Best Employer Fest - editia a III-a



Revista HR Manager cu sprijinul Humanistic organizeaza o noua editie Best Employer Fest, pe 28 martie 2023, eveniment ce se va desfasura in format hibrid: onsite, la Hotel Capital Plaza si online.


Evenimentul este un festival de bune practici din organizatiile romanesti, locul unde echipele de HR se intalnesc pentru a se bucura si a-si impartasi modalitatile de consolidare a increderii in relatia angajat – angajator, practici de resurse umane, cu ajutorul carora se pot crea experiente din ce in ce mai bune la locul de munca.

 

Se iau idei. Se schimba bune practici. Se ofera si se primeste feedback si toti participantii se pot intoarce in cadrul companiilor, mai bogati si cu o noua energie, pentru a continua proiectele lor.

 

Recunoasterea notorietatii angajatorilor vine in urma alinierii si existentei unei strategii de Resurse Umane si Leadership foarte bine pusa la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale intregii echipe de HR. Iata de unde si importanta care se acorda acestui subiect. Fie ca au aplicat sau nu pentru recunoasterea notorietatii, companiile depun eforturi constante, au strategii si directii clare pentru a atrage experti.

 

Iata mai jos cateva dintre intrebarile la care vor raspunde invitatii prezenti la acest eveniment:

    • Care sunt principalele ingrediente de succes pe care le folosesc organizatiile in demersul lor de recunoastere ca BUN ANGAJATOR
    • A fi un bun angajator inseamna, practic, sa oferi un loc de munca si o cultura organizationala care au la baza incluziunea, diversitatea si respectul. Sa fie locul in care angajatii sa vina cu placere, sa se simta respectati, apreciati pentru contributia lor, dornici sa se dezvolte profesional. Cum se reflecta in rezultatele companiei aceasta siguranta si stare de bine a angajatilor – ca productivitate, dar si ca implicare, angajament, sustinere etc.
    • Care sunt cele mai importante strategii de resurse umane prin care companiile se remarca in exigentul proces de certificare ca Bun Angajator.
    • Ce proiect, program, decizie din ultimul an a avut cel mai mare impact in organizatie, in sensul de a asigura starea de bine a angajatilor
    • Ce inseamna pentru o organizatie prezenta in elita angajatorilor din Romania. La ce obliga ea pe mai departe

 

Toate aceste intrebari, dar si multe altele isi primesc raspuns la conferinta Best Employer Fest. Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul si ideile, munca sustinuta a echipelor de HR ce conduc an de an in recunoasterea organizatiei de a fi angajatorul deziderabil.
 

Invitatii precum si companiile pe care le reprezinta sunt dintre cei mai apreciati in domeniile lor, avand un background puternic in mediul de business romanesc:

 

-           Madalina Racovitan, Partener, People Services Leader, KPMG

-           Ileana Alexandru, Vice Presedinte Resurse Umane, Mega Image

-           Dora Hulpus, Manager Talent & Learning, ING Bank Romania

-           Gina Cruceru, Group HR Director, Rompetrol – KMG International

-           Adina Vidroiu, HR Director Romania & Greece, Cyprus, Malta, Microsoft

-           Cristina Ulesan, Director Resurse Umane, Brico Dépôt Romania

-           Mona Hristachi, Co-COO Mindit.io, Ambasador Bucharest Business School

-           Aida Chivu, HR Director, Up Romania

-           Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software

-           Sorin Faur, Autor, Trainer, HR Consultant, Psiholog

-           Catalina Magui, Director Resurse Umane, Societe Generale Global Solution Centre

-           Sonia Crainiceanu, Sr HR Manager, Wipro

-           Tatiana Mircea, Director Global de Resurse Umane, Nobel

 

Moderatorul evenimentului este Anca Alexe, Learning Partner, Humanistic.

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina evenimentului aici: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/best-employer-fest-editia-a-III-a/
 

Pentru informatii organizatorice puteti contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

 

Eveniment organizat de: Revista HR Manager

Cu sprijinul: Humanistic

Parteneri: Mega Image, Chep, ING Bank, UP Romania, Romanian Software

Partener academic: Bucharest Business School

Parteneri media: CARIERE, BIZ, HR Club, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Hipo.ro, Portal HR, Psychologies, Spotmedia, Wall-Street  

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”