Ghidul Angajatorilor - Editia Tehnica 2017-2018




IT&C, Automotive, Energy, Oil&Gas - industriile care domina topul celor mai doriti angajatori din Romania
Anual, compania Catalyst Solutions realizeaza studiul Cei mai doriti angajatori din Romania, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajator, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia. 

Afla din urmatorul articol care sunt cele mai ravnite companii din Romania, in functie de ce criterii isi aleg candidatii viitorii angajatori si prin ce canale ne putem informa cu privire la oportunitatile de cariera.

Descarca publicatia Ghidul Angajatorilor si afla care sunt acestea. >> 

10 companii care investesc in viitoarea generatie de profesionisti

Cu siguranta te-ai lovit cel putin o data de bariera impusa de lipsa de experienta in momentul in care ai vrut sa te angajezi. Dar aceasta nu este o bariera reala! Esti inconjurat de numeroase oportunitati destinate dezvoltarii competentelor tale. Companii de renume au programe dedicate pregatirii tinerilor ca tine pentru initierea in viitoarea cariera profesionala. Aici ne referim la academii, scoli, programe educationale menite sa iti ofere toate resursele necesare punerii in practica a notiunilor teoretice pe care le-ai acumulat pana acum. 
Participarea la un astfel de eveniment le ofera celor aflati la inceput de drum posibilitatea de a capata experienta de munca si de a continua implicarea in companie ocupand una dintre pozitile deschise.  
Mai jos iti prezentam 10 programe prin care angajatorii investesc in cresterea viitoarei generatii de profesionisti. 

Afla care sunt programele parcurgand intregul articol. >>

Ce isi doresc companiile de la viitorul angajat? 

Probabil primele lucruri care iti vin in minte ca raspuns la aceasta intrebare sunt: experienta, note academice remarcabile, tinuta impecabila, cunostinte in domenii vaste, dedicare, implicare in proiecte extra-curriculare, competente lingvistice avansate si multe alte abilitati. Putem spune ca am enumerat caracteristicile candidatului ideal, insa majoritatea angajatorilor nu cauta perfecțiunea in viitorul angajat, cu atat mai mult daca ne raportam la recrutarea de tineri pentru programele de internship, trainee sau pozitii entry-level. Intr-adevar, experienta si competentele hard fac diferenta la un interviu de angajare, insa care sunt trasaturile pe care orice companie le urmareste la viitorul angajat? Ti le prezentam in randurile de mai jos.  

Descarca publicatia Ghidul Angajatorilor si afla care sunt abilitatile pe care companiile le cauta in viitorii angajati. >>


Viitorul in automotive

De mai bine de 7 ani, industria auto este intr-o continua expansiune, reprezentand acum pilonul principal al economiei romanesti. 
La momentul actual, peste 150 000 de angajati isi desfasoara activitatea in domeniul automotive, insa pentru a tine pasul cu evolutia tehnologica este necesară o recrutare continua de candidati care tin pasul cu ultimele inovatii. Care sunt directiile spre care se indreapta industria vei afla din urmatorul articol.

Citeste intregul articol descarcand publicatia Ghidul Angajatorilor. >>


Cariera ta in Cyber Security

Traim in era in care tehnologia schimba modul in care convietuim si ne ofera in fiecare zi noi oportunitati. Unii experti prevad ca pana in anul 2020 vor exista 200 de miliarde de dispozitive interconectate. Masini, avioane, case, chiar si orasele ca intreg vor functiona cu ajutorul software-ului. Desi suna foarte interesant ceea ce ne pregateste viitorul, faptul ca vom depinde in totalitate de tehnologie ne poate expune la multe amenintari potențiale. Din acest motiv, securitatea informatica nu a fost niciodata mai importanta decat acum.

Afla ce trebuie sa ai in vedere daca vrei sa iti incepi cariera in Cyber Security citind articolul complet. >>

Angajatorii prezenti in publicatie care au oportunitati de cariera deschise sunt: 
Adecco, DB Global Technology, Allianz Technology, ATOSS Software, Automatic Data Processing (ADP) Romania, British American Tobacco, Cameron a Schlumberger Company, Carrefour Romania, Comdata Group Romania, Convergys, Credit Europe Bank, eMAG, Draxlmaier Group, G2 Travel, Euromaster, Finastra, Flex, Grup Renault Romania, Heidelbergcement Romania, Jacobs Douwe Egberts Romania, Kimball Electronics Romania, LIDL Romania, McDonald's in Romania, Michelin Romania, Microsoft, Mood Media, Molson Coors Global Business Services, Plexus, Schneider Electric, Siniat, Stericycle Romania, Systematic, Temenos, TBI Bank, Ubisoft, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, WNS Global Services Romania, Romanian Business Consult, Worldquant Research (Romania) LLC Bucharest Branch, WSP
 

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021