ENGIE Romania este filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic și al serviciilor cu emisii reduse de dioxid carbon.

Angajamentul nostru este de a accelera tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de dioxid carbon, printr-un consum redus de energie și prin oferirea de soluții prietenoase cu mediul.

Alătură-te echipei noastre de peste 4.200 de profesioniști!

Fie că ești la început de drum sau că îți dorești o schimbare în carieră, te așteptăm în echipa noastră.

Iată în ce echipe te poți alătura:

  • ENGIE Romania - furnizor de gaze naturale și energie electrică, soluții de energie electrică verde și mobilitate verde;
  • Distrigaz Sud Rețele - cel mai mare operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării, cu o infrastructură de peste 21.000 km;
  • ENGIE Servicii - lider pe piaţa serviciilor energetice, furnizează o gamă largă de operaţiuni tehnice pentru instalaţiile tehnico-sanitare și de gaze, montarea de panouri fotovoltaice și a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice ș.a.;
  • ENGIE Building Solutions - furnizor de servicii destinate clienților industriali, cu scopul reducerii consumului de energie (servicii de facility management, audit energetic și eficientizare energetică, soluții descentralizate de producție a energiei ș.a.).

Aplică la unul dintre job-urile disponibile din lista de mai jos sau trimite CV-ul tău pe recrutare.ro@engie.com sau youngtalents.ro@engie.com. La noi, energia nu se măsoară doar în kilowați oră, ci și în fapte bune, pe care le realizăm alături de colegii noștri.

Sănătatea, grija față de mediul înconjurător, eficiența energetică, accesul la energie electrică pentru familiile nevoiașe, cercetarea şi inovaţia fac parte din angajamentele noastre.

Împreună putem construi un viitor sustenabil.

 


 


 

Prin programul nostru de traineeship, studenții în ultimul an de studiu (licență), masteranzii și proaspăt absolvenții au oportunitatea de a descoperi domeniul energiei și de a se pregăti pentru viitoarea carieră, sub îndrumarea unui mentor și înconjurați de energia întregii echipe.

Ce îți oferim:

  • Cursuri și dezvoltare profesională
  • În funcție de compania din care vei face parte, rotație la 6 luni între două activități complementare
  • Pachet salarial și tichete de masă
  • Mentorat pe toată durata programului de traineeship
  • Posibilitatea de a rămâne în echipă pe perioadă nedeterminată
  • Flexibilitate și înțelegere pentru a putea ajunge la examene și cursuri

Descoperă cum este să fii trainee în echipa noastră și aplică la program pe youngtalents.ro@engie.com.          


 Începe cu energie!
 Hai în echipă!

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 42 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 58 Cei Mai Doriți Angajatori în România
BUCURESTI
Energie & Petrol

Joburi ENGIE:

Locuri de munca ENGIE

Angajari ENGIE