BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/8990/life/


Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.

Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.


Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
Specialist Suport Proiect

full-time1 - 5 ani experienta

In acest rol vei oferi suport Directorului Directiei Managementul Proiectelor in toate activitatile de planificare si de organizare pentru echipa de management a directiei (supervizori si sefi de proiect).

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Asistent Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Asistent Manager!

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Manager Portofoliu Senior

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Manager Portofoliu Senior!

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Ultimele zile in care te poti inscrie la SkillShopul: Creator, jucator, tu. Cum iti construiesti o cariera de poveste., Angajatori de TOP, Bucuresti

eveniment1 - 5 ani experienta

BCR BUCURESTI
Ilfov
23.03.2018
Arhitect (perioada determinata)

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Arhitect!

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Expert Juridic - Monitorizare Executari Silite

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Expert Juridic - Monitorizare Executari Silite!

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Manager Portofoliu in Colectare

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Manager Portofoliu in Colectare!

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Agent Servicii Client (call center) la BCR Pensii!

full-time1 - 5 ani experienta

Rolul Postului • Gestioneaza evidenta tuturor solicitarilor primite de la participanti si relatia cu acestia prin canalele de comunicare disponibile, conform domeniului de interventie si procedurilor de lucru stabilite;

BCR BUCURESTI
23.03.2018
Learn@BCR – Internship HR

full-timeStudent/Absolvent

Learn@BCR, programul special creat pentru studenții care doresc să urmeze un internship în domeniul bancar a ajuns la a 11-a ediție!

BCR BUCURESTI
23.03.2018

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data