Noutati @ Angajatori de TOP

Zentiva cauta in permanenta talente, atat tineri profesionisti, cat si specialisti

Grupul Zentiva Romania este parte a grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice din Europa. La nivel global, Zentiva detine 4 unitati de productie in Romania, Praga si Ankleshwar, dintre care 2 fabrici se afla la Bucuresti.

Cum sa obtii jobul cu ajutorul consilierilor de la Angajatori de TOP

Asa cum mesajul unui bun speaker poate ramane cu tine mult timp dupa ce l-ai ascultat, la fel si ceea ce-i transmiti angajatorului la un interviu poate sa devina memorabil.

Fii propriul tau Office Interior Designer - GIVEAWAY

Inscrie-te la Angajatori de TOP Business sau Tech si intri automat in cursa pentru giveaway - 500 RON Voucher IKEA. Transforma-ti acele planuri de redesign in realitate!

Festivalul Joburilor, Angajatori de TOP, iti ofera distracție pe termen lung

Cu sau fara bilete la festivalurile din vara, noi iti garantam acces gratuit la Festivalul Joburilor! Pregateste-te sa prinzi loc VIP chiar in fata scenelor Business (4-11 aprilie) si Tech (12 - 20 aprilie). Ti-am pregatit o gama variata de cocktailuri de tips & tricks pentru cariera ta, ca sa ai de unde sa alegi.

Care sunt angajatorii de TOP din inginerie in 2022?

Precum anul trecut, in Romania continua sa fie o cerere crescuta pentru ingineri si muncitori calificati. Este nevoie de o pregatire a actualilor si viitorilor angajati pentru transformarea industriei.  Iata cele mai mari companii din Romania care se fac remarcate in acest sector la Angajatori de TOP 2022

Implica-te in ONG-uri si creste-ti sansele de angajare pe piata muncii

In liceu obisnuiai sa te implici in aproape orice proiect nou de care auzeai? La facultate erai membru al asociatiilor studentesti? Daca esti obisnuit sa fii mereu activ si sa inveti ceva nou zilnic, continua pe acelasi drum!

Tu te inscrii la TechTalks, noi plantam un copac!

In zona Tech nu vorbim doar despre ultimele tendinte aparute in IT sau in industria de automobile. Este un must sa avem in vedere si metodele de preventie ale poluarii prin ultimele tehnologii. Green is the new Tech. Aceasta e si tematica webinariilor TechTalks de pe 18 aprilie, la care te invitam sa participi! 

Cum sa discuti cu un consilier de cariera: 50 de intrebari pe care i le poti adresa

Primavara aceasta vei putea beneficia de indrumarea unui consilier in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, vei avea acces la profesionisti si consultanti din departamentele HR. Sesiunile se vor desfasura in 2 zile diferite, astfel: 7 aprilie si 14 aprilie.

Ce intrebari ar trebui sa adresezi unui recruiter pe chat-ul Angajatori de TOP?

Am gandit zilele dedicate Live Chat-ului, unde cei interesati pot afla mai multe despre angajatori, oportunitati sau pot obtine un interviu la fel ca discutiile de la stand.

Career Talks – Alege-ti webinariile de care ai nevoie in cariera

Cu totii stim ca primii pasi sunt dificili si e greu pana inveti sa iti mentii echilibrul. De aceea, la Angajatori de TOP am pregatit o serie de webinarii care sa te ajute sa iti incepi drumul catre cariera dorita fara a te impiedica!

TechTalks - Cum sa alegi webinariile si conferintele care ti se potrivesc

TechTalks aduce in prim plan proiecte si tendinte fresh, demo-uri si initiative captivante. Este locul in care unele dintre cele mai faine companii tech si speakeri internationali participa pentru a da un boost urmatoarei generatii de oameni interesati de IT&C.

Cel mai mare FESTIVAL de JOBURI are loc la Angajatori de TOP

Cel mai mare targ de cariera din Romania revine in 2022 cu editia cu numarul 32. Asadar, in perioada 21 martie – 1 mai 2022, te vei bucura de un line-up impresionant de angajatori, mii de hituri de joburi si o experienta unica si de impact, care are la baza cele mai cautate domeni: Business şi Tech: