Workshopuri GRATUITE de cariera
13-14 Octombrie 2023
Centrul Regional de Afaceri Timisoara
about
De ce sa participi?

Experienta nu este necesara, aptitudinile DA!

Intalneste-te direct cu cei mai doriti angajatori de pe piata si descopera secretele din spatele carierei lor de succes. Dezvolta-ti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala si creeaza conexiuni cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii ca tine.

Participa acum la workshopurile Angajatori de TOP si ai acces la cele mai noi oportunitati de cariera (programe de internship, joburi entry-level)!

Cui ne adresam?

Workshopurile de cariera Angajatori de TOP se adreseaza unui public larg, care include atat studenti si proaspat absolvent, cat si profesionisti cu experienta. Aceste evenimente sunt concepute pentru a oferi informatii si resurse valoroase persoanelor care doresc sa-si dezvolte cariera si sa obtina oportunitati de angajare in companii de top.

about
Agenda & speakers
11:00 - 11:45

5 lucruri pe care le-am invatat de-a lungul carierei | TRAINING GRATUIT sustinut de expertii Continental Anvelope
Descopera sfaturile de cariera ale expertilor Continental Anvelope despre oameni, perfectionism, work-life balance si importanta invatarii in dezvoltarea profesionala.

Adriana Iager

12:00 - 12:45

Tips&tricks: cum alegi un domeniu satisfacator si motivant profesional - Training GRATUIT
Afla care sunt cele 3 criterii esentiale de care sa tii cont cand iti alegi viitorul job, astfel incat sa lucrezi cu placere si sa mentii un nivel constant de energie.

Toma Grozavescu

13:00 - 13:45

SESIUNE GRATUITA de cariera oferita de HELLA Romania
Afla direct de la expertii HELLA Romania cum arata o zi de lucru intr-o companie de top, care este parcursul profesional al unui angajat, dar si strategii eficiente pentru dezvoltare in cariera.

Alina Râmneanțu

14:00 - 14:45

Arta inteligentei emotionale in lumea profesionala | TRAINING GRATUIT oferit de Bosch Service Solutions
Descopera care este impactul emotiilor in viata profesionala si cum sa le gestionezi eficient in functie de situatiile care pot aparea la locul de munca

Paula Avram

about
Galerie foto
Despre eveniment

Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din tara, unde companiile de top se reunesc in fata potentialilor candidati. Este o oportunitate excelenta pentru absolventi, specialisti si profesionisti sa interactioneze direct cu reprezentantii companiilor, sa afle mai multe despre oportunitatile de angajare si sa-si depuna CV-urile pentru diferite pozitii disponibile.
Scopul evenimentului este de a facilita legatura dintre angajatori si candidati si de a oferi informatii valoroase, resurse si noi oportunitati participantilor.

MEDIA& EDUCATIONAL PARTNERS
 
BizPLUS
PRwave
Antreprenor in Romania
Bursa
JURNALUL_DE_AFACERI
 
 
Buletin TM
club economic
Economedia
RD
Romania pozitiva
 
 
TM
WSTR
ZV
Ec TM