Suntem comunitatea Creatorilor de energie a ENGIE Romania, filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic. La ENGIE, oferim clienților noștri gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice. Pe lângă aceste activități tradiționale, lucrăm la dezvoltarea de servicii noi și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Îi ajutăm pe clienții noștri să producă energie, prin cogenerare sau instalare de panouri fotovoltaice, dar și să aleagă soluții de mobilitate verde – prin instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice sau alimentarea flotelor cu gaz natural comprimat.
 

Împreună cu filialele noastre, deservim 1,9 milioane de clienţi, operăm o reţea de distribuție a gazelor naturale de 20.000 km în 20 judeţe din sud-estul României.

Sunt mai multe companii încadrul Grupului ENGIE în România. Iată în ce echipe te poți alătura:

 

 • ENGIE Romania, furnizor de gaze naturale și energie electrică, precum și de soluții de energie electrică verde și de mobilitate verde;
 • Distrigaz Sud Rețele, operator de distribuție a gazelor naturale în sud-estul țării.
 • ENGIE Servicii, lider pe piaţa serviciilor energetice, furnizează o gamă largă de operaţiuni tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale, centrale termice și instalații tehnico-sanitare, precum și montarea de panouri fotovoltaice sau a stațiilor de încărcare pentru mașini electrie.
 • ENGIE Building Solutions, facility management - servicii pentru clădiri şi spaţii industriale precum: întreţinere şi inspecţii, reparaţii, reproiectare/amenajare/modernizare, monitorizare de la distanţă şi dispecerizare, contractare de lucrări tehnice, optimizare energetică;
 • Brăila Winds și Alizeu Eolian SRL, producători de energie electrică, care gestionează două  parcuri eoliene cu o capacitate totală instalată de circa 100 MW.

Oamenii sunt principală noastră sursă de energie

Ne preocupăm constant că aceștia să aibă parte de tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta și să le asigurăm un mediu de lucru bazat pe siguranță, grijă, confort și inovație.De asemenea, avem o listă întreagă de beneficii: oferim zile libere suplimentare, asigurare de sănătate premium, tichete de masă, bonusuri de performanță și primă pentru o bine-meritată vacanță.

La nivel mondial suntem o echipă de 171.100 de profesioniști; în România 4 000, ghidați de aceleași valori: curaj, deschidere, exigență și responsabilitate. 

ENGIE Traineeship Program este pentru tine, student în ultimul an, absolvent sau masterand, dornic să experimentezi, să înveți și să te dezvolți într-un domeniu dinamic, cel al energiei.

Credem cu tărie că un start reușit în carieră se bazează pe învățare continuă și sustenabilă, iar prin ENGIE Traineeship Program îți oferim:

#1 Dezvoltare personală și profesională
 

Pe toată perioada programului vei avea alături un mentor și sprijinul celorlalți colegi din echipă, îți vom asigura formarea necesară pentru obține certificările tehnice specifice domeniului de activitate.

Mai mult, ți-am pregătit cursuri pentru dezvoltarea abilităților personale de care te vei bucura împreună cu ceilalți colegi trainee.
 

 

#2 Cariera ta
 

În ultimii trei ani, 70% dintre tinerii care au făcut parte din ENGIE Traineeship Program sunt în prezent parte din echipă. Îți vom susține curajul și dorința de învățare și vom contura împreună traseul tău profesional. Experiența de trainee poate dura între 6 și 18 luni, urmând ca mai apoi să ocupi un rol de inginer, supervizor, analist, coordonator ș.a.
 

Cum ar trebui să fii?
 

 • Ambițios, analitic, curios, dornic de învățare, organizat;
 • Implicat în proiecte și activități extracurriculare (asociații și publicații studențești, Erasmus, Work & Travel ș.a.)
 • Atras de domeniile economic și tehnic;
 • Familiar cu pachetul Microsoft Office;
 • Vorbitor de limbă engleză la nivel mediu.

Ce îți oferim prin ENGIE Traineeship Program?

 • Perioadă de până la 12 luni (remunerată, cu contract individual de muncă) de descoperire a diferitelor arii de activitate ale Grupului ENGIE în România și de interacțiune cu oamenii, cultura și procesele companiei;
 • Oportunitatea unui loc de muncă, la finalul programului, în concordanță cu domeniul studiat;
 • Accesul la cursuri și activități de dezvoltare profesională continuă;
 • Orar flexibil și sprijinul organizației pentru ca tu să îți continui studiile cu succes.

Dacă pe tine te-am descris mai sus, hai să ne cunoaștem!


 


"Ca tânăr angajat în Grupul ENGIE Romania, lucrez cu experți care împărtășesc pasiunea muncii bine făcute și care mă susțin să devin specialist în domeniul energiei."

Alexandra, Consilier Tehnic
"Mediul de lucru este antrenant și plin de provocări, mă dezvolt alături de echipa din care fac parte și nicio zi nu seamană cu cealaltă."

Ștefan, Inginer Instalații Gaze și Centrale TermiceTe așteptăm și pe tine în echipa noastră! Aplică la unul dintre job-urile disponibile din lista de mai jos sau trimite CV-ul tău pe adresa recrutare@ro.engie.com.

La noi, energia nu se măsoară doar în kilowați oră, ci și în fapte bune, pe care le realizăm împreună cu colegii noștri.

Sănătatea, grija față de mediul înconjurător, eficiența energetică, accesul la energie pentru toate categoriile de persoane, cercetarea şi inovaţia fac parte din angajamentele noastre.

Una dintre direcțiile prioritare pentru fapte bune a fost sănătatea. Din 2013, am investit peste 1.5 milioane de euro în proiecte din domeniul sănătății, contribuind la ameliorarea condițiilor de tratament medical pentru circa 10.000 de pacienți anual.
 

Împreună cu Asociația Dăruiește Viață, am contribuit la construcția primului spital de oncopediatrie pentru copii în incinta Spitalului Marie Curie din București, modernizarea și reabilitarea laboratoarelor de diagnosticare în profunzime a cancerelor de sânge din cadrul Institutului Clinic Fundeni, precum și la dotarea cu aparatură de ventilație a mai multor spitale din București și din țară.
 

Împreună cu voluntari din companie, am renovat și eficientizat energetic centrul HOSPICE Casa Speranței din Brașov, acolo unde peste 2.000 de copii și adulți primesc anual servicii gratuite de îngrijire paliativă.

ENGIE a sprijinit lupta împotriva pandemiei COVID-19, prin contribuții financiare către trei ONG-uri pentru achiziția de echipamente pentru cadrele medicale, aparate de ventilație sau materiale de strictă necesitate pacienților confirmați cu COVID-19, precum și pentru îngrijirea pacienților cu boli oncologice, externați din spitalele destinate exclusiv pacienților cu COVID-19.

De asemenea, am salutat și încurajat eforturile cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19.
 

BUCURESTI
Energie & Petrol

Joburi ENGIE:

Locuri de munca ENGIE