BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, ,

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania


 

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
Manager de Produs

full-time1 - 5 ani experienta

Când potentialul tau intalneste oportunitatile pe care noi le oferim, tu ai mai mult decat un job. Ai o carieră de impact. Iar asta iti da incredere sa reusesti, orice ti-ai propune. Aplica pentru postul de Manager de Produs!

BCR BUCURESTI
10.12.2018
Personal Banker

full-time1 - 5 ani experienta

Oferă-i jobului tău impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR. Aplica pentru postul de Personal Banker!

BCR BUCURESTI
10.12.2018
Project Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Let your job be as impactfull as possible. Be part of the community of experts BCR has to offer! Apply for the Project Manager role!

BCR BUCURESTI
10.12.2018
Specialist Contact Center (Ploiești)

full-timeStudent/Absolvent

BCR Ploiesti
10.12.2018
Specialist Contact Center

full-time1 - 5 ani experienta

Oferă-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR. Aplica pentru postul de Specialist Contact Center!

BCR BUCURESTI
10.12.2018
Programator

full-time1 - 5 ani experienta

Ofera-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR! Aplica pentru postul de Programator (Core Banking)!

BCR BUCURESTI
10.12.2018
Partener Servicii Clienti - Part-Time

part-timeStudent/Absolvent

BCR BUCURESTI
10.12.2018

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data