Valoris Center, echipa din care vrei sa faci parte




La Valoris Center oferim cele mai bune servicii clientilor nostri, pentru ca mentinem mereu un standard de performanta ridicat. Iar acest lucru este posibil datorita echipei Valoris.

Intr-o companie in care angajatii sunt cel mai mare atu, excelenta este prezenta in toate activitatile pe care le desfasuram.
 

Angajatii sunt cel mai mare atu


Credem cu tarie in potentialul oamenilor si avem nenumarate povesti de succes care ne demonstreaza ca in mediul potrivit, cu indrumarea colegilor seniori si suportul echipei poti avea cele mai bune rezultate.

Valoris este locul in care dezvoltarea profesionala devine un obiectiv. Ce poate fi mai stimulant decat puterea exemplului? Ne mandrim cu colegii nostri care fac parte de peste 10 ani din echipa noastra si ne bucura fiecare coleg nou care ne completeaza echipa.
 

De la call center la CRM, povestea lui Sorin

Suntem mandri sa vi-l prezentam pe colegul nostru Sorin. A ales sa vina la Valoris pentru ca isi dorea un mediu de lucru placut. Si-a inceput activitatea ca agent call-center, unde a performat timp de 9 luni. Aceasta perioada a contribuit la setarea si consolidarea abilitatilor de comunicare, timp in care Sorin a invatat cum sa transmita eficient un mesaj si sa ofere un feedback. La indemnul colegilor, a decis sa aplice la o pozitie in departamentul CRM si a facut astfel un pas important pentru cariera.

Astazi, Sorin ocupa pozitia de Analyst CRM Support si isi continua procesul de invatare si dezvoltare, asa cum ne spune chiar el: “Aceasta promovare a insemnat foarte mult pentru mine si fac tot posibilul sa devin din ce in ce mai bun in fiecare zi.”
 

Noi nu cerem experienta, noi oferim experienta!

Experienta Valoris inseamna dezvoltare continua. Incurajam creativitatea si cautam echilibrul in activitatile noastre. De aceea, producem rezultate care se transpun in parteneriate de lunga durata cu clientii companiei.

Si pentru ca am adus vorba despre experienta, trebuie sa stii ca pentru a lucra la Valoris nu ai nevoie de ea. Vino echipat cu dorinta de a invata si noi iti punem la dispozitie toate resursele pentru startul unei cariere promitatoare!

Hai sa ne cunoastem! Cu siguranta ai un loc in echipa Valoris!

Trimite-ne CV-ul tau la recrutare@valoris.ro

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI