E.ON Romania

Orase: Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Energie & Petrol, ,

Site https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html
Facebook www.facebook.com/eoncariere

E.ON in Romania

Numele E.ON are origini în limba greacă, sensurile cuvântului fiind ‘’o noua eră’’ sau ‘’eternitate’’. La fel ca grecii antici, ne place să definim sensul acțiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.


Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îți găsești locul pe baza experienței şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Cehă, Italia, Slovacia, Ungaria şi România.
Suntem peste 5.500 de colegi în România şi peste 40.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociați în mod tradițional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziții pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development și altele.

În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie, Delgaz Grid (compania de distribuție gaze naturale şi electricitate care deservește peste 3 milioane de clienți în jumătatea de nord a ţării), E.ON Servicii, E.ON Gaz Furnizare, E.ON Innovation Hub, E.ON Servicii Tehnice, E.ON Flash, E.ON Servicii Clienți, E.ON Software Development şi SEA Complet.

Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienți şi promovarea surselor regenerabile de energie.

Şi pentru că ziua de mâine se creează în prezent, avem o relaţie specială cu educaţia.
Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori) şi concursul Energy Challenge îi ajută pe tineri să exploreze şi să îşi transforme potențialul în realitate.

Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îşi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe departamente şi companii din cadrul organizației noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.
Energy Challenge este un concurs pentru studenți, pe care îi provocăm să îşi formeze o
echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studenții să facă primii pași de la idee la business, le oferim mentorat şi premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Însă n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupați doar de ceea ce înseamnă business în sensul strict al cuvântului.
Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.
Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc.
Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.
Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei corporații, e doar un avantaj care dă amploare acțiunilor noastre.
Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 11 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 280.000 de beneficiari.


Dacă tot am pornit de la originile din limba greacă, te provocăm cu primul cuvânt al limbii viitorului, prin care susținem ’’noua eră’’: INOVARE.
Nu este doar o promisiune. Este spiritul în care am dat startul unui proiect în cadrul căruia vom contribui la dezvoltarea unei rețele de 40 de staţii de încărcare a vehiculelor electrice la nivel național.

Dacă faci parte din noua eră înseamnă că deja faci parte din E.ON. Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreună pentru viitor.

Poţi afla mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi paginile de LinkedIn şi Facebook.
 


Exploreaza noua lume a energiei prin Programul E.ON pentru Absolventi! 


De 12 ani perfecționăm Programul pentru Absolvenți, devenit acum GraduatE.ON

Pe parcursul acestor ani, s-au angajat peste 120 de trainees, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști și de coordonare.

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să-ți începi aventura: un job stabil cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON, stagii diverse ca să îți dai seama unde ți-e cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Dacă nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenţă sau disertaţie şi te gândeşti “Încotro?”, trebuie doar să vii cu studiile adecvate şi cu reputaţia de student bun. Îţi vom oferi posibilitatea să explorezi departamentele companiei, să cunoşti lumea energiei, să te dezvolţi şi să îţi foloseşti ingeniozitatea, după care vei decide unde ţi-ar plăcea să îţi continui activitatea.

Testimoniale

Carmen Pui, Răzvan Făgăraş şi Alexandra Ignat ne povestesc mai multe despre experienţele lor în cadrul GraduatE.ON: cum s-a desfăşurat procesul de recrutare, viaţa de zi cu zi în cadrul echipei şi multe altele.


Adriana Sălcudean (Specialist Strategie şi Inovare Operaţională) ne spune ce i-a plăcut cel mai mult în cadrul programului GraduatE.ON

 


De ce GraduatE.ON?

Pentru că orice start bun start în viaţă are nevoie de o perioada de pregătire şi explorare, îţi vom da şi noi un răgaz de 24 de luni, în care să efectuezi stagii în diferite arii din companie, pentru a alege apoi ce e mai bine pentru tine.

Monotonia nu va face parte din agenda ta în companie, pentru că diversitatea activităţilor şi a oamenilor cu care vei interacţiona este atât de mare, încât mereu vei avea ceva nou de explorat.

Pe lângă stagii, colegii trainee sunt implicaţi în multe proiecte cu mare vizibilitate în cadrul companiei, dar şi în afara acesteia: Energy Challenge este un proiect care prinde contur an de an exclusiv prin implicarea colegilor trainees, tot ei sunt cei care impartasesc colegilor mai tineri activitatea din diferite departamente, pentru a le facilita alegerea.

Energy Challenge Academy

 

Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg GraduatE.ON?

Ideal ar fi să fii student în an terminal nivel licenţă sau master într-unul din domeniile specificate in profile şi să te poţi lăuda cu rezultate tale din timpul studiilor.

E important să ai cunoştinţe bune de limba engleză.

Căutăm colegi disponibili pentru deplasări de serviciu şi relocare pe durata stagiilor, acest lucru va face şi stagiile tale mai diverse, mai interesante.

Ne aşteptăm să ai cunoştinţe foarte bune de Microsoft Office, dar nu ezita să treci în CV orice alte aplicaţii pe care le cunoşti.

Ne-ar plăcea să îmbogăţim echipa cu oameni diverşi, cu activităţi şi interese extracuriculare cât mai diverse (organizaţii studenţeşti, voluntariat, sesiuni de comunicări ştiinţifice).

Care sunt etapele de recrutare prin care vei trece?

Procesul de selecţie se defăşoară în perioada martie-iulie:

Asigură-te că îţi încarci CV-ul pe platforma noastră de recrutare până la data de 8 mai.

După o primă evaluare a candidaturilor, pentru cei selectaţi va urma o etapă de testare online, iar apoi, în perioada aprilie-mai se vor desfășura interviurile telefonice cu cei care merg mai departe.

Candidații care ajung în etapa finală, vor participa la Centrul de Evaluare, care se va desfășura pe durata unei zile, la Tîrgu Mureş, în intervalul 09-13.07.2018, respectiv 01-05.08.2018, în funcţie de perioadele în care vei susține examenul de licență.

Pe măsură ce procesul de selecţie se va desfăşura vom încerca să te ţinem la curent cu stadiul aplicaţiei tale. Răspunsul final către candidaţii care au trecut de primele două etape din procesul de selecţie se va trimite la finalizarea procesului de recrutare, în luna iulie.

Mai multe despre GraduatE.ON şi colegii noştri (de la cei care au intrat în primii ani de program, până la cei mai noi), găseşti pe pagina noastră de cariere: http://eon.li/fKWdG

Pentru că o mare parte din cele mai frumoase experienţe încep în ziua de azi de la un click curios, te invităm să afli mai multe detalii despre fiecare poziţie.

Poţi aplica prin intermediul platformei noastre de recrutare, unde va trebui să-ţi faci un cont mai întâi. Apoi vei parcurge câteva întrebări de departajare. Vestea bună este că nu va dura mult, pentru că vei putea să îţi uploadezi CV-ul.

Anul acesta avem în cadrul programului, următoarele domenii de trainee (cu un click pe domeniul care te interesează, vei ajunge să aplici pe platforma noastră de recrutare):

Engineering

HR

Business Economics
 


 

Studenţi, studente, masteranzi şi masterande, Energy Challenge este:

  • şansa de a face întro săptămână cât alţii într-un an;
  • trecerea de la teorie la practică, primind feedback constructiv, know how şi resurse preţioase:
  • experienţa în care descoperi oameni noi şi te descoperi pe tine, întro variantă pe care nu o ştiai încă.

Testimoniale

Înainte să îţi spunem cum va fi anul acesta, descoperă cum a fost anul trecut.

Vei fi cu 101 paşi mai aproape de vocaţia ta. Şi nu o spunem noi. O spun cei care au participat.

Energy Challenge Academy

Sunt câteva zile intense, pline de know how, primit direct de la unii dintre cei  mai buni oameni din companie. Vei beneficia de esenţe tari, adunate în ani de muncă.

Subiecte diverse şi oameni pe bune, toate în cel mai nouşi mai mare sediu E.ON din Târgu-Mureş

 


 


 

Premii

Credem că premiul cel mai mare este experienţa în sine, care te va transforma. În cadrul Energy Challenge, dezvoltarea profesională şi personală nu sunt doar nişte clişee. Mai avem câteva premii inedite, care te vor ajuta fie să duci mai departe ideea ta, fie, pur şi simplu să te distrezi.

  • 3000 euro
  • Salt cu paraşuta în tandem
  • Voucher EMAG în valoare de 1000 lei

Temele concursului

  • Eficienţă energetică şi optimizare reţea
  • Energie verde
  • Digital & Smart
  • Produse şi servicii clienţi

 

Înscrie-te pe https://energychallenge.eon-romania.ro/

Cea mai importată este atitudinea. Şi echipa.
Ar trebui să fie formată din 2-4 studenţi sau masteranzi.

Pentru detalii energizante şi concursuri, urmăreşte-ne pe https://www.facebook.com/studentenergychallenge/

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E.ON Romania

Companie Oras(e) Data
Analist Planificare şi Raportare Vânzări

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania Targu Mures
15.02.2019
Consultant Senior Taxe

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania BUCURESTI
15.02.2019
Agent Managementul Cunoaşterii

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania Targu Mures
14.02.2019
Consultat Servicii Tehnice

full-time> 5 ani experienta

E.ON Romania Timisoara
14.02.2019
Manager Vânzări Clienţi

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania Deva
Hunedoara
Petrosani
14.02.2019
Accounts Payable Associate (German preferred)

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania Cluj Napoca
14.02.2019
Analist Prognoze şi Nominalizări

full-time1 - 5 ani experienta

E.ON Romania BUCURESTI
Bacau
Cluj Napoca
14.02.2019
Inginer Stagiar Gaze Naturale

full-timeStudent/Absolvent

E.ON Romania Piatra Neamt
13.02.2019
Accounts Payable Associate (German preferred)

full-time0 - 1 an experienta

E.ON Romania Cluj Napoca
13.02.2019
Accounts Payable Associate (German Speaker)

full-time0 - 1 an experienta

E.ON Romania Cluj Napoca
13.02.2019
Head of Finance & Performance Management - Customer Solutions (Tîrgu Mureş)

full-time> 5 ani experienta

E.ON Romania BUCURESTI
Cluj Napoca
Targu Mures
12.02.2019

Joburi E.ON Romania

Companie Oras(e) Data