Kindred Group clasat pe locul 2 dupa All-Index




Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc la nivel global, a anuntat recent clasarea pe locul al doilea in All-Index, care este un clasament independent de evaluare a diversitatii, echitatii si incluziunii pentru industria de specialitate, auditat de All-In Diversity. 


"Suntem incantati ca am obtinut un scor de 79 din 100 de puncte. Desi recunoastem ca mai avem o calatorie lunga inainte, suntem mandri de saltul urias pe care l-am facut de la ultimul sondaj, iar astfel de rezultate ne ajuta cu adevarat sa vedem ca suntem pe drumul cel bun", subliniaza cei de la Kindred Group intr-un comunicat de presa postat pe website-ul oficial.


Subiectul este de interes pentru orice corporatie moderna din orice industrie. All-Index a pus intrebari cu privire la subiecte precum politicile incluzive si impartirea de gen. Demn de remarcat este faptul ca, din cele 40 de organizatii care au participat, doar 12 au obtinut 50 sau mai multe puncte. Scorul maxim a fost de 85, iar cel mediu de 32,5. Nivelul obtinut de Kindred Group este astfel unul foarte bun in domeniu, dovedind implicarea companiei in acest sens in ultimii ani.


Grupul Kindred este prezent si in Romania cu brandurile Unibet si Vlad Cazino


Kindred Group isi desfasoara activitatea inclusiv pe piata jocurilor de noroc online din Romania, prin intermediul brandurilor Unibet si Vlad Cazino. Ambele marci sunt in topul preferintelor romanilor in materie de jocuri de noroc online, pe o piata in plina consolidare. 


Lansat in 1997, Unibet este un brand international recunoscut pentru diversitatea de jocuri, de la pariuri sportive la cazino si poker online. Vlad Cazino a fost lansat cu 4 ani in urma ca proiect inedit, special conceput pentru piata locala, un brand cu ADN romanesc bazat pe know-how international si axat pe sloturi online, jocuri de masa, bingo, poker si pariuri virtuale.  


In Romania, platformele de cazino online pot activa doar daca detin licente acordate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Romanii pot juca astfel in conditii legale si sigure, indiferent ca aleg pariuri sportive, pacanele online noi, poker sau bingo. La sloturi online se poate juca chiar gratuit pe diverse platforme, insa cei mai multi jucatori aleg inclusiv experienta pe mize reale, avand sansa la castiguri pe masura riscurilor asumate in joc. In prim-plan se afla insa partea de distractie, promovata de operatorii de jocuri de noroc online. Altfel spus, divertismentul in sine este garantat, castigurile sunt optionale, o surpriza placuta cand apar.


Perspective pentru viitor in materie de diversitate, echitate si incluziune


Analiza All-Index este de mare ajutor pentru imbunatatirea modului in care functioneaza sectorul de jocuri de noroc la nivel mondial. Conform Kindred Group, un domeniu de imbunatatire evidentiat a fost masurarea diferentelor de remunerare in functie de etnie. 


Rezultatele All-Index au aratat ca jumatate dintre companiile participante au masurat diferenta de remunerare intre femei si barbati, dar aproape niciuna nu a masurat diferenta de remunerare in functie de etnie. Cei de la Kindred Group au initiat deja un proiect in Marea Britanie pentru a colecta astfel de date, investind in software care va permite generarea de date despre etnie si alte diferente demografice de salarizare.


"Am obtinut cel mai mare punctaj la diversele politici pe care le avem aici la Kindred si la natura incluziva a acelor politici. Ne straduim intotdeauna sa ne asiguram ca politicile noastre sunt legale, reflecta valorile noastre, transparente si usor de inteles. In plus, dorim sa oferim ce este mai bun pentru angajatii nostri. Avand in vedere acest lucru, ne propunem sa setam fiecare politica la cele mai bune standarde globale", mai spun reprezentantii companiei care in ultimii doi ani a colaborat cu Womenkind Network pentru a identifica domeniile de imbunatatire si a revizuit in mod activ politicile privind concediul de maternitate si paternitate. 


Politica privind menopauza si Politica privind ghidurile privind dizabilitatile si ajustarile rezonabile sunt alte puncte de interes in filosofia de business a celor de la Kindred Group. Operatorul de jocuri de noroc online isi propune sa atinga paritatea de gen la nivel superior pana in 2025, facandu-se deja pasi importanti in acest sens.

 

Citește și: 
 

     

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI