BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania


Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.

Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
Partener Clienti Retail

full-time1 - 5 ani experienta

Esti o persoana energica si deschisa la noi oportunitati? Iti este confortabil sa faci parte dintr-o echipa si sa colaborezi cu ceilalti? Iti place sa lucrezi intr-un mediu dinamic si concurential? Ai experienta in banking si in promovarea solutiilor de creditare? Daca raspunsul este...

BCR Timisoara
19.01.2018
Personal Banker

full-time1 - 5 ani experienta

Daca esti o persoana proactiva, ai mai lucrat in domeniul bancar cu clienti si ai cunostinte generale despre piata financiara, te asteptam in echipa noastra! Echipa BCR cauta un coleg cu minim 2 ani experienta in domeniul bancar, ce va avea ca principala activitate suportul acordat clientilor...

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Specialist Portofoliu de Risc - Credite Garantate PF

full-time1 - 5 ani experienta

Rolul pe care il vei avea: Asiguri managementul informatiilor privind portofoliului de credite retail in vederea identificarii oportunitatilor de crestere a afacerii sau de mitigare a riscurilor pentru atingerea obiectivelor strategice ale bancii .

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Specialist Risc Frauda

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Specialist Risk Frauda !

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Analist SQL

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Analist SQL!

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Risk.Academy@BCR - 2018

full-time1 - 5 ani experienta

Îndrăzneşte să vrei mai mult! Challenge accepted? Înscrie-te la a 5-a ediţie a RiskAcademy@BCR! Daca vrei sa înveţi ce înseamnă managementul riscului într-o bancă, atunci ai găsit locul potrivit!

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Arhitect DMPI

full-time1 - 5 ani experienta

Experimenteaza un job altfel alaturi de o echipa autentica, pasionata si motivata. Vino alaturi de noi, alege sa crezi! BCR angajeaza oameni cu incredere in ei. Aplica pentru postul de Arhitect DMPI!

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Specialist Raportare Risc

full-time1 - 5 ani experienta

Rolul pe care il vei avea: Asiguri managementul informatiilor privind portofoliul de credite retail in vederea dezvoltarii si automatizarii rapoartelor periodice.

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Specialist Optimizare

full-time0 - 1 an experienta

Rolul pe care il vei avea: Asiguri managementul regulilor de optimizare in vederea cresterii profitabilitatii creditelor negarantate.

BCR BUCURESTI
19.01.2018
Specialist Contact Center

full-timeStudent/Absolvent

Daca esti o persoana sociabila, cu bune abilitati de vanzare si relationare, pasionata de lucrul cu oamenii, atunci echipa noastra are nevoie de un coleg ca tine!

BCR Ploiesti
18.01.2018
Specialist Telesales

full-timeStudent/Absolvent

Esti o persoana cu spirit de initiativa, ambitioasa si entuziasta? Iti doresti o cariera in vanzari intr-un mediu dinamic, in care pasiunea, comunicarea si spiritul de echipa sunt definitorii? Vino alaturi de noi sa iti pui in valoare abilitatile de vanzare si negociere!

BCR Ploiesti
18.01.2018

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data