BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, ,

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania


Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.

Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce ofera servicii de bancă universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru Romania, sprijinind sansele tuturor la o viata mai buna si sustinanadu-le increderea in fortele proprii si in capacitatea de a-si atinge potentialul. Pentru aceasta, BCR investeste constant in acces sigur si facil la servicii financiare, banking pe intelesul tuturor, consiliere financiara pe termen lung si produse care respecta potentialul fiecarui client.

BCR a creat cel mai amplu si consistent program de educatiei financiara din Romania, “Scoala de Bani”, prin cursuri pentru adulti si tineri, o expozitie mobila de educatie financiara pentru copii si o platforma digitala dedicata, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educatie financiara, experti ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinetilor IT-iști români.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
SkillShop BCR la Angajatori de TOP Bucuresti

evenimentStudent/Absolvent

BCR BUCURESTI
Ilfov
Ploiesti
23.09.2018
Coordonator Echipa Executari Silite

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Coordonator Echipa Executari Silite!

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Manager Colectare Senior

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Manager Colectare Senior!

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Consilier Juridic - Litigii

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Consilier Juridic - Litigii!

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Ofiter Colectare

full-time0 - 1 an experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Ofiter Colectare!

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Manager Relatii Corporate

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Manager Relatii Corporate!

BCR Oradea
23.09.2018
Contract Manager – Acquisitions for Branch Operations and Refurbishments

full-time1 - 5 ani experienta

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Auditor Junior - retea retail

full-time0 - 1 an experienta

In acest rol vei participa la toate activitatile specifice procesului de audit intern, avand rol de specialist si membru de echipa.

BCR BUCURESTI
23.09.2018
Consilier juridic Documentare Autoritati

full-time1 - 5 ani experienta

Desfasori activitati de analiza si furnizare documente si informatii catre autoritati.

BCR BUCURESTI
28.08.2018

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data