PPC este liderul pieței de energie în Europa de Sud-Est. Produce, distribuie și furnizează energie electrică, precum și produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord. Grupul PPC are unități de producție cu o capacitate instalată de 10,7 GW și deservește 8,7 milioane de clienți pe mai multe piețe din regiune, cu peste 35 TWh de energie furnizată. Grupul este prezent în România în urma achiziției companiilor Enel în țara noastră în luna octombrie 2023. PPC a fost fondată în 1950 și este listată la Bursa de Valori din Atena.Avem în desfășurare un program de internship în care deja am implicat peste 50 de interni, în toate liniile de business, iar numărul lor nu va face decât să crească! Durata programului este de 6 luni, cu posibilitatea angajării ulterioare în unul dintre departamentele companiei.

Află aici mai multe despre cum te susținem la început de drum!
Apreciem foarte mult inovația, deschiderea și curiozitatea pe care le manifestă candidații în discuțiile pe care le avem cu ei. Totodată ne uităm atent la capacitatea lor de adaptare la nou, la preocuparea lor de a livra rezultate și la felul în care colaborează în echipă.

Află mai multe despre oamenii împreună cu care vrem să construim un viitor sustenabil AICI

Suntem mereu in cautare de colegi talentati si motivati care sa ni se alature si, impreuna, sa contribuim la crearea unui viitor sustenabil, bazat pe incluziune, empatie, respect si egalitate de sanse.

Companiile Grupului au birouri și angajați în București și în județele Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea. De asemenea, prin rețeaua noastră de magazine, suntem prezenți la nivel național și invităm profesioniștii din toata țara să aplice la posturile noastre.”

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 20 Cei Mai Doriți Angajatori în Constanța
# 40 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 56 Cei Mai Doriți Angajatori în România
BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara
Energie & Petrol

Joburi PPC ROMANIA:

Locuri de munca PPC ROMANIA

Angajari PPC ROMANIA