E.ON Romania

Site https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html
Facebook www.facebook.com/eoncariere
E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputatia unui angajator din top global Fortune 500 si de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenta la o comunitate energica de colegi cu istorie si experiente în industrii diverse, care au în comun forta, spiritul social, privirea inainte, si mai ales – faptul ca te poti baza pe ei.

E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie si au capabilitatea de a face ce si-au propus.
Ne place sa definim sensul actiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.
Nu am putea sa facem asta fara o echipa diversa si numeroasa, în care îti gasesti locul pe baza experientei si specializarii tale, indiferent ca lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Ceha, Italia, Slovacia, Ungaria si România.

Suntem peste 6000 de colegi în România si peste 40.000 în lume.

Pe lânga joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice si gazului natural cu care suntem asociati în mod traditional (ingineri, electricieni, instalatori), exista o mare varietate de pozitii pentru care recrutam: Vânzari, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitala, Inovare, Customer Experience, Software Development si altele.

În România, sub umbrela E.ON activeaza mai multe companii precum: E.ON Energie, Delgaz Grid (compania de distributie gaze naturale si electricitate care deserveste peste 3 milioane de clienti în jumatatea de nord a tarii), E.ON Servicii, E.ON Gaz Furnizare, E.ON Innovation Hub, E.ON Servicii Tehnice, E.ON Servicii Clienti, E.ON Software Development si SEA Complet.
Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucatori internationali pe piata de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentreaza pe distributia si furnizarea de energie, crearea de solutii inovative pentru clienti si promovarea surselor regenerabile de energie.

Si pentru ca ziua de mâine se creeaza în prezent, avem o relatie speciala cu educatia.

Programul pentru Absolventi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni si instalatori) si concursul Energy Challenge îi ajuta pe tineri sa exploreze si sa îsi transforme potentialul în realitate.

Programul pentru Absolventi (GraduatE.ON) si Programul Start se adreseaza tinerilor aflati la începutul carierei, care îsi doresc sa porneasca într-o calatorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul carora participantii trec prin mai multe departamente si companii din cadrul organizatiei noastre, îndrumati si sustinuti de mentori din rândul colegilor cu experienta.

Energy Challenge este un concurs pentru studenti, pe care îi provocam sa îsi formeze o echipa si sa propuna idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienta energetica si digitalizarea. Pentru ca studentii sa faca primii pasi de la idee la business, le oferim mentorat si premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Însa n-am vrea sa crezi despre noi ca suntem preocupati doar de ceea ce înseamna business în sensul strict al cuvântului.
Suntem în primul rând oameni. Ne intereseaza si cum putem contribui la binele comunitatii careia îi apartinem, cu resursele noastre umane si financiare.

Este ceea ce se numeste responsabilitate sociala corporatista, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc. Iar lucrul acesta este sustinut de numarul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în actiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.

Faptul ca suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei companii mari, e doar un avantaj care da amploare actiunilor noastre.

Mai exact, am investit din 2005 pâna în prezent peste 11 milioane de euro în activitati utile comunitatii, de care s-au bucurat peste 280.000 de beneficiari.

Si pentru ca ne tinem de cuvânt, chiar am început sa transformam industria.

Am dat startul unui proiect în cadrul caruia vom contribui la dezvoltarea unei retele de 40 de statii de încarcare a vehiculelor electrice la nivel national.

Nu ne ramâne decât sa ne cunoastem mai bine, ca sa vedem ce putem face împreuna pentru viitor.

Afla mai multe despre echipa E.ON si oportunitatile de joburi, de pe website si pagina de LinkedIn.

Put your energy to good work @ E.ON!
 


 

GraduatE.ON, programul pentru absolventi, este super-puterea noastra prin care investim în tineri talentati de mai bine de 14 ani.

Pe parcursul acestor ani, s-au angajat peste 140 de trainees, dintre care aproape 80% si-au construit mai departe o cariera în cadrul companiei si mai mult de jumatate au ajuns în pozitii de specialisti si de coordonare.

Am pregatit tot ce ai nevoie pentru ca si tu sa-ti începi aventura: un job cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON, stagii diverse ca sa îti dai seama unde ti-e cel mai bine, plus mentori numai unul si unul.

Daca nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenta sau disertatie si te gândesti “Încotro?”, trebuie doar sa vii cu studiile adecvate si cu reputatia de student bun. Îti vom oferi posibilitatea sa explorezi departamentele companiei, sa cunosti lumea energiei, sa te dezvolti si sa îti folosesti ingeniozitatea, dupa care vei decide unde ti-ar placea sa îti continui activitatea.

Anul acesta avem în cadrul programului urmatoarele domenii de trainee (cu un click pe domeniul care te intereseaza, vei ajunge sa aplici pe platforma noastra de recrutare):

TRAINEE INGINER

TRAINEE ECONOMIST / BUSINESS ADMINISTRATION / SALES
 

 

 

De ce GraduatE.ON?

Monotonia nu va face parte din agenda ta în companie, pentru ca diversitatea activitatilor si a oamenilor cu care vei interactiona este atât de mare, încât mereu vei avea ceva nou de explorat.

Pe lânga stagii, colegii trainee sunt implicati în multe proiecte cu mare vizibilitate în cadrul companiei, dar si în afara acesteia.

Energy Challenge este un proiect care prinde contur an de an exclusiv prin implicarea colegilor trainees, tot ei sunt cei care impartasesc colegilor mai tineri activitatea din diferite departamente, pentru a le facilita alegerea. Daca vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea Programului GraduatE.ON, vei avea deja bazele unei cariere de succes în E.ON!

Ce înseamna acest program pentru tine?

Pentru ca orice start bun în viata are nevoie de o perioada de pregatire si explorare, îti vom da si noi un ragaz de 24 de luni, în care sa efectuezi stagii în diferite arii din companie, pentru a alege apoi ce e mai bine pentru tine.

· Vei efectua stagii în diferite departamente

Îti vei începe activitatea în luna septembrie, cu un program de inductie, iar apoi vei începe primul stagiu. Un trainee efectueza de regula, 4-6 stagii, cât mai diverse, pentru a profita la maxim de programul special gândit pentru absolventi talentati. GraduatE.ON înseamna mai multe locatii, la sediu si în regiuni, în care poti efectua stagiile, iar pe tine te asteptam cu deschiderea necesara. Noi te vom sustine si te vom scuti de grijile materiale.

· Te vei dezvolta si vei învata constant

La E.ON dezvoltarea personala si personala nu este doar un cliseu. Vei beneficia de cursuri pentru abilitati generale si competente profesionale, dar vei învata mult prin mentoratul oferit de profesionistii din companie. Stagiile diverse si training-ul la locul de munca îti ofera sansa de a-ti construi o importanta retea de cunostinte în diferite departamente.

· Vei primi suport

Pe toata perioada programului un specialist HR îti va oferi sprijin permanent si va monitoriza parcursul tau în cadrul companiei. În acelasi timp, vei beneficia de un mentor în fiecare stagiu si de sprijinul celorlalti colegi trainee aflati de mai mult timp în program. Scopul este sa poti apela oricând la ei si sa primesti cele mai bune raspunsuri, astfel încât la finalul programului sa îti fie usor sa identifici oportunitatile de continuare a carierei în cadrul E.ON România.

Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg GraduatE.ON?

• Sa fii student în ultimul an, nivel licenta sau master, într-unul din domeniile specificate în anunturi si sa te poti lauda cu rezultatele tale din timpul studiilor.
• Ne asteptam sa ai cunostinte foarte bune de Microsoft Office, dar nu ezita sa treci în CV orice alte aplicatii pe care le cunosti.
• Ne dorim sa ai cunostinte bune de limba engleza.
• Cautam colegi disponibili pentru deplasari de serviciu si relocare pe durata stagiilor, lucru ce va face ca stagiile tale sa fie mai diverse, mai interesante.
• Ne-ar placea sa îmbogatim echipa cu oameni diversi, cu activitati si interese extracuriculare cât mai interesante (organizatii studentesti, voluntariat, sesiuni de comunicari stiintifice).

Care sunt etapele de recrutare prin care vei trece?

Procesul de selectie se defasoara în perioada martie-mai:

Asigura-te ca îti încarci CV-ul pe platforma noastra de recrutare pâna la data de 1 aprilie (inclusiv).
Dupa o prima evaluare a candidaturilor, pentru cei selectati va urma o etapa de testare online, iar apoi, în perioada martie – aprilie se vor desfasura interviurile telefonice cu cei care trec testul cu brio.

Candidatii care ajung în etapa finala vor participa la Centrul de Evaluare, care se va desfasura pe durata unei zile, la Tîrgu Mures, în intervalul 5-8 mai.

Pe masura ce procesul de selectie se va desfasura vom încerca sa te tinem la curent cu stadiul aplicatiei tale. Raspunsul final catre candidatii care au trecut de primele doua etape din procesul de selectie se va trimite la finalizarea procesului de recrutare.

Mai multe despre GraduatE.ON si colegii nostri (de la cei care au intrat în primii ani de program, pâna la cei mai noi), gasesti pe pagina noastra de cariere.

Pentru ca o mare parte din cele mai frumoase experiente încep în ziua de azi de la un click curios, te invitam sa afli mai multe detalii despre fiecare pozitie.

Poti aplica prin intermediul platformei noastre de recrutare, unde va trebui sa-ti faci un cont mai întâi. Apoi vei parcurge câteva întrebari de departajare. Vestea buna este ca nu va dura mult, pentru ca vei putea sa îti uploadezi CV-ul.

Anul acesta avem în cadrul programului urmatoarele domenii de trainee (cu un click pe domeniul care te intereseaza, vei ajunge sa aplici pe platforma noastra de recrutare):

TRAINEE INGINER

TRAINEE ECONOMIST / BUSINESS ADMINISTRATION / SALES


 

Studenţi, studente, masteranzi şi masterande, Energy Challenge este:

  • şansa de a face întro săptămână cât alţii într-un an;
  • trecerea de la teorie la practică, primind feedback constructiv, know how şi resurse preţioase:
  • experienţa în care descoperi oameni noi şi te descoperi pe tine, întro variantă pe care nu o ştiai încă.

Testimoniale

Înainte să îţi spunem cum va fi anul acesta, descoperă cum a fost anul trecut.

Vei fi cu 101 paşi mai aproape de vocaţia ta. Şi nu o spunem noi. O spun cei care au participat.

Energy Challenge Academy

Sunt câteva zile intense, pline de know how, primit direct de la unii dintre cei  mai buni oameni din companie. Vei beneficia de esenţe tari, adunate în ani de muncă.

Subiecte diverse şi oameni pe bune, toate în cel mai nouşi mai mare sediu E.ON din Târgu-Mureş

 


 


 

Premii

Credem că premiul cel mai mare este experienţa în sine, care te va transforma. În cadrul Energy Challenge, dezvoltarea profesională şi personală nu sunt doar nişte clişee. Mai avem câteva premii inedite, care te vor ajuta fie să duci mai departe ideea ta, fie, pur şi simplu să te distrezi.

  • 3000 euro
  • Salt cu paraşuta în tandem
  • Voucher EMAG în valoare de 1000 lei

Temele concursului

  • Eficienţă energetică şi optimizare reţea
  • Energie verde
  • Digital & Smart
  • Produse şi servicii clienţi

 

Înscrie-te pe https://energychallenge.eon-romania.ro/

Cea mai importată este atitudinea. Şi echipa.
Ar trebui să fie formată din 2-4 studenţi sau masteranzi.

Pentru detalii energizante şi concursuri, urmăreşte-ne pe https://www.facebook.com/studentenergychallenge/

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E.ON Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi E.ON Romania

Companie Oras(e) Data