E.ON Romania

Site https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html
Facebook www.facebook.com/eoncariere
E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputatia unui angajator din top global Fortune 500 si de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenta la o comunitate energica de colegi cu istorie si experiente în industrii diverse, care au în comun forta, spiritul social, privirea inainte, si mai ales – faptul ca te poti baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie si au capabilitatea de a face ce si-au propus.
Ne place sa definim sensul actiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.
Nu am putea sa facem asta fara o echipa diversa si numeroasa, în care îti gasesti locul pe baza experientei si specializarii tale, indiferent ca lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Ceha, Italia, Slovacia, Ungaria si România.

Suntem peste 6000 de colegi în România si peste 40.000 în lume.

Pe lânga joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice si gazului natural cu care suntem asociati în mod traditional (ingineri, electricieni, instalatori), exista o mare varietate de pozitii pentru care recrutam: Vânzari, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitala, Inovare, Customer Experience, Software Development si altele.

În România, sub umbrela E.ON activeaza mai multe companii precum: E.ON Energie, Delgaz Grid (compania de distributie gaze naturale si electricitate care deserveste peste 3 milioane de clienti în jumatatea de nord a tarii), E.ON Servicii, E.ON Gaz Furnizare, E.ON Innovation Hub, E.ON Servicii Tehnice, E.ON Servicii Clienti, E.ON Software Development si SEA Complet.
Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucatori internationali pe piata de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentreaza pe distributia si furnizarea de energie, crearea de solutii inovative pentru clienti si promovarea surselor regenerabile de energie.

Si pentru ca ziua de mâine se creeaza în prezent, avem o relatie speciala cu educatia.

Programul pentru Absolventi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni si instalatori) si concursul Energy Challenge îi ajuta pe tineri sa exploreze si sa îsi transforme potentialul în realitate.

Programul pentru Absolventi (GraduatE.ON) si Programul Start se adreseaza tinerilor aflati la începutul carierei, care îsi doresc sa porneasca într-o calatorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul carora participantii trec prin mai multe departamente si companii din cadrul organizatiei noastre, îndrumati si sustinuti de mentori din rândul colegilor cu experienta.

Energy Challenge este un concurs pentru studenti, pe care îi provocam sa îsi formeze o echipa si sa propuna idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienta energetica si digitalizarea. Pentru ca studentii sa faca primii pasi de la idee la business, le oferim mentorat si premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Însa n-am vrea sa crezi despre noi ca suntem preocupati doar de ceea ce înseamna business în sensul strict al cuvântului.
Suntem în primul rând oameni. Ne intereseaza si cum putem contribui la binele comunitatii careia îi apartinem, cu resursele noastre umane si financiare.

Este ceea ce se numeste responsabilitate sociala corporatista, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc. Iar lucrul acesta este sustinut de numarul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în actiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.

Faptul ca suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei companii mari, e doar un avantaj care da amploare actiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 pâna în prezent peste 11 milioane de euro în activitati utile comunitatii, de care s-au bucurat peste 280.000 de beneficiari.

Si pentru ca ne tinem de cuvânt, chiar am început sa transformam industria.

Am dat startul unui proiect în cadrul caruia vom contribui la dezvoltarea unei retele de 40 de statii de încarcare a vehiculelor electrice la nivel national.

Nu ne ramâne decât sa ne cunoastem mai bine, ca sa vedem ce putem face împreuna pentru viitor.

Afla mai multe despre echipa E.ON si oportunitatile de joburi, de pe website si pagina de LinkedIn.

Put your energy to good work @ E.ON!
 Vino să digitalizăm împreună lumea energiei!


GraduatE.ON, programul pentru absolvenţi, este super-puterea noastră prin care, de mai bine de 15 ani, investim în tineri.  Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 140 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Descoperă una dintre cele trei oportunități:


Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura în E.ON: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți și să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Află dacă te califici pentru pozițiile noastre:

TRAINEE INGINER: 

 • Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master în domeniul tehnic;
 • Ne dorim tineri cu background teoretic solid în domenii de studiu precum Energetică, Electrotehnică, Instalații, Ingineria Petrolului și a Gazelor Naturale, Inginerie Economică și specializări conexe, dar nu numai;
 • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • E necesar să ai cunoștințe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.


TRAINEE ECONOMIST / BUSINESS ADMINISTRATION / SALES:

 • Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniile: Finanţe, Contabilitate, Management, Marketing, Administrarea Afacerilor sau arii conexe, dar nu numai;
 • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • E necesar să ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.

TRAINEE IT: 

 • Căutăm studenți de top în ultimul an, nivel licență sau master, în domeniul tehnic;
 • Ne dorim tineri cu background teoretic solid în domenii de studiu precum Automatică și Calculatoare, Informatică și specializări conexe, dar nu numai;
 • Interes pentru aprofundarea cunoștințelor legate de tehnologii și tool-uri precum RPA, Adobe Experience Manager, Python, Cloud, Big Data, AI/ML etc.;
 • Gândire critică, capacitatea de a lucra cu structuri de date și algoritmi;
 • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • E necesar să stăpânești foarte bine limba engleză;
 • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.

Ce îți oferim?
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
 • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
 • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON. 

Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici aici:
Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare, dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.

P.S. Întregul proces de recrutare se va desfășura online, în condiții de siguranță pentru toți candidații. Astfel, dacă îți făceai griji cu privire la eventualele deplasări pentru Centrele de Evaluare, să știi că nu va fi cazul în acest an.

 

Studenţi, studente, masteranzi şi masterande, Energy Challenge este:

 • şansa de a face întro săptămână cât alţii într-un an;
 • trecerea de la teorie la practică, primind feedback constructiv, know how şi resurse preţioase:
 • experienţa în care descoperi oameni noi şi te descoperi pe tine, întro variantă pe care nu o ştiai încă.

Testimoniale

Înainte să îţi spunem cum va fi anul acesta, descoperă cum a fost anul trecut.

Vei fi cu 101 paşi mai aproape de vocaţia ta. Şi nu o spunem noi. O spun cei care au participat.

Energy Challenge Academy

Sunt câteva zile intense, pline de know how, primit direct de la unii dintre cei  mai buni oameni din companie. Vei beneficia de esenţe tari, adunate în ani de muncă.

Subiecte diverse şi oameni pe bune, toate în cel mai nouşi mai mare sediu E.ON din Târgu-Mureş

 


 


 

Premii

Credem că premiul cel mai mare este experienţa în sine, care te va transforma. În cadrul Energy Challenge, dezvoltarea profesională şi personală nu sunt doar nişte clişee. Mai avem câteva premii inedite, care te vor ajuta fie să duci mai departe ideea ta, fie, pur şi simplu să te distrezi.

 • 3000 euro
 • Salt cu paraşuta în tandem
 • Voucher EMAG în valoare de 1000 lei

Temele concursului

 • Eficienţă energetică şi optimizare reţea
 • Energie verde
 • Digital & Smart
 • Produse şi servicii clienţi

 

Înscrie-te pe https://energychallenge.eon-romania.ro/

Cea mai importată este atitudinea. Şi echipa.
Ar trebui să fie formată din 2-4 studenţi sau masteranzi.

Pentru detalii energizante şi concursuri, urmăreşte-ne pe https://www.facebook.com/studentenergychallenge/

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E.ON Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi E.ON Romania

Companie Oras(e) Data