Studiaza in Olanda 2021


Student Consulting pune in legatura directa elevii de liceu cu universitatile de top din Olanda, printr-un eveniment online interactiv.

Intre 8 si 11 decembrie 2021, firma de consultanta educationala organizeaza a doua editie a evenimentului Studiaza in Olanda. Sute de liceeni interesati sa studieze la facultate in strainatate vor avea sansa sa discute LIVE cu reprezentanti ai universitatilor olandeze.

Inscrierea este gratuita pe site-ul www.studiazainolanda.ro 

Targul virtual consta in 4 zile de conferinte video sustinute atat de reprezentanti ai facultatilor olandeze, cat si de studenti romani care urmeaza cursurile universitatilor. In cadrul evenimentului, participantii pot viziona prezentari pe diferite teme de interes, pot pune intrebari si pot avea interviuri individuale cu universitatile de care sunt interesati. Acest targ educational este o oportunitate pentru elevi sa exploreze in direct calitatea, pragmatismul si profesionalismul invatamantului olandez. 

Se pot inscrie atat elevi de clasa a 9-a sau a 10-a ca sa afle din timp care este procesul de admitere la universitatile internationale, elevi de clasa 11-a care sunt incurajati sa inceapa deja sa lucreze la dosarul de admitere si la examenele de limba sau tehnice, cat si elevi de clasa a12-a, care inca mai pot aplica la facultate in Olanda.

Printre universitatile care vor sustine prezentari si workshop-uri in cadrul evenimentului se numara:

Fontys University of Applied Sciences, care va oferi un ghid complet de studiu in Olanda, atat pentru parinti, cat si pentru elevi;

Hotelschool the Hague, cea mai buna universitate olandeza de management hotelier, care va tine o “simulare de online class” pentru ca elevii romani sa experimenteze exact cum se desfasoara o ora de curs in Olanda;

Rotterdam Business School, care va vorbi despre cum este viata de student in cel mai mare oras-port al Europei;

Radboud University, care va explica ce inseamna sa studiezi la o universitate de research din Olanda.

La prima editie a evenimentului Studiaza in Olanda, organizata in luna decembrie 2020, au participat peste 400 de elevi, iar doi dintre ei au primit din partea Student Consulting burse de studiu in valoare totala de 1.500 EURO. Alti doi castigatori au primit o vizita gratuita in campusul universitatii Fontys.

Feedback-ul pozitiv al universitatilor care au participat confirma calitatea evenimentului. Universitatea Rotterdam Business School a mentionat ca a fost cel mai bine organizat eveniment virtual la care a luat parte si ca reprezentantii au fost placut impresionati de interactivitatea elevilor.

Pentru a-ti rezerva locul la eveniment, inscrie-te gratuit pe site-ul www.studiazainolanda.ro

Student Consulting este o firma de consultanta educationala care de mai bine de 11 ani, ajuta elevii romani sa fie admisi la cele mai prestigioase universitati din Europa si SUA. 

Consilierii experti ofera suport educational de calitate aplicantilor, maximizand potentialul uman si profesional al studentului, prin focusarea pe competentele innascute, talente, personalitate, inteligenta emotionala si relationala.
Pe langa documentatia si activitatile extrascolare recomandate prin prisma parteneriatelor dezvoltate de-a lungul anilor, expertii educationali din cadrul Student Consulting iti vor oferi informatii complete si actualizate despre sistemul de finantare al studiilor in Olanda, despre cultura acestei tari, despre bursele de studii si despre diversele oportunitati de evolutie profesionala.

Inscrie-te pentru o intalnire gratuita cu un consilier expert in admiterea la facultate in strainatate.

Viziteaza site-ul www.studentconsulting.ro

Instagram: @studentconsultingro
 

Citeste si:

   
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI