dintre cele mai importante ale portofoliului Wipro Automotive Romania si a fost unul dintre cele mai complexe programe dezvoltate pentru linia grupului propulsor. Programul VDCM a fost plin de provocari, dar a adus ti multe rezultate datisfacatoare pentru ultimul an si jumatate, la nivel de engagement, atat individual, cat si pentru echipe. Pentru mine si echipa, VDCM primind “SW Outsourcing Project of the Year” este inca o realizare fantastica pe care am atins-o impreuna. O comunicare deschisa cu sectorul conducerii si o colaborare eficienta cu clientul nostrum au fost principalele lucruri care ne-au adus succesul.” Radu Ovidiu Darlosan, Program Manager, Wipro Romania
Wipro Romania continua sa-si extinda Centrul de Excelenta in Automotive si Embedded Software, conexiunile si Data Platforms, asteptandu-i pe cei pasionati de NewTech care isi doresc flexibilitate, precum si oportunitatea de a lucra de acasa si de la birou. Compania se asteapta ca Centrul de Excelenta sa creasca cu peste 300 de angajati in urmatorii ani. 


Joburile disponibile pot fi gasite, accesand: www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareFirma/3091/Wipro-Technologies  si  https://careers.wipro.com/careers-home/jobs?keywords=engineeringnxt&location=Romania.


Despre Wipro Ltd. 

Wipro Ltd. este companie de consultanta si tehnologie informationala, lider  la nivel mondial, cu peste 230.000 de angajati dedicati care lucreaza pentru sase continente. In Romania, compania a dezvoltat centre in Bucuresti si Timisoara si este prezenta de mai bine de 15 ani. Divizia de inginerie, cercetare si dezvoltare Wipro a construit un Centru de excelenta in Romania in ultimii 4 ani, dedicat aducerii pe piata a unora dintre cele mai noi tehnologii, folosind EngineeringNXT; detalii despre tehnologii si despre ceea ce facem pot fi gasite aici: https://www.wipro.com/engineeringNXT/
 

Citeste si:

   
 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP: the platform that amplyfies your Employer Branding and Talent Attraction efforts this fall!