BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/bcr/careers


BCR, o super echipa! 
 
In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.
 
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.
 
BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
BCR TechLab Bucharest

evenimentStudent/Absolvent

BCR BUCURESTI
Buftea
Ploiesti
28.02.2017
Analist Suport 3 - SQL

full-time0 - 1 an experienta

Rolul postului: Asigura preluarea, gestiunea si monitorizarea incidentelor IT pe durata de viata a acestora.

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Junior Tester

project-basedStudent/Absolvent

Daca esti interesat de un job de nota 10, aplica la postul de Junior Tester!

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Coordonator IT - Back End Team

full-time1 - 5 ani experienta

Obiectivul postului: Asigura organizarea, coordonarea si controlul echipei subordonate in ceea ce priveste activitatile de proiectare si dezvoltare pentru diferite solutii tehnice din aria sa de responsabilitate. Realizeaza activitatile cu grad mare de complexitate din cadrul echipei .

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Programator Junior

full-timeStudent/Absolvent

Obiectivul postului: Asigura dezvoltarea propriu-zisa de solutii informatice in conformitate cu solutia definita si specificatiile technice primite.

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Programator

full-time1 - 5 ani experienta

Obiectivul postului: Pregateste specificatiile aplicatiei si asigura dezvoltarea propriu-zisa de solutii informatice in conformitate cu cerintele afacerii.

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Proiectant IT

full-time1 - 5 ani experienta

Obiectivul postului: Pe baza rezultatelor analizei, proiecteaza solutii tehnice si specificatii de design pentru faza de programare, in vederea dezvoltarii aplicatiilor si sistemelor.

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Proiectant Senior

full-time> 5 ani experienta

Rolul postului: Pe baza rezultatelor analizei, proiecteaza solutii tehnice si specificatii de design pentru faza de programare, in vederea dezvoltarii aplicatiilor si sistemelor. Coordoneaza activitatea de design si valideaza implementarea tehnica pentru proiecte complexe.

BCR BUCURESTI
28.02.2017
Partener Servicii Clienti - Part Time - Pantelimon

part-timeStudent/Absolvent

Echipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ si orientat catre clienti. Daca esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi!

BCR BUCURESTI
22.02.2017

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data