Articole cariera

Caut Angajator
Ofiter protectia datelor - tot ce trebuie sa stii

Care sunt responsabilitatile unui ofiter al protectiei de date?

Concediul medical, concediul de odihna si concediul prenatal

Toti salariatii din Romania au dreptul la concediu, fie ca acesta este concediu medical, concediul prenatal, concediul de maternitate sau concediu de odihna.

Cum iti completezi un profil de LinkedIn de 10?

Profilul tau de LinkedIn este un element important pentru succesul carierei tale si reprezinta, de cele mai multe ori, prima impresia pe care recruiterul, un client sau potential angajatori si-o formeaza despre tine.

Ghid de cariera: cum devii asistent farmacie?

Daca si tu te gandeai sa urmezi un astfel de parcurs profesional si ti-ar placea o cariera in rolul de asistent farmacie vei descoperi in acest articol toate lucrurile de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de jobul dorit.

Limbaje de programare pentru incepatori

In randurile care urmeaza vei afla cum sa alegi limbajul de programare potrivit pentru tine, ce programe sa folosesti si multe altele

Legea Voluntariatului pe scurt

Care sunt cele mai importante lucruri de retinut din Legea Voluntariatului?

Student caut job part-time

Esti student sau proaspat absolvent si ti-ar placea sa castigi banii tai, sa nu mai trebuiasca sa le ceri alor tai, dar nu poti aloca foarte mult timp pentru ca trebuie sa ajungi si la facultate? Ce zici de un job part time?

Legea Internshipului – tot ce trebuie sa stii

Incepand cu data de 18.08.2019 a fost aprobata Legea Internship-ului (Legea nr. 176/2018) care le permite tinerilor de cel putin 16 ani sa participe la un program de internship platit in cadrul unei institutii publice sau companii private.

Visteon expune solutii avansate de electronica de bord la noul hub de dezvoltare din Timisoara

Visteon, singurul furnizor de autoturisme Tier 1 axat exclusiv pe sistemele electronice de pilotaj, a gazduit un eveniment "Open House" in luna iunie, pentru a prezenta tehnologiile avansate pe care noul centru de tehnologie al companiei din Timisoara le va sprijini. In cadrul evenimentului, vizitatorii - care au inclus un public larg format din ingineri, dezvoltatori de software si reprezentanti ai mediului...

Topul Celor mai doriti angajatori in 2019

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori pentru 2019.