Business Exhibition of the Future




ASER da startul celei de-a IV-a editii a evenimentului Inov’Up, in mediul online!


In perioada 3-4 Martie, incepand cu ora 16:00 ASER iti ofera sansa de a afla cele mai importante informații despre mediul de business chiar de a specialisti. 


Vei descoperi tainele antreprenoriatului, intraprenoriatului, digitalizarii si startup-urilor cu ajutorul speakerilor cu o vasta experienta în domeniu. 


In fiecare zi iti va fi oferit un tur prin expozitia de business a viitorului unde vei primi insight-uri valoroase. Antreprenorii iti vor fi ghizii ce te vor ajuta sa iti aprofundezi cunostintele necesare pentru o cariera de succes si un viitor stralucit. 


In zilele de 3 si 4 Martie, de la ora 16:00 pana la 19:55 respectiv 18:45, turul expoziției de business se va desfasura prin sesiuni de talks on subject, speech-uri , giveaway-uri si case-study-uri in care vei observa, afla si intelege tainele din spatele celor mai reusite companii conduse de antreprenori romani. 


 Investeste in viitorul tau cu informatii valoroase ce iti vor creste sansele de succes in cariera! Inscrie-te in Inov’Up pana pe data de 1 Martie pe www.aser.ro  si vei afla totul despre mediul competitiv, antrenant ai fascinant de business. Fii cu ochii pe paginile de Instagram si de Facebook ASER pentru mai multe oportunitati pregatite pentru tine.  


Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal și profesional studentii din SNSPA, ASE ȘI UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc. 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI