Cele mai DORITE Companii
din Romania Recruteaza la
Angajatori de Top BucurestiTop cele mai dorite companii pe care sa le ai in vedere toamna aceasta. Descopera povestea de succes din spatele branduluonde angajator si afla care sunt cei mai indragiti angajatori. Peste 15000 de candidati din Romania i-au nominalizat in 2023 in studiul Cei mai doriti angajatori. Vezi mai multe informatii despre ei aici.

BAT Romania

British American Tobacco is a leading tobacco group, with brands sold in more than 200 markets. We employ more than 57,000 people and, with over 200 brands in our portfolio, we make the cigarette chosen by one in eight of the world’s one billion adult smokers. We hold robust market positions in each of our four regions – Americas; Asia-Pacific; Eastern Europe, Middle East and Africa; and Western Europe – and we are leaders in more than 60 markets.

At BAT, we are committed to our Purpose of creating A Better Tomorrow. This is what drives our people and our passion for innovation.

See what is possible for you at BAT.

  • Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
  • Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
  • Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
  • Diversity leader in the Financial Times and International Women’s Day Best Practice winner
  • Seal Award winner – one of 50 most sustainable companies

BCR

Cei 30 de ani de experienţă bancară pe care îi avem şi-au pus amprenta asupra modului în care facem banking. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizaţionale şi a proceselor de lucru şi de implementare a unor noi modele de business ca să putem rămâne Banca pentru România.

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaţionale şi de aceea ne-am ascultat şi respectat întotdeauna angajaţii reuşind să creăm o echipă unită şi o atmosferă plăcută, în care făcând lucruri interesante, să nu simţi că munceşti. În acest context, banii au o altă valoare, iar recompensa materială devine mai mult de atât.

ENGIE


ENGIE Romania este filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic și al serviciilor cu emisii reduse de dioxid carbon.

Alătură-te echipei noastre de peste 4.200 de profesioniști!

Fie că ești la început de drum sau că îți dorești o schimbare în carieră, te așteptăm în echipa noastră.

EY Romania

At EY, we bring extraordinary people, like you, together to build a better working world.

We’re change agents and cyber gurus. Performance improvers and problem solvers. Data scientists and growth hackers. Risk managers and confidence builders. We're unicorn makers and bot builders.

We’re 270,000 global perspectives ready to welcome yours. In Romania, EY has been a leader on the professional services market since 1992.

Our over 850 employees in Romania and Moldova provide seamless assurance, tax, transactions, and advisory services to clients ranging from multinationals to local companies.

Our offices are based in BucharestCluj-NapocaTimisoaraIasi and Chisinau.

SAP Romania

În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, SAP ajută companiile de toate mărimile și din toate industriile să funcționeze la maximum. Tehnologiile noastre de machine learning, Internet of Things (IoT) și de advanced analytics transformă companiile în întreprinderi inteligente, iar aplicațiile și serviciile SAP permit clienților din mediul de afaceri și din sectorul public din 25 de sectoare de activitate la nivel global să funcționeze în mod profitabil și să se adapteze continuu. Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine și să îmbunătățească viața oamenilor. At SAP, we build breakthroughs, together.

Bosch Romania

3 motive pentru care Bosch este unul dintre cei mai doriți angajatori din România  

  1. Dezvoltare profesională și învățare continuă

Dezvoltarea profesională este un pilon important pentru noi, de aceea am implementat mai multe programe de învățare și de creștere profesională, și oferim acces la o gamă variată de cursuri finanțate de companie. Întreg procesul de învățare la Bosch se bazează pe două principii: învățare continuă (life-long learning) și autonomie în învățare (self-learning). Aceste principii permit adaptarea procesului de învățare la nevoile și stilul fiecărui angajat în parte, și asigură un element foarte important: transferul cunoștințelor nou acumulate în practică.

 

  1. Cultură organizațională bazată pe feedback, transparență și diversitate

Cultură noastră organizațională este una deschisă, bazată pe feedback, comunicare transparentă și diversitate. Încurajăm feedback-ul ca metodă de armonizare a mediului de lucru, iar comunicarea transparentă ne ajută atât în abordarea problemelor pe care le întâmpinăm, cât și în crearea unor relații de încrede cu partenerii și clienții noștri. În același timp, credem în diversitatea ideilor și a experiențelor, ne place să privim lucrurile din perspective diferite, astfel asigurăm o cultură a inovației și a echității. Fiecare individ contribuie prin expertiza și pasiunea lui atât la definirea culturii Bosch cât și la dezvoltarea unor produse și servicii cu impact asupra societății.

 

  1. Mod de lucru flexibil, bazat pe încredere

Credem că un mediu de lucru performant și sănătos este unul bazat pe încredere, flexibilitate și rezultate. Acum doi ani am introdus și în România un model de colaborare hibrid, ce îmbină flexibilitatea lucrului de la distanță cu prezența fizică. Un astfel de mod de lucru flexibil – creat împreună cu colegii noștri și adaptat la nevoile echipelor – contribuie atât la bunăstarea individuală, la performanța echipelor cât și la un grad ridicat de inovare al companiei.

Bunge

Bunge este lider mondial în aprovizionarea, procesarea și furnizarea de produse și ingrediente din semințe oleaginoase și cereale. Fondată în 1818, rețeaua Bunge alimentează o lume în creștere, creând produse și oportunități durabile pentru mai mult de 70.000 de fermieri și consumatori la nivel global.

Cu peste 23.000 de angajați dedicați care lucrează în peste 300 de unități situate în peste 40 de țări, Bunge are misiunea de a conecta fermierii si consumatorii pentru a furniza produse alimentare de baza, furaje si biocombustibil.

Este posibil ca multe dintre brandurile pe care le producem să fie deja pe masa ta. Bunge are o prezență semnificativă si în România, fiind leader în producția și vânzarea de ulei vegetal îmbuteliat și biodiesel prin intermediul facilităților integrate situate în Buzău și Lehliu. Fabricile noastre procesează semințe de floarea soarelui, rapiță si soia. Cele mai cunoscute branduri sunt: Floriol, Unisol, Raza Soarelui, Ulvex.

Știm că pentru a ne atinge misiunea și a livra cele mai bune rezultate pentru clienții nostri, noi înșine și lumea în care trăim, este necesar să muncim împreună.

Alătură-te unei echipe de oameni talentați, îndrăzneți și dedicați!

Decathlon Romania


Decathlon este dе peste 13 ani pe piața dе retail sportiv din România, fiind actual lider dе piața, avand la nivel mondial 97.000 de colaboratori fantastici, pasionați de sport si plini de viața. Dintre aceștia, peste 1500 sunt in România, care activează în peste 11 domenii de activitate (retail, marketing, IT, producție, logistică, etc.), toți fiind uniți de o dorință comună, aceea de a face inimile oamenilor să bată pentru sport.

E.ON Romania

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 7000 de colegi în România, de 18 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Scopul nostru este conectarea tuturor la energie bună.