ENGIE

Orase: BUCURESTI
Industrie: Energie & Petrol Inginerie

Site www.engie.ro
Facebook www.facebook.com/EngieRO/
LinkedIn www.linkedin.com/company/engie-romania/


Grupul ENGIE Romania, actor de referință de piața de energie, este filială a Grupului ENGIE, prezent în aproape 70 de țări de pe întreg globul. ENGIE este pionier al tranziției către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, prin reducerea consumului de energie și dezvoltarea de soluții nepoluante.

Cu misiunea de a inspira toți oamenii pentru a face pasul către soluțiile de mâine, pe lângă gaze naturale și energie electrică, oferim clienților noștri servicii integrate, personalizate și cofinanțate.

Împreună cu filialele noastre, deservim aproximativ 1,86 milioane de clienţi, operăm o reţea de distribuție a gazelor naturale de 20.000 km în 20 judeţe
și 851 localități din sud-estul României.


Companiile din cadrul Grupului ENGIE în România sunt:

  • ENGIE Romania, furnizor de gaze naturale și energie electrică, precum și de soluții de energie electrică verde sau de mobilitate verde;
  • Distrigaz Sud Rețele, operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării.
  • ENGIE Servicii, lider pe piaţa serviciilor energetice, furnizează o gamă largă de operaţiuni tehnice pentru instalaţiile tehnico-sanitare și de gaze, precum și montarea panourile fotovoltaice sau a stațiilor electrice de încărcare pentru mașini electrice;
  • ENGIE Building Solutions, facility management - servicii pentru clădiri şi spaţii industriale precum: întreţinere şi inspecţii, reparaţii, reproiectare/amenajare/modernizare, monitorizare de la distanţă şi dispecerizare, contractare de lucrări tehnice, optimizare energetică;
  • Brăila Winds și Alizeu Eolian SRL, producători de energie electrică.

Oamenii reprezintă principală noastră sursă de energie.

Ne preocupăm constant că aceștia să aibă parte de tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta și să le asigurăm un mediu de lucru bazat pe siguranță, grijă, confort și inovație.

La nivel mondial suntem o echipă de 170.000 de profesioniști, în România 4 000, ghidați de aceleași valori: curaj, deschidere, exigență și responsabilitate.

ENGIE Traineeship Program este pentru tine, student în ultimul an, absolvent sau masterand, dornic să experimentezi, să înveți și să te dezvolți într-un domeniu dinamic, cel al energiei.

Credem cu tărie că un start reușit în carieră se bazează pe învățare continuă și sustenabilă, iar prin ENGIE Traineeship Program îți oferim:

#1 Dezvoltare personală și profesională
 

Pe toată perioada programului vei avea alături un mentor și sprijinul celorlalți colegi din echipă, îți vom asigura formarea necesară pentru obține certificările tehnice specifice domeniului de activitate.

Mai mult, ți-am pregătit cursuri pentru dezvoltarea abilităților personale de care te vei bucura împreună cu ceilalți colegi trainee.
 

 

#2 Evoluție profesională
 

În ultimii trei ani, 70% dintre tinerii care au făcut parte din ENGIE Traineeship Program sunt în prezent parte din echipă. Îți vom susține curajul și dorința de învățare și vom contura împreună traseul tău profesional. Experiența de trainee poate dura între 6 și 18 luni, urmând ca mai apoi să ocupi un rol de inginer, supervizor, analist, coordonator ș.a.
 

Cum știi dacă te potrivești?
 

  • Ești o persoană curioasă și dornică de învățare;
  • Ai abilități bune de comunicare și lucrezi eficient în echipă;
  • Te adaptezi cu ușurință și îți place să înveți lucrurile din mers;
  • Te-ai implicat în activități extracurriculare (organizaţii studenţeşti, sesiuni de comunicări ştiinţifice ș.a).

Dacă pe tine te-am descris mai sus, hai să ne cunoaștem!


 


"Ca tânăr angajat în Grupul ENGIE Romania, lucrez cu experți care împărtășesc pasiunea muncii bine făcute și care mă susțin să devin specialist în domeniul energiei."

Alexandra, Consilier Tehnic
"Mediul de lucru este antrenant și plin de provocări, mă dezvolt alături de echipa din care fac parte și nicio zi nu seamană cu cealaltă."

Ștefan, Inginer Instalații Gaze și Centrale TermiceTe așteptăm și pe tine în echipa noastră! Aplică la unul dintre job-urile disponibile din lista de mai jos sau trimite CV-ul tău pe adresa recrutare@ro.engie.com.

La noi, energia nu se măsoară doar în kilowați oră, ci și în fapte bune, pe care le realizăm împreună cu colegii noștri.

Sănătatea, grija față de mediul înconjurător, eficiența energetică, accesul la energie pentru toate categoriile de persoane, cercetarea şi inovaţia fac parte din angajamentele noastre.

Una dintre direcțiile prioritare pentru fapte bune a fost sănătatea. Din 2013, am investit peste 1.5 milioane de euro în proiecte din domeniul sănătății, contribuind la ameliorarea condițiilor de tratament medical pentru circa 10.000 de pacienți anual.
 

Împreună cu Asociația Dăruiește Viață, am contribuit la construcția primului spital de oncopediatrie pentru copii în incinta Spitalului Marie Curie din București, modernizarea și reabilitarea laboratoarelor de diagnosticare în profunzime a cancerelor de sânge din cadrul Institutului Clinic Fundeni, precum și la dotarea cu aparatură de ventilație a mai multor spitale din București și din țară.
 

Împreună cu voluntari din companie, am renovat și eficientizat energetic centrul HOSPICE Casa Speranței din Brașov, acolo unde peste 2.000 de copii și adulți primesc anual servicii gratuite de îngrijire paliativă.

ENGIE a sprijinit lupta împotriva pandemiei COVID-19, prin contribuții financiare către trei ONG-uri pentru achiziția de echipamente pentru cadrele medicale, aparate de ventilație sau materiale de strictă necesitate pacienților confirmați cu COVID-19, precum și pentru îngrijirea pacienților cu boli oncologice, externați din spitalele destinate exclusiv pacienților cu COVID-19.

De asemenea, am salutat și încurajat eforturile cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ENGIE

Companie Oras(e) Data
Traineeship in domeniul economic/financiar@ENGIE Romania

full-timeStudent/Absolvent

ENGIE Romania creaza profesionistii de maine! Iti doresti o sansa de a-ti dezvolta o cariera in domeniul pe care ai ales sa il studiezi, chiar daca nu ai inca experienta practica? Programul nostru de Traineeship este pentru tine. Aplica acum si hai sa ne cunoastem!

ENGIE BUCURESTI
27.09.2020
Traineeship in domeniul tehnic in diferite orase din sudul Romaniei@ENGIE Romania

full-timeStudent/Absolvent

ENGIE Romania creaza profesionistii de maine! Iti doresti o sansa de a-ti dezvolta o cariera in domeniul pe care ai ales sa il studiezi, chiar daca nu ai inca experienta practica? Programul nostru de Traineeship este pentru tine. Aplica acum si hai sa ne cunoastem!

ENGIE BUCURESTI
27.09.2020

Joburi ENGIE

Companie Oras(e) Data