ACADEMIA DE CARIERA
18 octombrie 2024
Centrul Regional de Afaceri Timisoara
about
De ce sa participi?

Experienta nu este necesara, aptitudinile DA!

Intalneste-te direct cu cei mai doriti angajatori de pe piata si descopera secretele din spatele carierei lor de succes. Dezvolta-ti softskill-uri ce te vor ajuta in evolutia ta profesionala si creeaza conexiuni cu alti candidati si oameni pasionati de aceleasi domenii ca tine.

Participa acum la workshopurile Angajatori de TOP si ai acces la cele mai noi oportunitati de cariera (programe de internship, joburi entry-level)!

Cui ne adresam?

Workshopurile de cariera Angajatori de TOP se adreseaza unui public larg, care include atat studenti si proaspat absolvent, cat si profesionisti cu experienta. Aceste evenimente sunt concepute pentru a oferi informatii si resurse valoroase persoanelor care doresc sa-si dezvolte cariera si sa obtina oportunitati de angajare in companii de top.

about
Agenda & speakers
about
Galerie foto
Despre eveniment

Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din tara, unde companiile de top se reunesc in fata potentialilor candidati. Este o oportunitate excelenta pentru absolventi, specialisti si profesionisti sa interactioneze direct cu reprezentantii companiilor, sa afle mai multe despre oportunitatile de angajare si sa-si depuna CV-urile pentru diferite pozitii disponibile.
Scopul evenimentului este de a facilita legatura dintre angajatori si candidati si de a oferi informatii valoroase, resurse si noi oportunitati participantilor.

PARTENERI
 
AEVR
Banometru
photobooth
Banat
JURNALUL_DE_AFACERI
 
 
superhumans
MindCraftStories
PRwave800
RegieLive
Transilvania Business