Articole cariera

Caut Angajator
Ai ramas fara job? Care sunt pasii de urmat?

Daca faci parte din categoria celor care au ramas fara un job sau care simt ca acest lucru urmeaza sa se intample este foarte important sa fii atent la atitudinea pe care o adopti si modul in care situatia prezenta se face resimtita in viata ta.

London Stock Exchange România se alătură luptei împotriva crizei provocate de Coronavirus (COVID-19)

LSEG România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)

Interviurile de angajare in perioada pandemiei

Chiar daca ne aflam in plina pandemie nu trebuie sa ne descurajam in cautarea jobului dorit. Viata va continua, iar gratie tehnologiei ne putem bucura de posibilitatea de a discuta cu recruiterii telefonic sau cu ajutorul platformelor live.

Satisfactia profesionala – cum putem fi multumiti cu cariera noastra? - Cristina Olteanu @ GABTEO HR

Satisfactia profesionala este un concept indelung cercetat in domeniul psihologiei organizationale, fiind asociat cu productivitatea, performanta, motivatia, bunastarea fizica si psihica.

Schimbare de cariera? Angajatori de TOP spune Hai!

Te simti demotivat la job? Nu gasesti energia necesara pentru a-ti duce la bun sfarsit task-urile sau pur si simplu nu mai gasesti placere in ceea ce faci? Reading time: 2 min

Cum sa NU iti alegi o cariera?

Toti am fost pusi in situatia in care altii cred ca stiu mai bine decat noi ce ni se potriveste, ce ne place si ce putem face - din pacate astfel de sfaturi binevoitoare ajung de multe ori sa ne indrepte spre o cariera nepotrivita si spre niste alegeri care ne impacteaza in mod nepotrivit mai multe laturi ale vietii.

Inov’Up iti dezvaluie secretele din lumea afacerilor!

ASER te invita la cea de-a doua editie a evenimentului Inov’Up. Vino sa explorezi lumea antreprenoriatului si intraprenoriatului de la oameni de succes, pe 3 si 4 martie, la sala Leaders.

Satisfactia profesionala - cum influenteaza fericirea angajatilor rezultatele firmei?

In ultimii ani, din ce in ce mai multi angajatori romani au inceput sa-si manifeste interesul pentru felul in care se simt oamenii din compania lor. Ne putem da seama de acest lucru doar daca privim la ceea ce se intampla in interiorul firmelor, fie ele mici sau mari: periodic, angajatilor li se solicita sa completeze chestionare prin care se urmareste masurarea nivelului de satisfactie profesionala.

Ce trebuie sa stii despre piata fortei de munca din Romania in 2020?

Un nou an, o noua analiza a pietei fortei de munca din Romania realizata de hipo.ro cu 449 de specialisti HR. Am aflat ce salarii pot castiga angajatii, ce beneficii extra-salariale ofera angajatorii, cum evolueaza fenomenul work from home, cand ofera mariri salariale si multe altele.

Cum treci cu brio de procesul de recrutare? Descopera sfaturile specialistilor

Cu totii stim ca interviurile de angajare sunt un proces dificil, care necesita mult timp, dar nu este imposibil. Afla ce recomanda specialistii HR sa faci pentru a iti creste sansele de a obtine jobul dorit.