Salutare si bine ai venit la Valoris! Daca ar fi sa ne descriem in trei cuvinte, am spune asa: deschisi, ambitiosi, profesionisti.

 

Istoric

 

Companie cu capital 100% romanesc, Valoris activeaza pe piata locala si internationala a serviciilor de outsourcing de peste 18 ani. Cu peste 550 de profestionisti si doua sedii operationale in Bucuresti si Ramnicu Valcea, am adunat la Valoris sute de povesti de succes. Ne mandrim cu o echipa unita care este pregatita sa te intampine cu bratele deschise.

 

Experienta Valoris

 

Punem accent pe dezvoltare, de aceea inca din primele saptamani iti vom cere feedback legat de activitatea ta la Valoris. Managerii si colegii iti vor oferi mereu suportul de care ai nevoie si vei avea satisfactia ca ai contribuit la rezultatele echipei.

 

Iti oferim traininguri de specializare si posibilitati de promovare, astfel incat sa ai mereu motive sa iti doresti mai mult. Nu trebuie sa iti faci griji daca esti la inceput de cariera, aici este locul in care vei invata cum sa iti pui in evidenta abilitatile si vei dobandi altele noi. Vei invata zilnic ceva nou, vei participa la concursuri si competitii interne si vei evolua.

 

Vino in echipa Valoris!

 
 
BUCURESTI, Ramnicu Valcea
Servicii&BPO

Joburi Valoris Center:

Locuri de munca Valoris Center

Angajari Valoris Center