WE has no limits

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a adăuga în CV-ul personal un angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea înainte, şi mai ales – faptul că te poti baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.
Ne place să definim sensul acţiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.
Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îti găseşti locul pe baza experienţei şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în oricare din cele 15 țări unde colegii din E.ON își desfășoară activitatea. Suntem peste 7.000 de colegi în România si peste 70.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociaţi în mod tradiţional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziţii pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development şi altele.

 

Umbrela E.ON
În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie România, Delgaz Grid, E.ON Software Development, E.ON Business Services Cluj-Napoca, şi E.ON Asist Complet.
Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienţi şi promovarea surselor regenerabile de energie.

Suntem în România de peste 16 ani, deservim peste 3,2 milioane de clienţi rezidenţiali şi non-rezidenţiali, în peste 3.614 de localităţi, cu o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km şi 81.000 km de reţea de electricitate.

Ziua de mâine se creează în prezent și ca atare avem o relaţie specială cu educaţia
Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori), concursul Energy Challenge și parteneriatele cu instituții de învățământ (dual și profesional) îi ajută pe tineri să exploreze și să își transforme potenţialul în realitate.

Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îsi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe stagii în departamente şi companii din cadrul organizaţiei noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.

Energy Challenge este un concurs dedicat studenţilor, pe care îi provocăm să participe individual sau in echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studentii să facă primii paşi de la idee la business, le oferim în etapa Energy Challenge Academy mentorat din partea colegilor cu experienţă din companie. În marea Finală concurenţii vor beneficia de premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Numeroasele parteneriate cu instituții de învățământ tehnic (dual și profesional) ajută elevii să fie pregătiți pentru un job în domeniul energetic.

Suntem responsabili și ne pasă de mediu
Însa n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupaţi doar de ceea ce înseamna business în sensul strict al cuvântului. Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.

Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc. Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei companii mari, e doar un avantaj care dă amploare acţiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 16 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 452.000 de beneficiari. În anul 2021 am investit în proiectele desfășurate circa 1 milion de euro și am avut peste 100.000 de beneficiari direcți ai proiectelor noastre de CSR.

Şi pentru că ne ţinem de cuvânt, am dezvoltat o reţea naţională de staţii de încărcare pentru maşini electrice, pe care continuăm să o extindem pentru a face faţă industriei în creştere. Iar pentru a ne întări promisiunea, pentru fiecare 10 kWh încărcaţi la staţiile E.ON Drive, plantăm câte un copac. 


Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreuna pentru viitor. Află mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi pagina de LinkedIn.

WE has no limits!


 


GraduatE.ON este programul dedicat absolvenților talentaţi care îşi doresc să experimenteze activități diverse, să se dezvolte într-un mediu dinamic și să cunoască o mulțime de oameni interesanți. Este SuperExperiența E.ON de mai bine de 18 ani în care creăm poveşti de succes cu final fericit. Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 170 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.
 
 
 
Am pregătit tot ce ai nevoie pentru începutul aventurii tale în E.ON: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul gata pregătiți să te încurajeze încă de la începuturile carierei tale. Dacă nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenţă sau disertaţie şi te gândeşti “Încotro?”, trebuie doar să vii cu studiile adecvate şi cu reputaţia de student bun.


Îţi oferim posibilitatea să explorezi departamentele companiei, să cunoşti lumea energiei, să te dezvolţi şi să îţi foloseşti ingeniozitatea, după care vei decide unde ţi-ar plăcea să îţi continui activitatea.

Posturi disponibile

  1. Trainee Inginer - GraduatE.ON (București, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Suceava, Timișoara, Târgu Mureș)
  2. Trainee Economist / Business Administration / Sales / Marketing - GraduatE.ON (București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Târgu Mureș)
  3. Trainee IT - GraduatE.ON Hybrid

De ce GraduatE.ON?

Monotonia nu va face parte din agenda ta în companie, pentru că diversitatea activităţilor şi a oamenilor cu care vei interacţiona este atât de mare, încât mereu vei avea ceva nou de explorat.

Pe lângă stagii, colegii trainee sunt implicaţi în multe proiecte cu mare vizibilitate în cadrul companiei, dar şi în afara acesteia: Energy Challenge este un proiect care prinde contur an de an exclusiv prin implicarea colegilor trainees. Tot ei sunt cei care împărtășesc colegilor mai tineri activitatea din diferite departamente, pentru a le facilita alegerea.

Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea Programului GraduatE.ON, vei avea deja bazele unei cariere de succes în E.ON!

 
Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg GraduatE.ON?
  • Să fii student în ultimul an, nivel licenţă sau master într-unul din domeniile specificate în anunţuri şi să te poţi lăuda cu rezultatele tale din timpul studiilor. Dacă deja ai absolvit facultatea/masteratul și nu au trecut mai mult de 2 ani de la primirea diplomei și îți dorești să te alături echipei, te așteptăm să te înscrii.
  • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe foarte bune de Microsoft Office, dar nu ezita să treci în CV orice alte aplicaţii pe care le cunoşti.
  • Ne dorim să ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză.
  • Căutăm colegi disponibili pentru deplasări de serviciu şi relocare pe durata stagiilor, desfășurate bineînțeles în deplină siguranță, lucru ce va face ca stagiile tale să fie mai diverse, mai interesante.
  • Ne-ar plăcea să îmbogăţim echipa cu oameni diverşi, cu activităţi şi interese extracurriculare cât mai interesante (organizaţii studenţeşti, voluntariat, sesiuni de comunicări ştiinţifice).
Care sunt etapele de recrutare prin care vei trece?
  • Încarcă CV-ul pe platforma de recrutare până la data de 23 aprilie;
  • În cazul în care ai trecut testarea cu brio, în perioada martie-aprilie, va urma interviul telefonic;
  • Dacă ai ajuns în etapa finală, vei participa la Centrul de Evaluare, care se va desfășura online, pe durata unei zile.

Ce înseamnă acest program pentru tine?
Stagii în diferite departamente
  • Îți vei începe actvitatea în luna septembrie, cu un program de inducție, iar apoi vei efectua primul stagiu;
  • Un trainee efectuează de regulă, 4-6 stagii, cât mai diverse, pentru a profita la maxim de programul special gândit pentru absolvenți talentați;
  • Noi te vom susține și te vom scuti de grijile materiale.
Dezvoltare constantă
  • La E.ON dezvoltarea personală și profesională nu sunt doar un clișeu;
  • Vei beneficia de cursuri pentru abilități generale și competențe profesionale, dar vei învăța mult prin mentoratul oferit de profesioniști din companie;
  • Stagiile diverse și trainingurile de care vei avea parte îți oferă șansa de a-ți construi o importantă rețea de cunoștințe în diferite departamente.
Suport continuu
  • Pe toată perioada programului un specialist HR îți va oferi sprijin permanent și va monitoriza parcursul tău în cadrul companiei;
  • În același timp vei beneficia de un mentor în fiecare stagiu și de sprijinul celorlalți colegi trainee aflați de mai mult timp în program.

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 18 Cei Mai Doriți Angajatori în Iași
# 36 Cei Mai Doriți Angajatori în Cluj
# 53 Cei Mai Doriți Angajatori în România
Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara
Energie & Petrol

Joburi E.ON Romania:

Trainee IT - GraduatE.ON

E.ON Romania
Hybrid
BUCURESTI, Job national
Aplica fara CV

General Ledger Expert (225659)

E.ON Romania
Hybrid
Cluj Napoca,

General Ledger Specialist(225383)

E.ON Romania
Hybrid
Cluj Napoca,
Aplica fara CV

Trainee Inginer (225305)

E.ON Romania
Hybrid
BUCURESTI, Cluj Napoca, Targu Mures,

Trainee IT (225307)

E.ON Romania
Hybrid
BUCURESTI, Cluj Napoca, Targu Mures,

Accounts Payable Associate (German Speaker) (225240)

E.ON Romania
Hybrid
Cluj Napoca,
Aplica fara CV

Locuri de munca E.ON Romania

Angajari E.ON Romania