Articole cariera

Caut Angajator
Participi la workshopurile Angajatori de TOP si esti PREMIAT!

Workshopurile din cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP revin in format fizic in Timisoara si Bucuresti, de aceea, toamna aceasta participi la experienta si poti pleca acasa cu un premiu foarte cool.

Autoevaluarea competentelor intr-o limba straina

Una dintre competentele care vor fi cautate in continuare de angajatori este cea legata de cunoasterea limbilor straine. De multe ori insa, desi candidatul cunoaste o limba straina la nivelul cerut de angajator, el nu reuseste sa se autoevalueze corect. Pentru a evita aceasta situatie, HiPo.ro a realizat o corelare a diferitelor scari de evaluare existente pe piata astfel incat tu sa iti valorifici la maxim gradul...

Ai primit doua oferte de munca? Alege-o pe cea potrivita

Felicitari! Ai reusit sa obtii nu una, ci doua oferte de munca? Esti un adevarat guru al procesului de recrutare!

Lucruri pe care mi-ar fi plăcut să le știu la primul job

Salutare, sunt Anamaria și de câteva zile mă întreabă un prieten ce și cum să facă mai bine la primul lui job, așa că i-am rugat pe colegii mei de la Banometru să adune câteva sfaturi și idei pe care le-ar fi plăcut și lor să le știe la începutul vieții profesionale  

Liga Studenților Economiști - Pregătiți pentru viitor!

Liga Studenților Economiști dezvoltă oameni, leagă prietenii, crează amintiri și face o schimbare la nivel de comunitate.

Joburi studenti - cel mai bun START in cariera

Daca esti student si iti pui adesea intrebarea "Ar trebui sa-mi caut un loc de munca?”, nu-ti mai face griji. Esti in locul potrivit unde vei gasi raspunsul!  

Tichete de masa. Află ce poți cumpăra anul acesta

YES!!! Ai obținut primul salariu, iar odată cu acesta ai primit și tichetele de masa, însă nu ai aflat ce poți face cu suma primită. Desigur, te poți afla și în situația în care s-au adunat mai multe bonuri de masa din cauză că nu știi pe ce le poți cheltui.  

Voluntariat în studenție alături de ASLS România!

Într-o lume în care suntem nevoiți să dăm tot ce avem mai bun din noi pe mai toate planurile: la facultate, în viața socială, poate chiar și la locul de muncă, să îți mai faci timp pentru voluntariat în studenție este cel puțin lăudabil.

Primul salariu? Petrecere mare!

ÎN SFÂRȘIT... A venit ziua în care ai câștigat primul salariu! Cel mai probabil a trecut o lună de când te-ai angajat și ai muncit cum ai putut mai bine pentru a te bucura de primii tăi bani.

Cum sa obtii job-ul dorit daca esti pasionat de calatorie

Calatoria este perceputa de cei mai multi oameni drept o pasiune, o activitate de timp liber. Lucru care nu este departe de adevar. Dar ce ai spune daca ai afla ca pasiunea ta pentru tari exotice, pentru orase moderne, pentru zonele rurale de peste hotare se poate concretiza in competente cheie in CV-ul tau?