BCR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, ,

Site www.bcr.ro/ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/BCRRomania


 

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
Specialist Risc ICAAP

full-time0 - 1 an experienta

Ofera-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa BCR! Aplica pentru postul de Specialist Risc - ICAAP!

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Risk.Academy@BCR 2019!

proiect specialStudent/Absolvent

România are nevoie de tineri cu încredere în ei. Şi noi suntem pregătiţi să îi susţinem. Înscrie-te la a 6-a ediţie a RiskAcademy@BCR! Dacă vrei sa înveţi ce înseamnă managementul riscului într-o bancă, atunci ai găsit locul potrivit!

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Project Management Academy 2019!

practicaStudent/Absolvent

România are nevoie de tineri cu încredere în ei. Şi noi suntem pregătiţi să îi susţinem. Înscrie-te la prima ediţie a ProjectManagementAcademy@BCR! Dacă vrei să înveţi ce înseamnă managementul proiectelor într-o bancă, atunci ai găsit locul potrivit!

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Specialist Back Office - perioada determinata 2 ani

full-time0 - 1 an experienta

Ofera-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR! Aplica pentru postul de Specialist Back Office - Decontare si Reconciliere Operatiuni Carduri! (perioada determinata 2 ani)

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Specialist Risc

full-time0 - 1 an experienta

Ofera-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR! Aplica pentru postul de Specialist Risc – Analiza si Raportare Garantii!

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Specialist Contact Center (Ploiești)

full-timeStudent/Absolvent

BCR Ploiesti
18.02.2019
Partener Servicii Clienti - Part-Time

part-timeStudent/Absolvent

BCR BUCURESTI
18.02.2019
Expert Guvernanta Proces Achizitii

full-time> 5 ani experienta

Ofera-i jobului tau impactul pe care il merita. Fii parte din echipa de experti BCR! Aplica pentru postul de Expert Guvernanta Proces Achizitii!

BCR BUCURESTI
18.02.2019

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data