Articole cariera

Caut Angajator
Sute de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Incepand cu 17 iunie pana pe 14 august studentii, absolventii si cei aflati la inceput de cariera isi pot gasi jobul dorit la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Secretul unei vieti profesionale implinitoare

Eu cred ca nimeni nu are sau a avut o viata profesionala care sa includa doar success. Si mai mult, succesul nu a venit doar pentru cei cu studii superioare. Ca orice capitol al vietii, si « felia » numita « viata profesionala » presupune reusite si nereusite, suisuri si coborasuri.

Cum sa te pui intr-o pozitie mai buna pentru viitor prin intermediul primului tau job din studentie

Primul job este oportunitatea ideala pentru studenti de a-si construi bazele unei cariere de success. Prin intermediul primului tau loc de munca, ar trebui sa dobandesti un ansamblu de skill-uri, conexiuni si oportunitati care sa iti fie de folos in viitor.

Criterii supraevaluate pe baza carora ne alegem job-urile

Stiai ca petrecem aproape 80.000 de ore din viata noastra la locul de munca? Pentru a te ajuta sa iei decizia corecta cand vine vorba de alegerea unui job ti-am pregatit o lista cu cateva criterii supraevaluate pe baza carora optam pentru un job sau altul.   

Momentele de reflectie in cariera. Ce intrebari sa-ti adresezi tie insuti/insati?

O cariera de succes se construieste actionand "Agile". Ce inseamna asta? Inseamna ca periodic este bine sa ne oprim din rutina zilnica si sa ne adresam noua insine cateva intrebari care sa ne ajute sa intelegem daca suntem in acord cu situatia dintr-un anumit moment al vietii noastre.

Recruitment Strategy by Alexandra Beică

Alexandra Beică, Talent Acquisition Manager at London Stock Exchange Group Romania, gives insights on how the recruitment process is thriving during these difficult times.

TrendIn: Join the House of Branding

Un alt eveniment marca ASER este aici! Ajuns la cea de-a doua editie, TrendIn se va desfasura anul acesta exclusiv in mediul online. Pe 27 si 28 mai, alatura-te si tu experientei in care vei descoperi tematicile de branding si influencer marketing, chiar de la specialisti ce activeaza in aceste domenii creative.

Cum afecteaza situatia actuala Recruitment Marketing-ul si Employer Branding-ul

Statisticile ne arata cum prioritatea companiilor in aceasta perioada a fost ajustarea planurilor de recrutare pentru a intampina propice aceasta situatie neasteptata.

Ingenius | Exploreaza Lumea Marketingului

ASER a dat startul celei de-a 7-a editii a proiectului Ingenius, in mediul online. Esti pregatit sa afli secretele din spatele domeniilor creative? In perioada 18 - 27 mai, capata cunostinte esentiale din Marketing, PR si Advertising, impreuna cu ASER.

Ai ramas fara job? Care sunt pasii de urmat?

Daca faci parte din categoria celor care au ramas fara un job sau care simt ca acest lucru urmeaza sa se intample este foarte important sa fii atent la atitudinea pe care o adopti si modul in care situatia prezenta se face resimtita in viata ta.