SkillShops

 

Ti-ai pregatit bagajul? Esti gata de calatoria a carei destinatie este jobul ideal? Raspunsul la aceste intrebari il vom afla impreuna in data de 19 si 20 octombrie, la C.R.A.F.T.

Tot ce trebuie sa faci este sa inventariezi Skill-urile ce te definesc, vii la Angajatori de TOP, participi la cat  mai multe SkillShop-uri si astfel iti croiesti drumul spre jobul la care visezi. Te asiguram ca vei avea parte de o experienta interesanta, noua si unica.

Fie ca esti student, proaspat absolvent sau chiar profesionist in domeniul tau de activitate, noi iti facilitam intalnirea cu viitorul angajator.

Totul e in mainile tale. Tu detii harta catre succesul carierei tale. Vino sa-ti iei si biletul participand la o serie de SkillShop-uri orientate spre 4 directii tematice:

       1. Lansarea programelor de internship/trainee: iti oferim informatii relevante despre cum sa alegi un program de internship/trainee, care sunt beneficiile, criteriile de selectie si cum poti obtine o experienta pe care sa o tii minte.
 
       2. Dezvoltarea abilitatilor si competentelor: te ajutam sa descoperi ce abilitati si caracteristici cauta angajatorii si directiile pe care le-ai putea urma in cariera visata.
 
          3. Dezvoltarea carierei: sesiuni in care poti primi sfaturi utile despre cum sa identifici jobul potrivit pentru tine, cum iti poti imbunatati CV-ul, cum sa te comporti la un interviu sau cum sa obtii cele mai bune rezultate la testele de interviu.

         4. Descoperirea ultimelor inovatii din inginerie: incepand cu sistemele de proiectie, organizatie sau productie pana la operatiuni de management in ingineria chimica/mecanica/electrica sau medicala.

 
Ce avantaje ai participand la cat mai multe SkillShop-uri?
 
  • Participarea este gratuita, iar durata unui SkillShop este de 45 de minute;
  • Descoperi cele mai noi programe de internship/trainee, cum sa aplici pentru ele si ce beneficii iti pot aduce;
  • Afli noi informatii despre programele interne de learning&development pe care le dezvolta companiile pentru angajatii lor;
  • Descoperi noile tendinte de pe piata fortei de munca si cele mai cautate competente de catre companiile din Romania;
  • Identifici solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care vrei sa activezi direct de la specialistii companiilor;
  • Ai ocazia de a comunica cu expertii in domeniu tau de interes;
  • In cazul in care doresti, dupa eveniment, vei putea obtine o diploma in format electronic care atesta participarea ta la Skillshop/SkillShop-uri.

 
Cum obtii biletul pentru calatoria spre jobul ideal? 
*Acceesezi link-ul de pe fiecare SkillShop din agenda si sa te inscrii cu contul tau Hipo.ro, profilul de Facebook sau LinkedIn;
 
*Agenda este flexibila pentru timpul tau. Deci, te poti inscrie la unul sau mai multe SkillShop-uri, dar important este ca acestea sa nu se suprapuna;
 
*Dupa inscriere, vei primi de la noi o confirmare de participare prin email***;
 
*La fiecare SkillShop iau parte 30 de participanti.

***Doar participantii care indeplinesc criteriile vor primi o confirmare de participare prin email. Criteriile de selectie reprezinta cerintele companiilor care sustin SkillShop-urile respective si sunt incluse in descrierea fiecarui SkillShop.

Iata ce SkillShop-uri ti-au pregatit companiile in primavara aceasta:

Agenda

Participa la Angajatori de TOP TIMISOARA: