Hipo Company News

Caut Angajator
Biodiversity loss and climate change call for a nature-positive economy – Stewardship may lead the way

The decline of biodiversity is accelerating at an alarming rate for the global economy, which is highly dependent on biodiversity and natural capital. More than half of the world's GDP, equal to $44 trillion USD, is moderately or highly dependent on nature.i

Looking at ESG in Crypto, Blockchain, and Public Equities

Investors can face risks related to noncompliance with respect to tightening regulations targeting the crypto market. This market also faces challenges related to the energy intensity of crypto mining which can have a large carbon footprint, depending on the sources of energy used in mining.

Frequently Asked Questions on What ESG Means for Companies

What will we have to do about ESG? What are the key issues we’ll need to address? How will we benefit from an ESG program? And, most importantly, for some, how will we pay for it all? Below, we’ve answered several frequently asked questions to help companies like yours understand what ESG means for you in practice.

De ce TechTalks este un must-have al acestei toamne?

TechTalks aduce in prim plan proiecte si tendinte fresh, demo-uri si initiative captivante. Este locul in care unele dintre cele mai faine companii tech si speakeri internationali participa pentru a da un boost urmatoarei generatii de oameni interesati de IT&C.

Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala

Cu totii stim ca primii pasi sunt dificili si e greu pana inveti sa iti mentii echilibrul. De aceea, la Angajatori de TOP am pregatit o serie de webinarii care sa te ajute sa iti incepi drumul catre cariera dorita fara a te impiedica!

Creioneaza-ti drumul catre cariera dorita participand la sesiunile de dezvoltare din cadrul NextGen Academy!

NextGen Academy reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră în domeniul dorit, prin interacțiunea cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP și construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul lor.NextGen Academy reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră...

Programmers' Week are loc in perioada 13-17 & 20 septembrie!

Cognizant Softvision, lider global in ingineria produselor software, va gazdui evenimentul anual Programmers’ Week din 13 pana in 17 septembrie si o zi speciala in 20 septembrie. Evenimentul va include peste 150 de discutii tehnologice, si nu numai, alaturi de keynotes sustinute de experti tehnici de renume, iar accesul este gratuit.

Join Philip Morris Summer Internship Academy and be a #HistoryMaker

How will I become a #HistoryMaker? PMI is already be more than a cigarette company. We want to change society and deliver a better, smoke-free future. To make our vision a reality we are transforming our entire future on a line of smoke-free products. We believe that this transformation will #MakeHistory in our industry and the new approach reflects our company’s new mission. Thus, our people will become #HistoryMakers....

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din Romania, continua sa isi extinda echipa prin inca 500 de noi pozitii pana la sfarsitul anului, in special in Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET, printre altele.

Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine și descoperă mai multe informații