NOI OPORTUNITATI DE CARIERA PENTRU TINERII DIN FINANCE
Domeniul finantelor nu trebuie sa fie un mister! La Finance Recruitment Day ai ocazia sa descoperi alaturi de specialisti de TOP, diverse arii economice, precum: audit si taxe, banci, finante, chiar si cryptocurrency, dar si diverse oportunitati de cariera din cadrul acestora.

Cateva dintre oportunitatile pe care le vei regasi in cadrul evenimentului sunt: programe de management-trainee in finante si resurse umane in cadrul British American Tobacco Romania, Accounts Payable, Accounts Receivable, Collections Officer, General Ledger in cadrul Accenture, Junior Auditor, TAX Specialist - Global VAT Compliance, Junior Tax Analyst - Global VAT Compliance, Internship Audit Part-Time, Junior Audit Analyst with English in cadrul Deloitte, Programul EY Express si multe altele.

 

Sneak peek into the Finance Journal! How to master a career in Finance?” Tu ai deschis paginile jurnalului? Daca da, atunci cu siguranta ai aflat despre Digital Speed Interviews, scurtele sesiuni de interviuri la care poti participa in cadrul evenimentului, pentru a ajunge cu un pas mai aproape de jobul mult dorit, in cadrul unora dintre cele mai mari companii din Romania.
 

Iata chiar aici, angajatorii cu care poti sustine interviuri:

British American Tobacco Romania – https://tinyurl.com/mva35pxz

Accenture – https://tinyurl.com/42a26u8a

Deloitte – https://tinyurl.com/4bxvy2v2

EY Romania – https://tinyurl.com/2knpss2k

KPMG – https://tinyurl.com/2bdmrv3c

Societe Generale Global Solution Centre - https://tinyurl.com/2zbmbsat 

Michelin Romania – https://tinyurl.com/mrxjpsjb

 

In plus, daca iti lipseste interactiunea unui eveniment offline, la Finance Recruitment Day ai ocazia de a participa fizic la Masterclass-urile companiilor British American Tobacco Romania si KPMG, la Hotel Radisson Blu, din Bucuresti, miercuri, 16 martie, incepand cu ora 13:00.

Intra si rezerva-ti un loc chiar acum, acestea sunt limitate:

British American Tobacco Romania – https://tinyurl.com/4d9rj82f

KPMG – https://tinyurl.com/22ycmmfp

 

Insa daca preferi mediul online, stai fara grija, companiile au pregatit pentru tine Masterclass-uri grozave, interactive, direct pe platforma unde se va desfasura evenimentul.

Pentru a-ti rezerva un loc, poti accesa chiar de mai jos, link-urile companiilor care sunt de interes pentru tine:

Accenture – https://tinyurl.com/367d6tbj

Deloitte – https://tinyurl.com/8cddfj6a

EY Romania – https://tinyurl.com/mb9xv9n5

 

Te asteptam la eveniment, pe 16 martie!

#thejourneybeginswithyou

Va recomandam si:

Descopera ce iti rezerva viitorul profesional in 15 minute cu SPEED INTERVIEWS!