SkillShops

Agenda | Motive sa participi | Detalii inscriere
 

Indrazneste sa faci pasul spre cariera la care visezi. Inca te indoiesti ca nu esti destul de bun, nu ai suficienta experienta si nu vei reusi sa obtii jobul pe care ti-l doresti? Noi iti venim in ajutor si te asiguram ca poti realiza orice iti propui.

Fie ca esti student, proaspat absolvent sau chiar profesionist in domeniul tau de activitate, te incurajam sa-ti indentifici skill-urile pe care le detii si sa le pui in valoare, beneficiind de sfaturile profesionistilor in cadrul sesiunilor de SkillShop-uri de la Angajatori de TOP Timisoara.

Te asteptam pe 16 si 17 Martie, la Centrul Regional de Afaceri cu o serie de SkillShop-uri orientate spre 4 directii tematice:
 

 1. Lansarea programelor de internship/trainee iti ofera informatii relevante despre cum sa alegi un program de internship/trainee, care sunt beneficiile, criteriile de selectie si cum poti obtine o experienta de impact.
 1. Dezvoltarea abilitatilor si competentelor te ajuta sa descoperi ce abilitati cauta angajatorii in aceasta primavara si directiile pe care le-ai putea urma in cariera ta.
 1. Dezvoltarea carierei include sesiuni in care primesti sfaturi utile despre cum sa identifici jobul potrivit pentru tine, cum sa iti imbunatatesti CV-ul, cum sa te comporti la interviu si cum sa obtii cele mai bune rezultate la testele de interviu.
 1. Descoperirea ultimelor inovatii din inginerie privind sistemele de proiectie, organizatie sau productie si operatiuni de management in ingineria chimica/mecanica/electrica sau medicala.
 
De ce merita sa participi la SkillShop-uri?
 
 • Participarea este gratuita, iar durata unui SkillShop este de 45 de minute;
 • Descoperi cele mai noi programe de internship/trainee, cum sa aplici pentru ele si ce beneficii iti pot aduce;
 • Te informezi despre programele interne de learning&development pe care le dezvolta companiile pentru angajatii lor;
 • Afli despre tendintele de pe piata fortei de munca si cele mai cautate competente de catre companiile din Romania;
 • Identifici solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care activezi direct de la specialistii companiilor;
 • Ai ocazia de a comunica cu expertii in domeniu tau de interes.

 
Cum te inscrii la SkillShop-urile din cadrul evenimentului si ce alte informatii utile trebuie sa cunosti?
 
 • Acceesezi link-ul de pe fiecare SkillShop din agenda si sa te inscrii cu contul tau Hipo.ro, profilul de Facebook sau LinkedIn;
 • Agenda este flexibila pentru timpul tau. Deci, te poti inscrie la unul sau mai multe SkillShop-uri, dar important este ca acestea sa nu se suprapuna;
 • Dupa inscriere, vei primi de la noi o confirmare de participare prin email*;
 • La fiecare SkillShop iau parte 30 de participanti.
*Doar participantii care indeplinesc criteriile vor primi o confirmare de participare prin email. Criteriile de selectie reprezinta cerintele companiilor care sustin SkillShop-urile respective si sunt incluse in descrierea fiecarui SkillShop.

Iata ce SkillShop-uri ti-au pregatit companiile in primavara aceasta:

Agenda

 
 


   

  

 
Participa la Angajatori de TOP TIMISOARA: