Barings colaboreaza cu MassMutual Romania pentru a recruta angajati din Romania pentru proiecte strategice



Barings, o companie de top in managementul investitiilor la nivel mondial, a anuntat astazi ca a incheiat un acord cu MassMutual Romania Global Business Services (MassMutual Romania) pentru a recruta talent pe piata din Romania. Atat Barings cat si MassMutual Romania sunt subsidiare ale companiei Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual). Aceasta colaborare vine in urma deschiderii MassMutual Romania in 2020 si a cresterii companiei, oferind astfel ambelor entitati acces la o piata mai extinsa a fortei de munca, pentru a se mentine la curent cu ultimele tendinte si avansuri tehnologice.

Ca parte a strategiei globale a Barings de atragere a candidatilor, MassMutual Romania va aduce noi membri in echipa care vor ajuta la livrarea de noi capabilitati operationale si tehnologice. Cu birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca, MassMutual Romania ofera Barings oportunitatea de a accesa talent si de a construi echipe in tara, permitand Barings sa le ofere clientilor globali o viteza operationala mai mare si acoperire crescuta, luand in considerare desfasurarea activtatii pe fusurile orare aditionale.

Steve Boehm, Chief Operating Officer la Barings, a declarat: „Suntem incantati sa colaboram cu MassMutual Romania pentru a construi o echipa locala, deoarece gasirea oamenilor potriviti ramane o prioritate strategica pentru compania noastra. Industria managementului investitiilor trece printr-o transformare care impune utilizarea datelor, a tehnologiei si a expertilor in domeniu, in moduri noi si creative.

Am fost foarte impresionati de cat de multi candidati talentati gasim in Romania in domeniile data science si data engineering, dezvoltare de software si tehnolologii esentiale, precum si in managementul operatiunilor. Speram sa ne impunem ca un angajator de top pentru profesionistii pe care ii vom recruta si care vor face parte din viitorul nostru succes
.”

Parteneriatul MassMutual Romania cu Barings este aliniat unui obiectiv comun de a evolua pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale clientilor, ramanand in acelasi timp competitivi pe piata globala”, a adaugat Michael Makar, Head of MassMutual Romania.

Suntem incantati de colaborarea noastra cu Barings, un semn al fortei si al stabilitatii in crestere a companiei noastre in Romania.”

MassMutual Romania a inceput deja sa angajeze specialisti pentru Barings si construieste o echipa de dezvoltatori care sa ii sustina operatiunile.

Noii angajati vor face cursuri de formare a competentelor interpersonale, dar si tehnice, ca parte a programului continuu de dezvoltare profesionala al MassMutual Romania.



Mihaela Berechet, Head of HR la MassMutual Romania, a declarat: „Cei care vor lucra in echipa Barings din MassMutual Romania se vor alatura unei companii globale, cu o cultura colegiala, bazata pe colaborare si cu o istorie bogata in managementul investitiilor.


Sustinem un mediu dinamic in care profesionistii organizatiei de toate nivelurile au oportunitati de dezvoltare atat in plan personal, cat si profesional. Ne dorim sa atragem in echipa colegi talentati a caror diversitate sa reflecte cultura si comunitatile companiei noastre
.”

 

Vezi toate oportunitatile disponibile la MassMutual Romania aici

Citeste si:

 

 

 
 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI