Informal Career Networking Session

 

Esti student sau proaspat absolvent? Imagineaza-ti urmatoarea situatie: nu ai capatat inca foarte multa experienta profesionala – un voluntariat, un internship, cateva traininguri pe domenii care te-au captivat sau poate puțină expunere internațională.

Avem multe povesti de spus, multe idei de impartasit și o gramada de concepte teoretice culese din salile de curs pe care abia asteptam sa le punem in practica la locul de munca. Cum poti folosi networkingul pentru a scoate la lumina toate aceste skill-uri si experiente care ne fac unici si care reprezinta, intr-o forma sau alta, biletul nostru dus catre urmatorul nivel in cariera!

Probabil ai aflat deja ca networking-ul iti poate aduce multe beneficii, fie in plan profesional, fie in plan personal. Insa, construirea unei retele de conexiuni nu este chiar atat de usoara pe cat pare la prima vedere. Ca orice alt skill, networking-ul trebuie invatat si exersat, iar in acest articol iti vom prezenta cateva aspecte esentiale care sa iti asigure crearea unor conexiuni valoroase.

 

  1. Abilitatile de comunicare - comunicarea este unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa lucrezi: exprima-te clar, pune intrebari adecvate si ai grija la limbajul non-verbal!
  2. Ascultarea activa - sa stii sa il asculti pe cel cu care vorbesti este la fel de important ca si comunicarea eficienta - fii atent la ceea ce iti transmite interlocutorul tau si arata-te interesat de conversatie!
  3. Increderea si asertivitatea - este important sa dai dovada de incredere in sine pentru a crea o prima impresie buna: fii sigur pe ceea ce spui, zambeste si mentine contactul vizual cu persoana cu care vorbesti.

 

Acestea sunt doar cateva aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand vine vorba de networking, insa, daca doresti sa afli mai multe despre acest subiect, te invitam la Informal Career Networking Session - un eveniment special creat pentru cei aflati la inceput de cariera care vor sa isi extinda oportunitatile si abilitatile de networking.

In ce consta evenimentul? O dupa amiaza informala, cu cafea si discutii relevante despre cariera, despre networking si despre oameni cu cariere impresionante. Vom asculta impreuna povesti personale de success si vom avea un spatiu special dedicat pentru discutii atat cu partenerii nostri prezenti (stay tuned for more info) cat si cu persoanele prezente la eveniment, cu aceleasi interese ca si tine.

Evenimentul va avea loc pe 10 mai, incepand cu ora 16:00, pana la ora 18, la Seneca Anticafe si sunt asteptati studenti si absolventi care isi doresc sa se implice in dezvoltarea lor profesionala. Tu aplici la eveniment, iar noi te asteptam cu cafea si goodies la Informal Career Networking Session!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI