Peste 10.000 de oportunitati de cariera disponibile anul acesta la Angajatori de TOP



Anuntam startul targului virtual de joburi Angajatori de TOP 2022, care se va desfasura in perioada 21 martie - 1 mai. Peste 90 de companii de top din Romania pun la dispozitie mai mult de 10.000 de oportunitati de joburi si programe de internship, in domenii tehnice si non-tehnice, dedicate celor care se afla in cautarea primului loc de munca si specialistilor ce doresc o schimbare in cariera. Evenimentul se va desfasura exclusiv online si este gratuit pentru candidati.

Participantii Angajatori de TOP 2022 vor avea acces in backstage-ul companiilor Business (21 martie – 21 aprilie) si Tech (28 martie – 1 mai), unde pot aplica la joburi, viziona randari 3D ale birourilor si interactiona live cu reprezentantii acestora. De asemenea, cei interesati pot asculta noul podcast marca Hipo.ro - Cariera 360, care are la baza discutii inspirationale cu top angajatori din Romania, ingloband povesti de succes, cum se construieste un brand puternic si multe alte teme de interes.

Totodata, in completarea ofertei de joburi, evenimentul propune webinarii de cariera, conferinte si laboratoare tehnice, care pot contribui la dezvoltarea profesionala si personala a participantilor si le pot creste acestora sansele de a fi angajati in noua piata a muncii din 2022. Printre categoriile de continut pe care se vor baza sesiunile din aceasta primavara se numara: TechTalks (conferinte si laboratoare tehnice: Java, Digital Transformation, AI & Robotics), Career Talks, Personal Development, Proffesional Development.

Cu fiecare editie, incercam sa venim cu facilitati noi si interesante pentru candidati, ajutandu-i sa se integreze mai bine si mai repede la noile trenduri si cerinte din piata muncii. Spre exemplu, la Angajatori de Top 2022 am marit numarul de companii si oportunitati de cariera si am introdus Green is the new Tech pe 18 aprilie, o zi destinata proiectelor companiilor care sustin sustenabilitatea si initiativelor care pozitioneaza relatia dintre om, tehnologie si natura“ a declarat Denisa Ligia Matei, Project Manager Angajatori de TOP.
 

Companiile care si-au anuntat deja prezenta sunt:

ABA - Austrian Business Agency, Accenture, Accesa, Allianz Services, Alstom, Atos, Atoss Software, Autoliv, BCR, BearingPoint Romania, Bosch Romania, Bosch Service Solutions, British American Tobacco Romania, Catalyst Solutions, CER Cleaning Equipment, Computer Generated Solutions Romania, Concentrix Romania, Continental, Dell Technologies, Deutsche Telekom Services Europe Romania (DTSE Romania), Dover Business Services, DRAXLMAIER Group, E.ON Romania, Enel, ENGIE Romania, Evalueserve, Finastra, Flex Romania, GE Digital Grid, Genpact, HCL Technologies, Hella Romania, Grupul Holcim Romania, Huawei, Huf Romania, Imsat, intive, JTI Romania, K2View, Kone, MassMutual Romania, Mercedes-Benz Romania, METRO.digital, Michelin Romania, Miele, Nestle Romania, opesus, PENNY, PepsiCo, Preh Romania, Prysmian Group, Qualitest Romania, Raiffeisen Bank, Regina Maria, Renault Group, Schlumberger, Schneider Electric, Siemens, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC ), SoftOne, Sustainalytics, a Morningstar company, Synopsys, Tara Interactive, Tech Mahindra, Teleperformance Romania, TELUS International, Toyota, UniCredit Services, Unilever Romania, Veeam Software, Vodafone Romania, Wipro Technologies, Wolters Kluwe, Yazaki Component Technology Romania, Zentiva Romania, ZF Tech Center Timisoara.

Partenerul educational al evenimentului este ViatadeStudent.ro.

La Mercedes-Benz Romania, transformarea digitala este o prioritate prin care ne dorim sa oferim clientilor si partenerilor nostri cea mai buna experienta cu brandul si produsele noastre. De aceea, cream la Bucuresti un hub de operatiuni CRM, care va furniza servicii pentru 19 piete europene, si ne aflam in cautarea talentelor potrivite care au competentele si pasiunea necesare sa contribuie la cea mai mare transformare a brandului nostru”, a declarat Mirel Dediu, Head of Customer Journey Operations in cadrul Mercedes-Benz Region Europe.

„Piata fortei de munca ramane foarte competitiva in 2022, in special pe segmentul IT, unde discutam despre o cerere ridicata din partea companiilor. In cadrul MassMutual Romania, avem in acest moment aproximativ 100 de pozitii pentru care recrutam. Sunt roluri diverse, care acopera o gama larga de tehnologii. Suntem o companie in continua dezvoltare si ne dorim sa atragem candidati talentati, care sa isi doreasca sa creasca alaturi de noi pe termen lung. Consideram ca vor gasi multe astfel de oportunitati in MassMutual Romania, dar si o echipa gata oricand sa ii sustina. Vom continua sa recrutam si sa ne desfasuram activitatea preponderent online, insa birourile noastre din Bucuresti si Cluj vor ramane la dispozitia angajatilor", a spus Alina Arhip, Recruitment Manager la MassMutual Romania.

 
Descopera 
Angajatori de TOP Business

Descopera
Angajatori de TOP Tech

 


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI