Incepe-ti cariera cu un internship la Nagarro, una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume!




Stiai ca Nagarro este una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume? Suntem peste 18.000 de colegi prezenti in 33 de tari, in regiuni precum Europa, America de Nord, America Centrala si de Sud, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific.
 

In Romania, Nagarro inseamna peste 850 de profesionisti in toata tara, conectati la comunitatea globala.
 

Lider in domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul sau antreprenorial, agil si global, prin mentalitatea CARING si o abordare vizionara.Compania detine un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce si customer experience, managed services, servicii de consultanta in implementarea sistemelor informationale complexe si alte servicii tehnologice.
 

Principiile dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem pot fi definite printr-un singur cuvant – CARING.
 

Acest lucru denota un mod de gandire si o viziune umanista, in care punem pe primul loc oamenii si un accent puternic pe etica. CARING ne ghideaza atat la nivel global, cat si la nivel local, pentru a produce schimbarea acolo unde este necesara si relevanta pentru locul in care ne aflam.

Nagarro vrea sa dea inapoi comunitatii, investind in viitorul generatiilor de specialisti IT, iar asa au luat nastere si programele de invatare Nagarro. In Romania avem o experienta de aproximativ 20 de ani in formarea celor aflati la inceput de drum. Doar in ultimii 5 ani am avut peste 500 de participanti in programele noastre. Multi dintre ei ne-au devenit colegi, si, la randul lor, sunt mentori care contribuie ladezvoltarea juniorilor.

Odata cu schimbarile de pe piata muncii generate de pandemie, derulam programe remote, insa atunci cand avem ocazia, ne intalnim la birou. In Romania avem sedii in cele mai mari centre universitare, asadar putem interactiona in orase precum Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu si Timisoara.


Esti student si urmezi profile precum matematica-informatica, calculatoare si automatica sau tehnologia informatiei? Sau poate esti pasionat de tehnologie si iti doresti o reconversie profesionala?


Pe parcursul lunii martie, te asteptam sa te inscrii la programele noastre de internship pentru a te dezvolta si a invata bazele unor domenii precum Business Analysis, UX/UI, Mobile Apps Development, DevOps sau Mobile Apps Testing. Sub ghidajul unor mentori dedicati, vei lucra intr-un mediu de lucru cat se poate de aproape de cel al proiectelor reale, experimentand un ciclu complet de dezvoltare a unei aplicatii, de la inceput, pana la lansare.

Te invitam sa scanezi QR code-ul pentru a
afla toate detaliile despre ce implica fiecare
program si pentru a aplica.






Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

ULTIMELE JOBURI Nagarro