Oamenii de la Catalyst Solutions - de aproape 2 decenii alaturi de angajatorii romani





Prin EBCon. 2023, evenimentul cu peste 400 de profesionisti HR si Employer Branding, Echipa Catalyst Solutions isi reafirma titlul de sustinator al angajtorilor pe piata muncii. Evenimentul a avut loc la Nord Events Center by Globalworth, Pipera, in Bucuresti. Le-a atras atentia profesionistilor din industrie si a fost marcat de prezenta speakerilor de renume internationali si locali, de la companii renumite precum LinkedIn, DataArt, Kaufland Romania & Moldova, BAT Romania si multe alte nume mari.  


EBcon. 2023 a fost o oportunitate extraordinara pentru angajatorii si pasionatii de resurse umane sa se conecteze si sa sarbatoreasca excelenta in Employer Branding. Echipa Catalyst ii asteapta an de an prin editiile EBcon. sa exploreze noi strategii de recrutare intr-un cadru prietenos si provocator.   


Momentul culminant al evenimentului EBcon. 2023 a fost Gala decernarii premiilor pentru companiile incluse in TOP 100 Cei mai doriti angajatori din Romania in 2023. Pe parcursul a 18 ani, clasamentul devine un punct de referinta  pentru antreprenori. Acesta face parte din studiul Cei mai doriti angajatori care le ofera o perspectiva extinsa asupra comportamentului candidatilor pe piata muncii din Romania. Peste 14 mii de respondenti cu studii superioare au oferit raspunsuri libere si neasistate.   


Echipa Catalyst Solutions, dinamica si mereu gata de noi solutii pentru provocarile pietei muncii, le ofera angajatorilor servicii personalizate in planurile lor de business. Pe o piata competitiva din Romania in 2023, companiile se bucura de servicii personalizate pentru atragerea si retentia talentelor in companie - de la crearea si intarirea identitatii de angajator pana la implementarea unui proces eficient de recrutare.   


3 cuvinte definesc editia EBcon. 2023, alaturi de Gala Cei mai doriti angajatori din Romania in 2023: inovatie, conexiuni si excelenta. Cu fiecare proiect si eveniment pe care il desfasoara, echipa Catalyst Solutions isi dovedeste angajamentul de a sprijini cresterea si succesul companiilor pe piata muncii actuala din Romania. 



Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

ULTIMELE JOBURI Catalyst Solutions