Valorile Nestlé

          
La Nestlé vei descoperi o lume bazata pe respect – pentru sine, pentru colegi, pentru diversitate si pentru viitor. Respectul ghideaza toate deciziile noastre si contureaza experienta pe care o oferim fiecarui angajat, indiferent de nivelul orgazitional la care se afla.

In plus, stim ca unicitatea si succesul nostru sunt conturate de oamenii talentati care contribuie la dezvoltarea constanta a companiei. De aceea, Nestlé te va ajuta sa progresezi si sa iti valorifici adevaratul potential. Vei fi incurajat si sustinut sa evoluezi, fiind expus la diverse provocari, care aduc multe satisfactii, precum si o varietate de oportunitati ce numai o companie globala o poate oferi.

Astfel, daca iti doresti provocari noi si consideri ca ai uneltele necesare pentru a-ti depasi limitele si a evolua permanent, te asteptam in echipa noastra! Oferim cafea, fructe, napolitane si multe alte beneficii pe care le poti descoperi pe site-ul Nestlé Romania, sectiunea Cariere.

Produsele Nestlé

In Romania, Nestlé este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de alimente si bauturi, portofoliul cuprinzand o gama larga de produse din diverse categorii, pentru a raspunde cererii consumatorilor:

  • Bauturi (Nescafé, Nesquik);
  • Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties);
  • Produse culinare (Maggi);
  • Hrana pentru copii (Nestlé Infant Nutrition);
  • Batoane si cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.);
  • Hrana pentru animale (Purina);
  • Divizia de lux – Nespresso;
  • Nestlé Professional - divizia de solutii „out of home”.

Toate aceste branduri fac parte din miliardul de produse vandute zilnic, la nivel global. Iar tu poti continua dezvoltarea succesului acestora, activand in domenii diverse precum: marketing, vanzari, financiar, supply chain, HR etc.
 Cu ambitie si dorinta de a-ti depasi limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunitati, insa adevarata realizare provine din sansele pe care le creezi tu insuti - prin ideile, pasiunea si experienta de care vei da dovada. Nestlé sustine dezvoltarea fiecarui angajat, punand accentul pe responsabilitatea si autonomia individuala, asigurand un mediu favorabil aspiratiilor si ambitiilor pe termen lung: un ritm de munca accelerat, o cultura bazata pe munca in echipa si o deosebita importanta acordata echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Mediul nostru organizational global, asigura un spectru foarte vast de experiente si perspective, intr-o gama larga de profesii. Experienta ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple tari datorita faptului ca Nestlé nu este reprezentat doar de produsele si serviciile pe care le ofera, ci si de oamenii care asigura succesul acestora.

In felul tau unic, poti contribui la dezvoltarea celei mai importante companii de nutritie, sanatate si wellness, dedicata consumatorilor din toata lumea. Te tenteaza? Vino la Nestlé si impreuna le vom oferi in continuare consumatorilor o viata mai buna. Alaturi de noi ai ocazia sa te dezvolti si sa iti pui in practica initiativele.

Inainte de a aplica te invitam sa accesezi pagina de internet a Nestlé Romania, sectiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, si pentru a te informa cu privire la modul in care Nestlé prelucreaza datele tale cu caracter personal.

Viziunea si valorile noastre trebuie sa se regaseasca in tot ceea ce facem; de aceea, acordam o deosebita atentie grijii pe care o purtam consumatorilor nostri, comunitatilor din care facem parte si, bineinteles, colaboratorilor nostri.

Punem in prim plan angajatii si conditiile acestora de munca, prioritatea noastra fiind sa oferim un mediu sigur, sanatos, care sa contribuie la motivatia angajatilor nostri. Birourile Nestlé sunt echipate cu scaune ergonomice de calitate superioara, sisteme de iluminat cu becuri care reproduc lumina naturala, precum si o camera de relaxare cu scaun de masaj. De asemenea, sustinem un mediu de lucru flexibil si punem accentul pe responsabilitatea si autonomia individuala. in plus, fiecare angajat isi incepe dimineata cu o cafea sau un ceai, primeste cate un fruct pe zi si are acces la mii de carti prin platforma Bookster. 

Ne straduim sa dezvoltam mediul si cultura care promoveaza egalitatea de sanse pentru toti oamenii, la toate nivelurile. Diversitatea culturala a angajatilor nostri reprezinta baza performantei noastre, apreciem perspectivele unice si consideram ca avem o responsabilitate sociala de a promova diversitatea, ceea ce contribuie la succesul nostru si ne ofera mai multe avantaje fata de competitie.

Pentru a vizita si a te familiariza cu birourile noastre, te invitam sa faci un tur virtual :)

 Esti student sau proaspat absolvent si iti doresti o cariera frumoasa? Nestlé te asteapta!

In 2014, Nestlé a demarat un program ambitios, Nestlé Needs YOUth, care-si propunea sa ofere la nivel european solutii pentru combaterea somajului alarmant din randul tinerilor. Nestlé Romania s-a alaturat initiativei si ofera tinerilor atat pozitii temporare, cat si permanente, in toate zonele de activitate a companiei noastre, in toate locatiile Nestlé: sediile din Bucuresti, fabrica de la Timisoara, precum si forta de vanzari de pe teren.


Ca parte a initiativei Nestlé Needs YOUth, in fiecare an angajam aproximativ 30 de trainees, pe perioada determinata de un an, in domenii diverse precum: marketing, vanzari, financiar, supply chain, HR etc.

Ne folosim de orice oportunitate pentru a-i pastra in “cuib” pe tinerii valorosi care ne calca pragul ca trainee, incercand, pe cat posibil, sa-i retinem in echipa noastra pe pozitii permanente sau temporare. Cei care nu raman in companie se intorc pe piata muncii mai bogati cu o experienta si mai interesanti pentru alti angajatori datorita reputatiei de scoala foarte buna pe care o are Nestlé in piata.

 

Retine! Pozitiile se deschid pe tot parcursul anului. Daca traineeship-urile promovate in acest moment nu sunt in domeniul tau de interes, urmareste-ne in continuare, cu siguranta vom lansa un program si pentru tine.

Tinand cont de numarul mare de aplicatii, te rugam sa ai in vedere faptul ca numai candidatii selectati vor fi contactati.

    
BUCURESTI
FMCG

Joburi Nestle Romania:

Locuri de munca Nestle Romania

Angajari Nestle Romania