Coming soon Harta Toamna Business
uite aici harta care a fost in primavaraHarta Centrelor de Business din Romania

Pentru cei interesati de un job in domeniul business, Raportul Hipo - Piata fortei de munca in 2022 sustine ca cele mai multe locuri de munca disponibile vor fi in Contabilitate, Finante-Banci, Marketing. De asemenea, printre departamentele in care vor fi disponibile locuri de munca full remote, in domeniul Business remarcam Customer support, HR, Marketing, dar si Contabilitate-Finante si Vanzari. Am pregatit pentru tine o colectie cu cei mai activi Angajatori de TOP in aceasta primavara. Consulta harta centrelor business si afla care sunt angajatorii din orasul tau, dar si joburile disponibile pentru tine.


Filtru dupa domeniu

Accenture

Centrul: Accenture
Orase: Bucuresti

Accenture is a global professional services company with leading capabilities in digital, cloud and security. Combining unmatched experience and specialized skills we offer Strategy and Consulting, Interactive, Technology and Operations services. We embrace the power of change to create value and shared success for our clients, people, shareholders, partners, and communities.

With over 4000 skilled professionals in Romania, we work together to solve industries’ and organizations’ most challenging problems. The creativity of our people is propelled by technology and data to deliver exceptional experiences for our clients, across the enterprise at speed and scale.

Explore our current job openings and choose a career with us.

Mega Image

Centrul: Mega Image
Orase: Bucuresti

HELLA Romania

Centrul: HELLA Romania
Orase: Timisoara, Arad

Servicii administrative la cel mai înalt nivel, îmbunătățite constant de echipe motivate și profesioniste – asta definește divizia corporate a HELLA România, HELLA Corporate Center din Timișoara. Înființat în anul..., astăzi este cel mai mare centru administrativ internațional al HELLA, cu responsabilități globale. În acest hub al creativității umane sprijinite din ce în ce mai mult de tehnologie, lucrează aproximativ 1.000 de angajați, în domenii precum IT, resurse umane, financiar sau logistică. Echipa HELLA urmează tendința spre digitalizare și standardizare a proceselor, de la implementarea roboților software până la proiecte care fluidizează munca și relațiile de business.

Concentrix Romania

Centrul: Concentrix Romania
Orase: Timisoara

Concentrix este o companie globala de servicii de afaceri, care utilizeaza tehnologia pentru fidelizarea clientilor fata de unele dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial si pentru imbunatatirea performantei in afaceri.

Echipa noastra ofera asistenta pentru clienti la cel mai inalt nivel in peste 40 de tari de pe suprafata a 6 continente si ajuta companiile sa se conecteze mult mai eficient cu clientii lor.

Concentrix ofera servicii pentru clienti care opereaza in 10 industrii: automotive, servicii bancare si financiare, asigurari, sanatate, tehnologie, electronice de consum, mass-media si comunicatii, vanzari si comert electronic, calatorii si transport, energie si sector public.

In Romania, echipa noastra isi desfasoara activitatea in cadrul sediilor din Cluj-Napoca si Timisoara. Cautam vorbitori de limbi straine precum: franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza si rusa in combinatie cu engleza, pentru a sustine activitatea din industriile pe care le deservim.

Oferim un mediu de lucru in care exista sustinere, in care angajatii nostri pot invata si creste impreuna cu noi, in care acestia vor beneficia de programe de formare de prima clasa si vor avea un inceput de cariera promitator. In plus, oferim o modalitate  flexibila prin care angajatii nostri pot invăța lucruri noi si pot dezvolta abilitati care sa ii ajute sa devina specialisti in domeniu.

PENNY.

Centrul: PENNY.
Orase: Bucuresti

PENNY România este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintrecei mai activi retaileri din România. Pe piața românească, PENNY este prezent cu peste 300 magazine, 4 centre logistice, având aproximativ 6.000 de angajați și aflându-se în continuă expansiune.Prezenti în România încă din 2005, ne-am îndreptat constant eforturile spre atragerea unor noi colegi ambițioși, talentați și energici. Asta pentru că, la PENNY, angajații constituie pilonul central al activității de zi cu zi. La PENNY, asiguram un mediu de lucru sigur, dinamic și încurajăm dezvoltarea constantă. Structura organizațională flexibilă ajută foarte mult în acest proces, pentru că are posibilitatea de a oferi șanse de promovare în mod egal tuturor, fie femei sau bărbați, fie tineri sau cei cu multa experienta de viață. Eforturile noastre sunt canalizate in directia construirii unui sistem de motivare și beneficii substanțiale pentru angajați, iar beneficiile sunt gândite pentru a oferi o varietate cât mai mare, atât colegilor din magazine, cât și celor care se ocupă de logistică sau care lucrează în sediul central. Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să te alaturi echipei Penny, acceseaza cariere.penny.ro si lasa-ne aplicatia ta!